- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Canım benimÇok sağol canım Allah razı olsun çok rahatladım mantıklı geldi bana da
Geçmiş olsun canım çok sağol cevabın için perşembe günü gideceğim bakalım inşallah gözükür kalbiCanım benimkan değerin duzgun bi sekilde artıyorsa hala bebegi doktor bir hafta sonra gormezse doktorunu degistir onceki gebeligimde bende yasadim gec dollenme olmustu normal yolla gebe kalmistim bebek gorunmedi kese var bebek yok dedi doktor 1 hafta sonra baska bi doktora gittim oradaydi minigim ama malesef rahim agzi yetmezligi yuzunden 12. Haftamda kaybettim oyuzden umudunu kaybetme 8. Haftamda gormustum ben stres yapma stres çok etkiliyor insallah seninledir bebişin
Merhaba canım ben toplamaya kadar arı sütü bal polen omega3 folik asit kullanmıştım transfer sonrasında devam yine ek olarak doktorun verdiklerini kullandım ve hergün yumurta avokado havuç suyu çiğ badem ceviz kuru üzüm fındık yedim çok şükür transferim tuttu şuan 4 haftalık inşallah sanada nasip olur moral bozma sakın moral çok önemliKızlar 15 yumurtamdan 2 tanesi 5. Güne kadar gelebildi sadece doktorumda çok yumurtan vardı ama kalitesizmiş 2 tane kaldı sadece diyince cok moralim bozuldu yumurta kalitesi için yapabilceğim bişey varmı vitaminlerle düzeliyormu bir ay sonra transfer olucam tutmamasından çok korkuyorum pozitifi gören arkadaşlar eksta bişeyler yaptınız bu süreçte yardımcı olursanı sevinirim düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Sagol canımGeçmiş olsun canım çok sağol cevabın için perşembe günü gideceğim bakalım inşallah gözükür kalbi
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunSagol canımInşallah hayirli haberler alırsın alamazsan başka bi doktora görün tek doktorla kalma🏵 inşallah seninledir meleğin sıkı sıkı tutunmuştur bende ilk defa tüp bebek yaptırdım 3 aralıkta transfer oldum 5. Gün çift embriyo inşallah bu sefer serklajla önlemi mi alacağım tabi sağlıklıysa transferin 8.gunu idrarda pozitifi gördüm kanda da pozitifti şükür ama daha kese ve kalp atışı için erken onun için sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah
Inşallah canımMaşallah canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunkese için randevun ne zaman
Aminn kuzum teşekkür ederimCanım maşallah değerlerin gayet iyi sağlıcakla gelsinartık kan verme zaten bşey kalmamış keseye belkide oluşmuş bile olablir
Valla tüp bebekle bebek sahibi olunca insan her türlü korkuyu zorluyu yaşıyor canım allah yüzümüze gülsün inşallahBende de korku var canım salı günü gideceğiz biz tüp bebek yaptırdığımız yere sağlık ocağına gittim gerek yok dediler 3 günde çıkıyormuş boşuna kan vermedi dedi ege değerin gayet iyi çıkmış 14 güne göre dedi ama içimiçimi yiyor eşime diyorum ki çok su içmekten çok lavaboya çıkıyorum bebek düşmez demi tuhaf duygulardayım ona bişey olacak diye çok korkuyorum
İnsaah keseyide bebiside görürsün canım benim bende çok heyecanlıyım ama dün gece bı sancıyla uyandım sanki adet olucam ilk yerlesme kanaması gibi 2 damla yine pembe bı kan durdu şimdi çok şükür ama yüreğim ağzımda senin de 2.kanama olmuştu degilmi yanlış hatırlamıyorumInşallah canımsağol p.tesi doktor çağırdı ama kese gorünürmü bilmiyorum. Normalde kese için çarş. Yada perş. doktorum beni arayacak gel diye şehir dışında işleri var p.tesi geliyor tekrar gidecekmiş gelince yazacak bana randevusuz direk gideceğim işimin durumuna göre çarşamba dönemezsem perşembe kesin dedi
Değerlerim de de sıkıntı yoktu ilk 20 ikinci 75 üçüncü 200 dördüncü 480 olarak arttı bida vermedim ama yarın muhakkak gideceğim doktorumaInşallah canımsağol p.tesi doktor çağırdı ama kese gorünürmü bilmiyorum. Normalde kese için çarş. Yada perş. doktorum beni arayacak gel diye şehir dışında işleri var p.tesi geliyor tekrar gidecekmiş gelince yazacak bana randevusuz direk gideceğim işimin durumuna göre çarşamba dönemezsem perşembe kesin dedi
