Aminn inşallah kuzum sağolasın çok korkuyorum neler olacağını bilmediğim için bekliyorum mecburen iğnenin etkisi heralde yediğimi cikardim terledim şimdi duzeldimCookkk geçmiş olsun kuzum.
İnşallah iğne ile düşer, Rabb'im bir daha yaşatmasın..
Bende Mayıs ayında dış gebelik geçirdim
Çok iyi anlıyorum seni...
İnşallah bir sonraki seferde sağlıkla gelsin yavrun
Tüpte bı hasar gözükmedi canım tek doz halleder dediya inşallah bekliyorum iğnenin yan etkisi terleme ve kusma oldu duzeldim iyim şimdiEğer herhangi bir hasarı yoksa 2-3ay sonra tekrar deneyebilirsin,benim en son ki dis gebelik 10 nisan 2021,bir igne ile düşmedi,ikinci ile ancak değerlerim düşürdü 18 gun hastanede kaldım takip altinda,malûm tüpüm hasar gördü,sonra ameliyatla tüpüm alındı,zor yorucu bir süreçti,biraz zor toparladim ve haziran ayinda 2022 tekrar tedaviye karar verdim,simdilik 7+5iz inşallah bu sefer yüzümüz güler,sağlıklı kucağıma almayı dua ediyorum
Çok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum. Cookk tedirgindim.Aminn inşallah kuzum sağolasın çok korkuyorum neler olacağını bilmediğim için bekliyorum mecburen iğnenin etkisi heralde yediğimi cikardim terledim şimdi duzeldim
Beta Değerin kaçtı canım senin benim dün 2895 çıktı bugün bakmadıkÇok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum. Cookk tedirgindim.
İğne ile değerin düşmesi bekleniyor benim tek doz ile düşmüştü inşallah seninde öyle olur..
Mide bulantısı olmuştu bendede..
Çok geçmiş olsun
Birde kanama nasıl oldu sancılı mi yogunmu kusura bakma çok soruyorum ama inan caresizliktenÇok iyi anlıyorum seni bende öyle olmuştum. Cookk tedirgindim.
İğne ile değerin düşmesi bekleniyor benim tek doz ile düşmüştü inşallah seninde öyle olur..
Mide bulantısı olmuştu bendede..
Çok geçmiş olsun
921 iken dış gebelik olduğu anlaşıldı..Beta Değerin kaçtı canım senin benim dün 2895 çıktı bugün bakmadık
Yok canimne kusuru anlıyorum seni bende burda Didikk didik aramıştım dış gebelik geçirenleri..Birde kanama nasıl oldu sancılı mi yogunmu kusura bakma çok soruyorum ama inan caresizlikten
Canım nasılsın merak ettim seni??Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Prolaktin değerine bir baktır istersen yükseldiyse adeti engelliyor birde takip edilmesi gerekiyorKasıklarımın karnımın ağrısından yerleri tırmalicam o kadar ağrım var kiolsam da kurtulsam ya zaten olsam yeniden tüp bebek sürecine gireceğim
Canım yine ben :) Arkadaşlar bişey sorcam embiryo gelişiminin 4. Günü bugün Embiryolog aradı kontrol etmedik embriyolar etkilenmesin diye dedi Yarın sabah kontrol edip öğleye kadar aricaz embiryo gelişimi tamamsa 16.30 dAN sonra transfere çağırcaz dedi 4. Gün kontrol edilmiyor mu embriyolarAklına takılan bir şey olursa sor canım çekinme
Hayir canım kontrol etmiyorlar daha öncede yazmıştım sana 4. Gun bilgi veremeyiz diyo transfer icin saat veriyo diye bana sabah erken saatte vermişlerdi randevuyu sana baya geç vermişlerCanım yine ben :) Arkadaşlar bişey sorcam embiryo gelişiminin 4. Günü bugün Embiryolog aradı kontrol etmedik embriyolar etkilenmesin diye dedi Yarın sabah kontrol edip öğleye kadar aricaz embiryo gelişimi tamamsa 16.30 dAN sonra transfere çağırcaz dedi 4. Gün kontrol edilmiyor mu embriyolar
Anlamadım Kİ bana yarın sabah aricaz eğer gelişimi tamamlandıysa yarın çağırıcaz sizi dedi yani daha belli değil 6. Güne de sarkabilirmişHayir canım kontrol etmiyorlar daha öncede yazmıştım sana 4. Gun bilgi veremeyiz diyo transfer icin saat veriyo diye bana sabah erken saatte vermişlerdi randevuyu sana baya geç vermişler
Bilmiyorum ki canim doktorun mu işi var acaba?Anlamadım Kİ bana yarın sabah aricaz eğer gelişimi tamamlandıysa yarın çağırıcaz sizi dedi yani daha belli değil 6. Güne de sarkabilirmiş
Aynı hiç bir degisiklik yok canım hafif ağrım var kanama fln yok dahaCanım nasılsın merak ettim seni??
