- 3 Kasım 2022
- 69
- 71
- 3
- 35
Allah yardımcın olsun canımArkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorm bir fikri olan varsa lütfen söylesin. 23 kasımda 5. Gun embriyosu transfer edildi. Sonucum pozitifte oldu ama beta degerlerim duzenli artmadi. En son dun 790 lari gorduk.doktor bunun sagliksiz bi gebelik olabileceğini soyledi daha erken diyede ultrasondan bakmadi önce. Bugun gittim hadi gel bi bakalim dedi ve vajinal ultrasondan bakti. 3 tane kese gördü. İkisinin pek saglikli olamadığını ancak birinin normal oldugunu hatta yolk kesesi mi dedi onunda oldugunu söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizce burdan bir mucize olur mu bu degerde kese olusmaz aslında dedi. Nasil hissedecegimi bilmiyorm artik
Aslinda tek embriyo transfer edildi anormal bi durum var dedi doktorum ama anlayamadida inşallah vardir canim inşallah tutunur ya da tutunurlar bilmiyorm teşekkür ederim yanit verdigin icinAllah yardımcın olsun canımbence daha cok küçükler,ki çoğul gebelik bildiğim kadarıyla degerler ya cok hizli katlanıyor,ya dengesiz bir şekilde,inşallah bir mucizedir bu ve 3unu de sana sımsıkı tutunmustur,öyle düşünelim dua edelim sende pozitiv düşün
Sen umudunu kaybetme canım Allah büyük mucizen belki seninledir kötü düşünme inşallah rabbim ayarlamıştır herşey gönlünce olsunArkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorm bir fikri olan varsa lütfen söylesin. 23 kasımda 5. Gun embriyosu transfer edildi. Sonucum pozitifte oldu ama beta degerlerim duzenli artmadi. En son dun 790 lari gorduk.doktor bunun sagliksiz bi gebelik olabileceğini soyledi daha erken diyede ultrasondan bakmadi önce. Bugun gittim hadi gel bi bakalim dedi ve vajinal ultrasondan bakti. 3 tane kese gördü. İkisinin pek saglikli olamadığını ancak birinin normal oldugunu hatta yolk kesesi mi dedi onunda oldugunu söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizce burdan bir mucize olur mu bu degerde kese olusmaz aslında dedi. Nasil hissedecegimi bilmiyorm artik
Merhaba canım sorun olsa doktor söylerdi yumurta toplama ve transfer için e2 nin zaten yüksek olması gerekiyor ki kullancağın ilaçlar zaten yükseltecekkızlar merhaba biriniz bana yardımcı olabilir mi bugün itibariyle tüp bebeğe basladım kontrolüm yapıldı doktor bir sorun görmedi yarın insallah ilaçlara baslayacagım yalnız tahlillerim biraz önce cıktı kafama takılan bir soru var e2 değerim 65 değer aralıgı 30-95 bakıldıgında değer aralıgı içinde fsh 9 lh 7 hepsi değer aralıgında ama nette baktım e2 50 altında tüp bebek yazıyor benim kafam cok karıstı doktorumada ulaşamadım bilginiz varmı nette yazan 50 altında olması gerekiyor denilen hani referans aralıgı için
Teşekkür ederim canim umarim dedigin gibi olurSen umudunu kaybetme canım Allah büyük mucizen belki seninledir kötü düşünme inşallah rabbim ayarlamıştır herşey gönlünce olsun
Canım ben de en son pazartesi baktırmıştım kana 13. Günde, bugün gene gittim özel bir laboratuvar da verdim kan bugün 17. Gün. İçimde öyle garip bi heyecan var ki duramıyorum elimde değil.. tüp bebek merkezime kalsa 10. Gin aldı kanı tamam bi daha istemedi zaten ben kendim gidip aldırıyorum.. görünce içim rahatlıyor istemsizce.. o rahatlama da maximum 1,5 gün falan yetiyorKızlar merhaba nasıl gidiyor gebelikleriniz yemi hamişler varmı aramızda ben dün sağlık ocağına gittim kan vermek için ebe salı günü gidecekmişsin değerin güzel çıkmış zaten tekrar verme dedi ama içim içimi yedi tabiki bir sorun yoktur değilmi
Ne zaman cikiyor sonucun? Daha once 2kere vermiştin sankiCanım ben de en son pazartesi baktırmıştım kana 13. Günde, bugün gene gittim özel bir laboratuvar da verdim kan bugün 17. Gün. İçimde öyle garip bi heyecan var ki duramıyorum elimde değil.. tüp bebek merkezime kalsa 10. Gin aldı kanı tamam bi daha istemedi zaten ben kendim gidip aldırıyorum.. görünce içim rahatlıyor istemsizce.. o rahatlama da maximum 1,5 gün falan yetiyorsen nasılsın?
