- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Bana doktorum 10 gün sonra test ver demişti ama benim belirtilerden dolayı 8.gune çekti senin 12.gün doktor 12.gun mu yap demisti yoksa sen mi bekledin?
Rica ederim canım ne demek hayırlı haberler alırsın inşallahİnşallah oyle olur canim ilk.oldugu icin insan tecrubesiz oluyor herseyden endise ediyor yarin bakalim ne diyecek teşekkür ederim cevaplarin icin
Hayırlısıyla tutunsunlar sana inşallah canım sağlıklı nur topu gibi bebekler olarak kucağına gelsinlerMerhaba kızlar. Bana 8 kasımda çift embriyo transferi yapılmıştı ve maalesef negatif sonuç aldık. 2 tane de dondurulmuş embriyom vardı onlar da bugün transfer edildi. İnşallah bu sefer pozitif sonuç alabiliriz. 12.12 nin enerjisine güveniyorum
Merhaba hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitifi görürsünüz bende ilk transferimi oldum yarın teste gideceğim merak ettiğim konu dondurulmuş embriyoyu nasıl uyguluyolat öncesnde ilaç kullanıyor musunuz yineMerhaba kızlar. Bana 8 kasımda çift embriyo transferi yapılmıştı ve maalesef negatif sonuç aldık. 2 tane de dondurulmuş embriyom vardı onlar da bugün transfer edildi. İnşallah bu sefer pozitif sonuç alabiliriz. 12.12 nin enerjisine güveniyorum
12.gün demişti direkBana doktorum 10 gün sonra test ver demişti ama benim belirtilerden dolayı 8.gune çekti senin 12.gün doktor 12.gun mu yap demisti yoksa sen mi bekledin?
Teşekkürler.olabikdiğince yatmadım yürüyüş yaptım günde 20 dk fln ağır tempoda badem ceviz kayısı tükettim sürekli .süt yoğurt ihmal etmedim ağır kaldırmadımmmasallahh canım, hayırlı olsun ..
trasnferden sonra nelere dıkkat ettın acaba ?
Yok 2 embriyo yerleştirildi1 tane miydi canim? 1 taneyse bölündü galiba
Hadi Hüsniye hayırlı haberlerle gel.Evet iğne değil hap kullanılıyor dondurulmuştaMerhaba hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitifi görürsünüz bende ilk transferimi oldum yarın teste gideceğim merak ettiğim konu dondurulmuş embriyoyu nasıl uyguluyolat öncesnde ilaç kullanıyor musunuz yine
AminHayırlısıyla tutunsunlar sana inşallah canım sağlıklı nur topu gibi bebekler olarak kucağına gelsinler
Amin canım , inşallah sende pozitifi görürsün yarınMerhaba hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitifi görürsünüz bende ilk transferimi oldum yarın teste gideceğim merak ettiğim konu dondurulmuş embriyoyu nasıl uyguluyolat öncesnde ilaç kullanıyor musunuz yine
İnşallah canım benimmmm Bende size güzel haber vermek istiyorummmmmHadi Hüsniye hayırlı haberlerle gel.Evet iğne değil hap kullanılıyor dondurulmuşta
İnşallah canım Rabbim çıktığın ikinci yolda yüzünü güldürsün inşallah bakalım yarın ne yaşacağım biraz stresliyim umarım pozitif olur size güzel haber veririm ben izmirde yaşıyorum ege üniversitesine gidiyorum belirli doktorum yok devlet prosedüründe oluyor işlemlerim o gün hangi doktor varsa o ilgileniyorAminAllah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım , inşallah sende pozitifi görürsün yarınöncelikle normalde ilk transferden sonra em azından 1 ay rahim dinlendirme yapıyorlar ama ben beklemek istemediğim için adetin 2. Günü doktora gidip transfere uygun olup olmadığıma dair muayene oldum ve sonrasında estroferm hap kullanmaya başladım. 10. Gün tekrardan doktora gittim ve rahim kalınlığını ölçtüler ve progestan dex 25 iğne ve Lutinus fitil kullanmaya başladım. İğne fitilin 4. Günü yani bugün transfer oldu. Fitil , iğne ve estroferm hapı hala kullanmaya devam ediyorum.
