- 22 Kasım 2022
- 65
- 71
- 8
- 31
Son adet tarihimden hesapladı doktorHaftayı neye göre hesaplıyoruz? Sizin sat ve transfer kaçıydı? Hesap yapıcam ama emin değilim. Kontrolde çarşamba. Öle kalakaldım
Kızlar merhaba hastahaneden geldik şimdi kan verdirdiler eve gönderdiler biz sizi arayacağız dediler nası geçecek şimdi saatler
Hadi bakalım Hüsniye güzel haberlerle gel inşallah.Sistemden sen de bakabiliyorsun dimi :)Kızlar merhaba hastahaneden geldik şimdi kan verdirdiler eve gönderdiler biz sizi arayacağız dediler nası geçecek şimdi saatler
Merhaba benimde bugün 12.gün ne gelen var ne gidenOpu sonrası 10.gün adet hala bekleniyor
Merhaba benimde bugün 12.gün ne gelen var ne giden
10 12 gün arası normal değil mi aslında..Opu sonrası 10.gün adet hala bekleniyor
canım bende 13.gun de adet olmıştumOpu sonrası 10.gün adet hala bekleniyor
Günaydın canım hayırlı sonuç alırsın inşallah hep birlikte sevinirizKızlar merhaba hastahaneden geldik şimdi kan verdirdiler eve gönderdiler biz sizi arayacağız dediler nası geçecek şimdi saatler
max 14 gunde regl olursun demıstı bana hemşire10 12 gün arası normal değil mi aslında..
Herhalde 15 güne gelir canım.Hayir karnım ağrıyor, göğüslerim çok acıyor ama adet olamadım bir türlüMax bi süre var mı acaba ya 14 günü fln geçince beklicekmiyiz daha nolckki
canım bende 13.gun de adet olmıştum
Herhalde 15 güne gelir canım.Hayir karnım ağrıyor, göğüslerim çok acıyor ama adet olamadım bir türlü
İnşallah o bir tane embriyo saba evlat olur canımKızlar bu arada bende 1 tanecik embriyomun pgt den sonucunu bekliyorum, pek umudum yok ama hayırlısı diyorum.Daha önceden olumsuz denemelerim ve ikiz gebelik kürtajım var .Bu denemede de foliküller ilaca cevap vermedi Malesef sadece bir tane 5aa 5.gün embriyom oldu
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Aklım hep orda resmen , bu kadar erken çıkmaz sonucu herhaldeİnşallah o bir tane embriyo saba evlat olur canımhiç belli olmaz , inşallah sonucu da güzel gelir herşey yolunda gider
evet canım, ılaçlardan vucüt etkileniyorSanırım benimde böyle olacak 14 günü aşarsa sorun mu acaba az daha bekliyim sorcam bakalım baya uzun süre ilaç kullandım düzen kaçtı ya
Hep az az lekelenme vardı 3 4 gündür o geçti sanırım rahim yeni kendine geldi
Maşallah canıımmKızlaaarrr hamileyiiimmmm 305.8 nasıl değeriiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?