2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar

canımmm oncelıkle sakın ol lutfen ..
ıkı sıgara ıle kalıte kotu olmaz .. ıcmemeye çalış ama tabıı kı ..
bende kasımda yumurta toplama oldum ve bendende toplamaya yakın e2 ıstendı onun dısınca istenmemişti..
tekrar kontrolun var ıse belkı ozaman bakacaklardır..
ınsallah saglıklı olsun yumoşlar en onemlısı bu, stres yapmamaya calıs..
sayı kotu degıl en en onemlısı saglıklı ve dolu olmaları

Sayılara takılmayın kalitesi önemli 1 tane bile olsa sağlıklı olsa yeterli benim 7 toplandı 2 öldü 1 transfer yapıldı 4 donduruldu aslında düşük rezervim çıkmış oldu ama Allah büyük şuan ilk tranaferime hamileyim sayılara bakmayın eğer e2 değerinizde sorun olsaydı zaten tedaviniz devam etmezdi

ahh canım keşke olabilsem iki senedir farklı farklı teshisler aldım 1.80 amh ile menopoz dendi. tüp filmi cektirdim tüplerde sıvı var laparoskopi dendi. laparoskopi oldum bişe yokmuş tüplerde rahimde saglıklı dendi. prolaktin 110 cıktı beyinde kitle olabilir dendi. mr cektirdim bişe cıkmadı herkes bişe dedi. en sonunda açıklanamayan infertilite dediler.

doktorda öyle dedi. bir sorun görürsem yarıda bırakırım demişti allaha şükür şimdiye kadar bir sroun olmadı. inşallah olmaz bir olsun benim olsun

canım haklısın zor zamanlar gecırmıssın ama ıste ne kadar stres o kadar vucuda zarar demek,
suan ne guzel yumrutaların var ve tedavıye cevap verıyorsun bunları dusun ve dua et bol bol ..
ınsallahh saglıkla olsun emnrıyoların ve sana evlat olsun ..
bende 3,5 senedır çabalıyorum bende 1dıs gebelık,1kımyasal gebelık gecırdım. sımdı transfer beklıyorum..
Rabbım herkesın gonlundekını hayırlısı ıle saglıkla versın ınsallah,amınn

2.5 yıldır da ben uğrasıyorum. allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. acaba sigara içip kaliteli yumurtası olan varmıdır

2.5 yıldır da ben uğrasıyorum. allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. acaba sigara içip kaliteli yumurtası olan varmıdır
zaman ıcınde ıste yaşananları ancak yaşayan bılıyor ..
saglıkla olsun ınsallah .
bilmiyorum canım ben kullanmıyorum, ama kendıne bunu dert etme içmemeye çalış bundan sonra

doktorda öyle dedi. bir sorun görürsem yarıda bırakırım demişti allaha şükür şimdiye kadar bir sroun olmadı. inşallah olmaz bir olsun benim olsun
Olmaz Allahın izniyle bol bol dua et Rabbi hebli mines salihin ben bu duayı okudum hep ve kapıdan her girişimde tek kişi girdiğim bu kapıdan iki kişi çıkmayı nasip et Allahım dedim

Olmaz Allahın izniyle bol bol dua et Rabbi hebli mines salihin ben bu duayı okudum hep ve kapıdan her girişimde tek kişi girdiğim bu kapıdan iki kişi çıkmayı nasip et Allahım dedim
Dualarımız kabul olur inşallah canım. yumurta kalitesini ne etkiliyor acaba

Keseyi beta hcg kaç iken gördünüz kaçıncı gün embriyosu ve kaç gün sonra transferden
Canim ben daha keseyi görmedim, en son beta degerim 2661di 16. gündü o gün. Suan transfer tarihine göre 5+5 muhtemelen gitsem görünür diye düsünüyorum, randevum 6+1 de bu cuma insallah görürüm keseyi

Bendende ne e2 nede diğer testler istenmedi yumurta ve rahim büyüklüğü ne bakıp uyumu için o testler işini bilen doktor istemez zaten boşa masraf ilkinde yapmıştı başka doktor malesef negatif oldu bu doktorum istemedi çok şükür pozitif hemde 3.gun taze embriyo 3bbb

Canim ben daha keseyi görmedim, en son beta degerim 2661di 16. gündü o gün. Suan transfer tarihine göre 5+5 muhtemelen gitsem görünür diye düsünüyorum, randevum 6+1 de bu cuma insallah görürüm keseyi
İnşallah görürüz benimde dün 1336.90 di baktı gözükmedi cumaya randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…