2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Çok erken evet 8 9 günden sonra çıkıyormuş gebelik testi .. iyiyim ilk günden itibaren kasıklarım gergin .yürüyüş yapıyorum.halsizlik uyku hali geliyor sürekli.
5. günde de cikanlar duydum canim.. ama gec cikan da var tutunmayla alakali heralde.. insan heyecan yapiyor.. bende hic bisey yok. Zaten hsreket halindeyim hep noral hayatima göre hic degismedi agirlik kaldirmak disinda

5. günde de cikanlar duydum canim.. ama gec cikan da var tutunmayla alakali heralde.. insan heyecan yapiyor.. bende hic bisey yok. Zaten hsreket halindeyim hep noral hayatima göre hic degismedi agirlik kaldirmak disinda
Bugun müydü test günün canım

Merhabalar bende Kasım 29 da 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı 2. Tüp denemem bu ama dün adet sancısı gibi geldi ağrım oldu bugün yok ama yumurtalık hizamda dışardan görülen bir şişlik oluştu başına gelen varmı acaba sizce ne olabilir.

Benim de opu günüm belli oldu.. Salı günü Allah in izniyle olacağım.. hep az yumurta görmüştü kontrol zamanında inşallah geriden gelenler yetiştir...

Hayırlısı olsun sayı çok değişken bence ya sona doğru birden büyüdü benimde birden çoğaldı ve ne kadarı döllencek sayıdan ziyade tek olsun tutsunda
Benim de opu günüm belli oldu.. Salı günü Allah in izniyle olacağım.. hep az yumurta görmüştü kontrol zamanında inşallah geriden gelenler yetiştir...

Şişkinlik bende de oldu ama tek bi yerde değil genel karnımda oldu, kabızlıktan dolayı olduğunu sonradan anladım çünkü hiç kabızlık yaşamamıştım hayatımda nerdeyse. Eğer devam ederse bence doktorunuza bi görünün tek taraflı görünen şişlik sıkıntıda olabilir. Ama burada kimse bir doktorun muayenesi gibi size bilgi veremez. Geçmezse muhakkak gidin. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim evet pazartesi gideceğim doktoruma ya böyle fıtık gibi bı şişlik inşallah tutmuştur 2. Denememdi ilkinde olmadı böyle bişey

Bugün hastaneden aradılar 10 taneden 7 si olgun çıkmış 5i döllenmiş salı bidaha arıcaklar bakalım kaç tanesi devam edicek hepsi benle devam eder inş
Hayırlı olsun inşallah hepsi devam eder 5.gune kadar kaliteli olurlar ve sağlıkla tutunurlar.. :) 3.gunde donduracaklar mı hiç yoksa hepsini 5.güne mı taşıyacaktır..

Hayırlı olsun inşallah hepsi devam eder 5.gune kadar kaliteli olurlar ve sağlıkla tutunurlar.. :) 3.gunde donduracaklar mı hiç yoksa hepsini 5.güne mı taşıyacaktır..

3 yada 5.gün hakkında bir şey denmedi hiç salı günü yine arıcaz dedi gidişata göre dondurma işlemi olcak dedi ama neye göre kaçıncı gün dondurulcak hiç bilmiyorum

Geç oldu ama sonucu güzel olsun canim inşallah sana can olsun hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…