Bakayım bende canım o egzersizlere.. zencefil çayı içtim ama işe yaramadı.. kanama arttiriyor yazmislar o yüzden 1 kere içtim..Bende 11.gün oldum hep ağrı vardı ama sökülmemişti
Biraz egzersiz yaptım olmadan 1 2 gün evel youtube da var bence biraz etkili oldu adet sökmesi için egzersiz olarak bakabilirsin canım
canım benım 13.gun geldı opu sonrası adetım, ilaçsız adet oldumKızlar opu sonrası ilk adetiniz kaç gün sonra geldi.. bugün 14.gunum.. takvime göre de dün başlaması gerekiyordu aslında... ilaç kullanmak istemiyorum da.. 14 günden sonra kendi kendine adeti başlayan var mı?
Benimde başlar inşallah canım bugün iyice stres oldum..canım benım 13.gun geldı opu sonrası adetım, ilaçsız adet oldum
Bakayım bende canım o egzersizlere.. zencefil çayı içtim ama işe yaramadı.. kanama arttiriyor yazmislar o yüzden 1 kere içtim..
Başlasın da valla canım artık o ağrıya tamamım.. benim histeroskopiden sonra da çok yoğun başlamıştı.. hatta opu zamanı da baya kanama oldu bende.. pıhtı kalmış hemen müdahale ettiler de kesildi..Biraz hareket yürüyüş iyi geliyor canım bak mutlaka bende hiç olcak gibi değildim aniden başladı ilaçlar çok etkiliyorbaya yoğun ve pıhtılı oldu bide benim
Insallah öyledir canimYa inşallah benimde öyle olur ve bu yemek yeme isteği ilaçlardan değil de bebiştendirya normalde yemeğe çok düşkün değilimdir ama çikolataya falan aşırı düşkünümdür yemediğim gün olmaz , şimdi canım sürekli tuzlu şeyler yemek falan çekiyor, çikolata yiyince tadı kötü geliyor ağzıma
Bence görceksin canim allahin izniyleEvet canım ben kan testin de 8. Günden itibaren 2 günde bir kan verdim düzenli arttı hep kese de uyumlu sorun yoktu en son ama işte şu hafta hesaplamadı biraz canımı sıktı inşallah perşembe görürüm bebişi minikte olsa
Ne sivisiymis canim? Nerde gözüküyormus sivi? Hic anlamadim ilk kez duyuyorum canimKızlar merhaba muayeneden çıktım şimdi kese gözüktü küçük dediler bir skıntın varmı dedi yok dedim arada ağrım oluyor onun dışında şikayetim yok dedim sıvı var gibi gözüküyo dediler kendi aralarında dedim bi sorun mu var bi sıvı gözüküyo dedi sadece o kadar kan verdim kötü bişeymi bu ya başına gelen varmı
Merhaba canim hsyirli olsun saglikla tutunsun insallahBende dün transfer oldum insallah benmledir
Malesef devlettekiler böyle yapmıyolar geçendede yapmamışlardı insan çok korkuyor betam çıksa bi merak ediyom kaçNe sivisiymis canim? Nerde gözüküyormus sivi? Hic anlamadim ilk kez duyuyorum caniminsallah kötü bisey degildir korkma. Bi daha ne zamana cagirdi? Insan detayli bir aciklama yapar sivi da ne sivisi yani neyden kaynakli..
Verdin mi kan canim? Bi de en son kacinci gün vermistin kac cikmisti ona göre hesaplayalim üc asagi bes yukari kac olmasi lazim diye..Malesef devlettekiler böyle yapmıyolar geçendede yapmamışlardı insan çok korkuyor betam çıksa bi merak ediyom kaç
Başlasın da valla canım artık o ağrıya tamamım.. benim histeroskopiden sonra da çok yoğun başlamıştı.. hatta opu zamanı da baya kanama oldu bende.. pıhtı kalmış hemen müdahale ettiler de kesildi..
İlaçlar üzerine işlemler derken iyice bozuldu duzenenimiz..
Sen sakin kalmaya calis canim lütfen stres yapma, icin rahat etmiyorsa da baska bir doktora daha görün, acile falan git olmazsa agrim var deyip. Baska bir doktor da görse iyi olurMalesef devlettekiler böyle yapmıyolar geçendede yapmamışlardı insan çok korkuyor betam çıksa bi merak ediyom kaç
13 ünde verdim bebeğim kanı ben test günümdeVerdin mi kan canim? Bi de en son kacinci gün vermistin kac cikmisti ona göre hesaplayalim üc asagi bes yukari kac olmasi lazim diye..
Kan sonucum çıksa ona göre gitmem istediğim sonrasında bir doktor gebeliğe onunla devam etmem istiyorum ona gidelim dedik eşimle oda izinli bugün araya sıkıştırırsa en azından sormak istediklerimide sorarımSen sakin kalmaya calis canim lütfen stres yapma, icin rahat etmiyorsa da baska bir doktora daha görün, acile falan git olmazsa agrim var deyip. Baska bir doktor da görse iyi olur
Kuzum benim 16.gun oldu gelir senindeKızlar opu sonrası ilk adetiniz kaç gün sonra geldi.. bugün 14.gunum.. takvime göre de dün başlaması gerekiyordu aslında... ilaç kullanmak istemiyorum da.. 14 günden sonra kendi kendine adeti başlayan var mı?
Ay canım inşallah gelir valla artık ilaç kullanmak istemiyorum..Kuzum benim 16.gun oldu gelir seninde
KıZlar bunu yaşayan varmı nolur bişey deyin yaKızlar merhaba muayeneden çıktım şimdi kese gözüktü küçük dediler bir skıntın varmı dedi yok dedim arada ağrım oluyor onun dışında şikayetim yok dedim sıvı var gibi gözüküyo dediler kendi aralarında dedim bi sorun mu var bi sıvı gözüküyo dedi sadece o kadar kan verdim kötü bişeymi bu ya başına gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?