Evet canım doktor endişe edecek bişey yok demiştiİnsaah keseyide bebiside görürsün canım benim bende çok heyecanlıyım ama dün gece bı sancıyla uyandım sanki adet olucam ilk yerlesme kanaması gibi 2 damla yine pembe bı kan durdu şimdi çok şükür ama yüreğim ağzımda senin de 2.kanama olmuştu degilmi yanlış hatırlamıyorum
Değerlerin iyi yükseliyor maşallahDeğerlerim de de sıkıntı yoktu ilk 20 ikinci 75 üçüncü 200 dördüncü 480 olarak arttı bida vermedim ama yarın muhakkak gideceğim doktoruma
Zaten 6.30 sabah karnım bir ağrıdıEvet canım doktor endişe edecek bişey yok demiştiilacimin dozunu yukseltmisti tekrar kan tahlili vermistim degerde dusus veya artış var mi diye cok sukur yukselmisti korkma sende insallah seninledir bebişin ben cok korkmustum ama allah vermek istedikten sonra herşey bahane yaşayacağı varsa ne olursa olsun rabbim yaşatıyor bir şekilde
Rapor yenilicem ben canım o yüzden yarın gidecem dün bitti 3 haftalık raporum 3 hafta daha alcam inşallah hem bidaha kan vereyim kolum delik deşikEvet canım doktor endişe edecek bişey yok demiştiilacimin dozunu yukseltmisti tekrar kan tahlili vermistim degerde dusus veya artış var mi diye cok sukur yukselmisti korkma sende insallah seninledir bebişin ben cok korkmustum ama allah vermek istedikten sonra herşey bahane yaşayacağı varsa ne olursa olsun rabbim yaşatıyor bir şekilde
Bide ben doktoruma hiç bir şekilde ulaşamıyorum değiştirebilirim kendi kafama göre ağrım olunca 4 diğer türlü 3 fitil demişlerdi zaten günlük birde kanama olursa igneni yaptır dedilerde hastane yok yakında kalkmaya korkuyorumDeğerlerin iyi yükseliyor maşallahrabbim sağlıkla artırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah haftaya gideceğim diyordun erken mi gideceksin? bir haftan dolmadan gitme bence ve moralini yuksek tut bu kadar zorluk çekiyorsun inşallah rabbim mükafatını verir
Bana tüp bebek doktorum 2. Testten sonra herşey normal gorunuyor2 -2.5 hafta sonra kalp atışı için gel demisti. (Gebelik takibi yapmıyor bu arada) Ama doktorum uzakta olduğu için buradan iyi bir doktor buldum ona gidiyorum tek doktorla kalmamak içinde şehir hastanesinde bi doktor var ona gidiyorum canım yani ikiside aynı şeyleri mi söylüyor diye arada baska doktorun gorusude onemli önceki kayibimdan sonra korkuyorum tabi
Hayırlı haberler al inşallah canımInşallah canımsağol p.tesi doktor çağırdı ama kese gorünürmü bilmiyorum. Normalde kese için çarş. Yada perş. doktorum beni arayacak gel diye şehir dışında işleri var p.tesi geliyor tekrar gidecekmiş gelince yazacak bana randevusuz direk gideceğim işimin durumuna göre çarşamba dönemezsem perşembe kesin dedi
Ne raporu canım bebek için kullandığın ilaçlar miRapor yenilicem ben canım o yüzden yarın gidecem dün bitti 3 haftalık raporum 3 hafta daha alcam inşallah hem bidaha kan vereyim kolum delik deşiktek sağlıklı olsunda boş yer kalmasin benim canımın kıymeti pek yok bebeğimin sağlığı yerinde olsun yeter
Yat dinlen canım çok dikkatli ol ağır kaldırma ev işi yapma yarında git doktoruna bakalim hayırlısı...Bide ben doktoruma hiç bir şekilde ulaşamıyorum değiştirebilirim kendi kafama göre ağrım olunca 4 diğer türlü 3 fitil demişlerdi zaten günlük birde kanama olursa igneni yaptır dedilerde hastane yok yakında kalkmaya korkuyorum
Yok kuzum iş yeri için tekstildeyim ben ağır işim de bu dönem çalışmak istemiyorumNe raporu canım bebek için kullandığın ilaçlar mi
İnşallah canım inşallah iyi olur herşeyYat dinlen canım çok dikkatli ol ağır kaldırma ev işi yapma yarında git doktoruna bakalim hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?