2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Amin inşallah korkmayın eksiliyor ama mutlaka kalıyor son güne 1 tane bile olsa benim 6 embriyomdan 5.güne 4 tane kaldı 2 transfer etti 2 dondurduk
Inşallah benim bugün 4. Gün dün aradılar 4 tane kalmıştı bugün inşallah eksilme olmamıştır korkmamak elde değil malesef peki siz? Gebelik var mi?

Benimde cok kasiklarim arıyordu şişkinlik vardi,inşallah herşey yolunda stres yapma
Ay inşallah ya yüreğime su serptin hemşirede öyle söyledi bol bol yürüyüş yap boşuna evham yapmışsın dedi.işte ne bilim insan tedirgin oluyor, evde gebelik testini kaçıncı günde önerirsin?

Inşallah benim bugün 4. Gün dün aradılar 4 tane kalmıştı bugün inşallah eksilme olmamıştır korkmamak elde değil malesef peki siz? Gebelik var mi?
4.güne gelen embriyodan çok korkmayın . Maşallah hepsine. Stres bende çok yaptım hala endişeliyim pozitifi görene kdr ama hiç doğru yapmıyoruz.Sana nacizane tavsiyem idrara olabildiğince sıkışık git transfere en istedikleri şey bu.hemşire beni tebrik etti.henüz 2.gündeyim sonuç için erken benim

Ay inşallah ya yüreğime su serptin hemşirede öyle söyledi bol bol yürüyüş yap boşuna evham yapmışsın dedi.işte ne bilim insan tedirgin oluyor, evde gebelik testini kaçıncı günde önerirsin?
Önermem aslindaama ben sabirsiz oldum icin 8ci günü yaptim,kalbim güm güm atıyordu sonuc ne çıkar diye

Daha 2.gündeyim .12 Aralık yapın dediler kan testini ama dayanabilir myim bilmiyorum
Inşallah pozitif olur ayy bende heyecanlandım dikkat et yemene içmeme fazla yağlı şeylerden uzak dur yağlı şeyler yeme maydanoz nane turşu tüketme dikkat et inşallah pozitifi görürsün
kaç yıllık evlisin? Kaç yaşındasın kaçıncı denemen?

Bu arada benim hala kasik ağırlarım var,hala adet olucakmisim gibi bir karın ağrısı bir geliyor bir geciyor,ilaclar da yapıyor yerleşmede oluyorbol bol meryem süresi dinle iyi geliyor

Bu arada benim hala kasik ağırlarım var,hala adet olucakmisim gibi bir karın ağrısı bir geliyor bir geciyor,ilaclar da yapıyor yerleşmede oluyorbol bol meryem süresi dinle iyi geliyor

Hayırlısı bakalım inşallah ilk gündende olsa tutunma belirtileridir

35 yaşındayım 2.deneme

35 yaşındayım 2.deneme
Inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebeğin ben 11 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem olacak 2 defa aşılama oldum malesef negatif 30 yaşındayım bir çok ameliyat vs. Geçirdim 4 defa düşüğüm var. Hayırlısı bakalim kısmet bu defa inşallah olur

Bugun 4. Gun henuz aramadilar 3. Gunde 4 embriyo vardi. Inşallah 4 ude duruyordur. akşam 5-6 civarı arıyorlar bakalim hayırlısı...

Aradılar abla merkezden 5. Güne 4 tane embriyo gelmiş 2 tanesi %65 civarinda kaliteli 2 tanesi de %85 civarinda kaliteli dedi 3 tüp kullanıp donduracaklarmış.
Yaaa ne diyosuuuuunn YASASIIINNNNNNN Ben de sana bakmaya girmiştim haber var mı diye. Süper sevindim canım hayırlısı olsun. Yedekte olması da iyi olmuş kardeş açısından. Birdaha ugraşmazsın bu ay transfer yok dimi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…