Ayyy evet bana da duş al koku kesinlikle kullanma dedi. Belki de olabilir canım yarın pazartesi ya yoğundur belki deBilmiyorum ki canim doktorun mu işi var acaba?bana sabah verdiler randevuyu embriyo hakkındaki sorularınızı yarın doktorunuza sorarsınız transferde dedi. Bilgi vermediler sabah erkenden randevu verdiler gelmeden önce duş al sampuansiz, sabunsuz sadece suyla duş al. parfüm, krem, deodorant ve herhangi kokan bir şey sürme dediler. Doğal bi ortam yaratmak için bebeğe annenin saf kendi kokusu olmalı dedi. Inşallah olumlu olurda sıkı sıkı tutunur sana bebeğin
Canım benim de 1.2.3. Gün aradılar 4. Gün aramayacağız dediler 5. Gün aradılar ve dondurma işlemi olduğunu kaç tane dondurulduğunu söyledilerCanım yine ben :) Arkadaşlar bişey sorcam embiryo gelişiminin 4. Günü bugün Embiryolog aradı kontrol etmedik embriyolar etkilenmesin diye dedi Yarın sabah kontrol edip öğleye kadar aricaz embiryo gelişimi tamamsa 16.30 dAN sonra transfere çağırcaz dedi 4. Gün kontrol edilmiyor mu embriyolar
Kesinlikle şampuan sabun kullanma sadece suyla duş al saçlarını iyiye yıka kimyasaldan arın dedi bana hemşire krem bile ne saçına nede cildine kullanma transfere giderken dedi ben normalde saçımı tararken yağ krem vs kullaniyorum hiç birşey kullanmadım canım çok şükür pozitifi 8.gun gördüm. Inşallah rabbim gönlüne göre versinAyyy evet bana da duş al koku kesinlikle kullanma dedi. Belki de olabilir canım yarın pazartesi ya yoğundur belki de
Ahh canım yapma,bak görürsün hersey yolunda,sadece 2gun küçük ki bu cok normal,degerlerin güzel azcik sabret...cok zor anlıyorum ama iyi düşün,iyi çağır...bol dua dinle,bana cok iyi geliyor inşallah sanada iyi gelirYok ben moralimi yüksek tutamıyorum olmuyor.. aklıma hep kötü şeyler geliyor. Aşırı şekilde moralim bozuk. Eşim de ağlarken gördü, yaşayan ölü gibisin dedi, bir daha istemiyorum tüp bebek olursa olur olmazsa olmaz yeter dedi. O da haklı beni üzgün görmek istemiyor ama ben de duygularıma hakim olamıyorum herşey normalmiş gibi düşünüp de gülemiyorum sürekli.. napcağımı bilmiyorum, bebek ordaysa böyle ona da zarar veriyorum belki farkındayım ama elimde değil
Şimdiye kadar bi dolu test tahlil yapıldı ama kimse iltihap var mı diye bakmamıştı. Yaşlı bi üroloji doktoruna gittik testislerinde iltihap çıktı ve iltihap varken bebek zor dedi ilaç kullandı bakalım bu hafta ne dicek doktorNe iltihabı canım çok geçmiş olsun önce sağlık önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?