Aynrn canım doğru hatırlıyorsunNe zaman cikiyor sonucun? Daha once 2kere vermiştin sanki
Belki geç döllenme olmuştur canım zaten geriden gidiyorsa vajinal ultrasonla bakmadıysa daha erken görünmeyebilir sen içini ferah tutKızlar normalde son adet tarihime göre 6+3 deyim , transfer tarihim 21 Kasım da 5. Gün embriyosu, bugün doktora gittim kese görüntüsüne göre ultrasonda 5+4 gözüküyorsun dedi bu yüzden kese büyümüş ama yolk kesesi ve kalp atışı ya da bebeği göremedim yaşayan var mı, normal mi????
Canım çok teşekkür ederim ya şu yazdığın 5.gun embriyosunda boş gebelik olması neredeyse imkansız gibi birşey, aşırı rahatlattı ki beni böyle bir şey bilmiyordumBelki geç döllenme olmuştur canım zaten geriden gidiyorsa vajinal ultrasonla bakmadıysa daha erken görünmeyebilir sen içini ferah tut1 hafta sonra tekrar git inşallah herşey çok güzel olacak stres yapma bu dönemde stres çok etkiliyor zaten tüp bebek ve 5.gun embriyosunda boş gebelik olması neredeyse imkansız gibi birşey yani milyonda bir gibi birşey üzülme sen inşallah herşey yolunda gidecek
Canım maşallah değerlerin gayet iyi sağlıcakla gelsinAynrn canım doğru hatırlıyorsun3. Yü verdim bugün çıktı sonucum;
10.gün 197
13.gün 537
17. Gün 2661
Olmuş hamd olsun yarabbimşimdi rahat durcam artık sabırla beklicem haftaya cumayı
Bencede oluşmuştur,benim bildiğim değerler 1500 den sonra kese olusuyorCanım maşallah değerlerin gayet iyi sağlıcakla gelsinartık kan verme zaten bşey kalmamış keseye belkide oluşmuş bile olablir
Bende de korku var canım salı günü gideceğiz biz tüp bebek yaptırdığımız yere sağlık ocağına gittim gerek yok dediler 3 günde çıkıyormuş boşuna kan vermedi dedi ege değerin gayet iyi çıkmış 14 güne göre dedi ama içimiçimi yiyor eşime diyorum ki çok su içmekten çok lavaboya çıkıyorum bebek düşmez demi tuhaf duygulardayım ona bişey olacak diye çok korkuyorumCanım ben de en son pazartesi baktırmıştım kana 13. Günde, bugün gene gittim özel bir laboratuvar da verdim kan bugün 17. Gün. İçimde öyle garip bi heyecan var ki duramıyorum elimde değil.. tüp bebek merkezime kalsa 10. Gin aldı kanı tamam bi daha istemedi zaten ben kendim gidip aldırıyorum.. görünce içim rahatlıyor istemsizce.. o rahatlama da maximum 1,5 gün falan yetiyorsen nasılsın?
Maşallah canım benim bende korkuyorum kese gözükürmü diye ya ne bilim içim içimi yiyorAynrn canım doğru hatırlıyorsun3. Yü verdim bugün çıktı sonucum;
10.gün 197
13.gün 537
17. Gün 2661
Olmuş hamd olsun yarabbimşimdi rahat durcam artık sabırla beklicem haftaya cumayı
Canım bence google dan bak için rahatlasın korkulacak bir şey yok takma kafana inşallah haftaya görülecek bebeğinCanım çok teşekkür ederim ya şu yazdığın 5.gun embriyosunda boş gebelik olması neredeyse imkansız gibi birşey, aşırı rahatlattı ki beni böyle bir şey bilmiyordum
Çok sağol canım Allah razı olsun çok rahatladım mantıklı geldi bana daCanım bence google dan bak için rahatlasın korkulacak bir şey yok takma kafana inşallah haftaya görülecek bebeğinkese görüldükten 10 gun sonrada kalp atışı inşallah sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?