İnşallah hiç böyle şeylere ihtiyaç duymazsında hemen yarın pozitif sonucu alırsın. Nerede yaşıyorsun hangi doktora gidiyorsun ?
Hiç sıkıntı yapma canım iyi yapmışsın kalbindeki sesi dinlemekle.. hiç belli olmaz belki bu sefer oluverirAminAllah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım , inşallah sende pozitifi görürsün yarınöncelikle normalde ilk transferden sonra em azından 1 ay rahim dinlendirme yapıyorlar ama ben beklemek istemediğim için adetin 2. Günü doktora gidip transfere uygun olup olmadığıma dair muayene oldum ve sonrasında estroferm hap kullanmaya başladım. 10. Gün tekrardan doktora gittim ve rahim kalınlığını ölçtüler ve progestan dex 25 iğne ve Lutinus fitil kullanmaya başladım. İğne fitilin 4. Günü yani bugün transfer oldu. Fitil , iğne ve estroferm hapı hala kullanmaya devam ediyorum.
İnşallah hiç böyle şeylere ihtiyaç duymazsında hemen yarın pozitif sonucu alırsın. Nerede yaşıyorsun hangi doktora gidiyorsun ?
Ay bana umut oldunuz valla , inşallah sizin gibi pozitif sonuç alırım bendeHiç sıkıntı yapma canım iyi yapmışsın kalbindeki sesi dinlemekle.. hiç belli olmaz belki bu sefer oluverirbende de aynı şey olmuştu 2017 senesinde ilk deneme negatifti sonra ertesi ay ben hemen istedim tekrar denemek, işte dinlenin biraz bekleyelim falan diye ısrar etti doktor, hayır dedim beklemek istemiyorum, tam da ucu ucuna gitmişim 1 gün geç gelseniz olmazdı dedi hesapladı etti,o ay tekrar denedik ve bu sefer tutundu 4 yaşında bir kızım var şimdi allah bağışlasın inşallah sizde de aynı şekilde olur ben inanıyorum
Bende izmirdeyimİnşallah canım Rabbim çıktığın ikinci yolda yüzünü güldürsün inşallah bakalım yarın ne yaşacağım biraz stresliyim umarım pozitif olur size güzel haber veririm ben izmirde yaşıyorum ege üniversitesine gidiyorum belirli doktorum yok devlet prosedüründe oluyor işlemlerim o gün hangi doktor varsa o ilgileniyor
İlaçlarla birlikte toplam 6000 tuttu benim yumurta toplama ücreti sabit 2100 tl ama dondurma ücreti değişiyor yumurta sayısına göre birde verdikleri ilaçlar farklı olabiliyor 6000-7000 bin diyelim bizBende izmirdeyimEge üniversitesinde ücret ne kadar acaba ? Bende gitmeyi düşünmüştüm randevu bulamadığım için gidememiştim oraya.
Ooo fiyat baya uygunmuş özellere göre. Bizim dondurma çözdürme , 2. Transfer ve ilaçlar dahil 35000 tuttu. İnşallah bir daha ihtiyaç olmaz ama olursa Ege de randevu kovalayayım ben en iyisi.İlaçlarla birlikte toplam 6000 tuttu benim yumurta toplama ücreti sabit 2100 tl ama dondurma ücreti değişiyor yumurta sayısına göre birde verdikleri ilaçlar farklı olabiliyor 6000-7000 bin diyelim biz
Haftayı neye göre hesaplıyoruz? Sizin sat ve transfer kaçıydı? Hesap yapıcam ama emin değilim. Kontrolde çarşamba. Öle kalakaldımKızlar bugün keseyi gördük 5 hafta 2 günlük oldu bebişim çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Bana 3 aralıkta transfer yapıldı 13 aralık ta test yaptır dedi bülent hocaydı değil mi seninde doktorun12.gün demişti direk
Değeriniz yükseldimi.Test günüm bugündü canim ben cuma verdim 20.16 çıktı yarın vercem 3.gun embriyosu cuma sabah kan geldi korkudan gittim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?