2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

O kadar üzdü ki beni bidaha asla gitmem o doktora.. inşallah bebeğim sağ salim doğar her hafta başka stres artık umudum kalmadı

Aaa çok ilginç güzel haberler ile gel haber ver mutlaka

Canım kıyamam sana.. şimdi nasılsın?? Geçti mi kanaman? Çok var kanama yaşayan ama bebeğine kavuşan canım inşallah bebeğin seninle kalıcak

O kadar üzdü ki beni bidaha asla gitmem o doktora.. inşallah bebeğim sağ salim doğar her hafta başka stres artık umudum kalmadı
Ah doktorlar aaah kime güvenelim neyi dinleyelim şaşırıyoruz vallahi.. ben de doktor yüzünden 3 gün çok stres yaşadım üzüldüm canım.. inşallah son olur

Kızlar hastaneden yazıyorum size laporoskopi oldum acilen bugün 5te aldılar beni sol tüp alındı
Ah canım yaa çok geçmiş olsunn dikkat et kendinee.. üzülmee yumurta lazım zaten bize boşver sana bişey olmasın da gene olcak inşallah Allahın izniyle.. sen bu zor dönemi atlat hayırlısıyla.. allahım sana sağlık güç versin

Aminn inşallah kuzum sağolasın pes etmek yok 3 ay sonra yeniden devam inşallah rabbim sağlık versin bebeklerinize hayırla kavuşun herbiriniz

Yaa kızlar çok kötü grip oldum başım çatlıyor ağrıdan... 3 gündür iyileşemedim. Gözlerimden yaş geliyor. Bol bol meyve yiyorum. Portakal mandalina limon suyu karıştırıp içiyorum yok banamısın demiyor. Ballı sıcak süt vs.. Bol bol da su içiyorum ama.. bir faydası yok Acaba minikleri etkiler mi çok korkuyorum.. 6. Haftada grip olan varmı nasıl geçecek çok kötüyüm yaa

Amin inşallah canım bana bi hap bide fitil verdi başka ilaç vermedi daha artacak mı bu ilaçlar bide yeme içme serbest dedi ama korkuyorum maden suyu içsem bişey olur mu

Ayy canım çok geçmiş olsun portakal mandalinayı posasıyla ye canım bence direk etki ediyor

Amin inşallah canım bana bi hap bide fitil verdi başka ilaç vermedi daha artacak mı bu ilaçlar bide yeme içme serbest dedi ama korkuyorum maden suyu içsem bişey olur mu
Estrofem ve lutinus veriyor. Ama ben estrofemi sabah 3 akşam 3 kullaniyorum. Kanama olunca yükseltmişti dozu. Transferden sonra bana maydanoz nane turşu ve sirkeli şeyler tüketme dedi. Başka birşey demedi ama maden suyu birşey yapmaz sanırım bilmiyorum

Ayy canım çok geçmiş olsun portakal mandalinayı posasıyla ye canım bence direk etki ediyor
O şekilde de yiyorum suyunuda sıkıp içiyorum. Ne denemedim ki sadece bitki çayları içmiyorum. Onlarda tehlikeli düşük yaptırıyor diye inşallah çabuk geçer. Bebeklere birşey olur diye çok korkuyorum.

Cok geçmiş olsun canım Ayva ye ve ayva çekirdeği şurubu cok iyi geliyor diye biliyorum,hem bebege bir zarari yok

Turşu ve sirkeli şeyler de mi yasakmış canım hiç bilmiyordum ve yedim de

Geçmiş olsun canım , merak etme bebişler hastalığından etkilenmezler onlar şuan çok korunaklı bi yerdeler güzel de besleniyorsun zaten ilik suyuna çorba da içebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…