2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Yumurta toplama işleminden sonra birde yapışıklık nedeniyle histereskopi yapılacak, histereskopi olan var mı?

Bizde de tam tersi oldu canim, doktorum 1 tanede israr etti, ben de 2 istedim hayirlisi🥰 valla ben bugün ise gittim bütün gün ayakta calistim, egil kalk yaptim dikkatlice.. ama 6 saat boyunca ayaktaydim. Alamadim rapor 😞😞 insallah hersey yolunda gider.. doktorum da calis dedi 🙄
Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🥰 hareket etmek önemli diye biliyorum bende zorlanmadan agır is yapmadan. Kendim bugün pek bisey yapmadım ama dünden kalan stres yorgunluk yeni yeni atılıyor.

Taze transfer olmadığında doğum kontrol hapı gibi birşey veriliyomu acaba yoksa ilişki vs serbestmi oluyo

Çok teşekkür ederim .uzun uzun yazmışsınız. Çalıştığım için tam saatinde iğneyi nasip yapacağım bakalım. Umarım su gibi geçer süreç olumlu sonuç alırız hepimiz. Tedavim Şişli Memorial hastanesinde başlayacak, doktorum Yücel bey
Hayırlı olsun onlar size belirli bi Aralık veriyorlar bana 18.00-20.00 aralığını vermişlerdi ben her gün 19.30 a alarm kurmuştum. Yine çalıştığınızı söylerseniz saat konusunda yardımcı olabilirler

O zaman nasıl dölleniyor çatlama olmadıysa anlayamadım valla 🙄🙄 yumurta çatlasın diye opudan önce çatlatma iğnesi oluyoruz ya
Normalde cetrotide kullanılıyor ama piyasada cetrotide olmadığı için tarlusal veriliyor. İkiside aynı etkiye sahip opudan önce çatlama olmasın kendiliginden catlamasin yumurtalar diye çünkü opudan önce yumurta catlarsa tedavi iptal olur. Sonrasında zaten çatlatma iğnesi veriliyor

O zaman nasıl dölleniyor çatlama olmadıysa anlayamadım valla 🙄🙄 yumurta çatlasın diye opudan önce çatlatma iğnesi oluyoruz ya
Çatlatma iğnesi gününe kadar kullandım sonra iğneyi vurdum ilacı bıraktım. Sebebi şu cetrotit iğne bulunmuyor tarlusal kullandırdılar

Herkese merhabalarr ayın 26sında cumartesi günü 3. Gün embriyosu ile taze transfer oldum. Karnımda 2 gündür aşırı şişkinlik var belirti değil bu bunu biliyorum. Transfer sonrası karnı taş gibi olan karnı gerginlik şişkinlik yaşayan var mıydı? Doktora göre yumurtaları iğneyle uyardığımız için topladıktan sonra kist gibi kalıyo içi hamile kalsanda 12. Haftaya kadar o şişkinlil gerginlik devam edecek diyor. Bende acaba geriden yumurta mı gelişti diye düşünüyorum. Doktorum telefonda anca bu kadar açıkladı. Benim gibi taze transfer olup sonrasında böyle bir şey yaşayanınız var mıdır acaba?

Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık 🤗

..bu tedavide olumsuz oldu 😕
Adana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı 10 unu elemişler 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş
1.gun embriyosu 7 adetti yani
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi 4 üyle devam edeceğiz dedi. Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası bugün 3.gun akşam saat 6-7 gibi arıyorlar umarım fazla bi kayıp yoktur bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim 5. Güne embriyo kalacak mı diye

Son düzenleme:
Back
X