2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bende 11.gün oldum hep ağrı vardı ama sökülmemişti
Biraz egzersiz yaptım olmadan 1 2 gün evel youtube da var bence biraz etkili oldu adet sökmesi için egzersiz olarak bakabilirsin canım
Bakayım bende canım o egzersizlere.. zencefil çayı içtim ama işe yaramadı.. kanama arttiriyor yazmislar o yüzden 1 kere içtim..

canım benım 13.gun geldı opu sonrası adetım, ilaçsız adet oldum

Biraz hareket yürüyüş iyi geliyor canım bak mutlaka bende hiç olcak gibi değildim aniden başladı ilaçlar çok etkiliyor baya yoğun ve pıhtılı oldu bide benim
Bakayım bende canım o egzersizlere.. zencefil çayı içtim ama işe yaramadı.. kanama arttiriyor yazmislar o yüzden 1 kere içtim..

Biraz hareket yürüyüş iyi geliyor canım bak mutlaka bende hiç olcak gibi değildim aniden başladı ilaçlar çok etkiliyor baya yoğun ve pıhtılı oldu bide benim
Başlasın da valla canım artık o ağrıya tamamım.. benim histeroskopiden sonra da çok yoğun başlamıştı.. hatta opu zamanı da baya kanama oldu bende.. pıhtı kalmış hemen müdahale ettiler de kesildi..
İlaçlar üzerine işlemler derken iyice bozuldu duzenenimiz..

Kızlar merhaba muayeneden çıktım şimdi kese gözüktü küçük dediler bir skıntın varmı dedi yok dedim arada ağrım oluyor onun dışında şikayetim yok dedim sıvı var gibi gözüküyo dediler kendi aralarında dedim bi sorun mu var bi sıvı gözüküyo dedi sadece o kadar kan verdim kötü bişeymi bu ya başına gelen varmı

Insallah öyledir canim dilerim görürsün pozitifi aminn

Bence görceksin canim allahin izniyle ben de umutluyum cuma görecegime kalp atislarini duyamasam bile insallah

Ne sivisiymis canim? Nerde gözüküyormus sivi? Hic anlamadim ilk kez duyuyorum canim insallah kötü bisey degildir korkma. Bi daha ne zamana cagirdi? Insan detayli bir aciklama yapar sivi da ne sivisi yani neyden kaynakli..

Ne sivisiymis canim? Nerde gözüküyormus sivi? Hic anlamadim ilk kez duyuyorum canim insallah kötü bisey degildir korkma. Bi daha ne zamana cagirdi? Insan detayli bir aciklama yapar sivi da ne sivisi yani neyden kaynakli..
Malesef devlettekiler böyle yapmıyolar geçendede yapmamışlardı insan çok korkuyor betam çıksa bi merak ediyom kaç

Malesef devlettekiler böyle yapmıyolar geçendede yapmamışlardı insan çok korkuyor betam çıksa bi merak ediyom kaç
Verdin mi kan canim? Bi de en son kacinci gün vermistin kac cikmisti ona göre hesaplayalim üc asagi bes yukari kac olmasi lazim diye..

Kesinlikle canım denge şaştı

Sen sakin kalmaya calis canim lütfen stres yapma, icin rahat etmiyorsa da baska bir doktora daha görün, acile falan git olmazsa agrim var deyip. Baska bir doktor da görse iyi olur

Sen sakin kalmaya calis canim lütfen stres yapma, icin rahat etmiyorsa da baska bir doktora daha görün, acile falan git olmazsa agrim var deyip. Baska bir doktor da görse iyi olur
Kan sonucum çıksa ona göre gitmem istediğim sonrasında bir doktor gebeliğe onunla devam etmem istiyorum ona gidelim dedik eşimle oda izinli bugün araya sıkıştırırsa en azından sormak istediklerimide sorarım

KıZlar bunu yaşayan varmı nolur bişey deyin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…