2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyor
:KK43:
Yaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of

Merhaba ben de bugün başladım 😅 gonal ilacın ilk dozunu vurdular bugün. Bu ilacın fiyatı değişiyor mu biliyor musunuz ne kadara alıyorsunuz? Tanıdık eczacı var mı falan diye sordular merak ettim?
Merhaba benim evzacım br tanıdığımdı 1730 du iğne ben 1400 gibi bir rakama aldım maks fark edeceği bu yani

Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyor
:KK43:
Yaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Canım ben progestan oluyordum ilk denememde. Öncelikle vurmadan önce iğne şişesini elinde hızlıca ovalayarak cok güzel ısıt.. hemşireden cok rica et ekstra yavaş yavaş vursun.. yavaş vuruyorum dese de daha yavaş vurun de.. sonra da eve gidince sıcak su torbası yap canım, aşırı sıcak olmasın ama iğbe yapılan yeri hafif ısıtsa yeter. Gün içinde de hafif ağrı hissedersen yine sıcaksu koy. Ben yabancı bir sitede okumuştum çok faydasını gördüm.

Canım ben progestan oluyordum ilk denememde. Öncelikle vurmadan önce iğne şişesini elinde hızlıca ovalayarak cok güzel ısıt.. hemşireden cok rica et ekstra yavaş yavaş vursun.. yavaş vuruyorum dese de daha yavaş vurun de.. sonra da eve gidince sıcak su torbası yap canım, aşırı sıcak olmasın ama iğbe yapılan yeri hafif ısıtsa yeter. Gün içinde de hafif ağrı hissedersen yine sıcaksu koy. Ben yabancı bir sitede okumuştum çok faydasını gördüm.
Tm canım çok teşekkür Ederim bugun öğle yapayım dünün agrısıyla duruyorum hala :( Bugun öyle yaptırayım umarım bende fayda görürüm

Selamlar aranızda adetin 3.günü muayene gidip ilaca başlayan var mı bugün adet oldum hastaneyi aradım salı günü çağırıyor müsaitliğe göre

Back
X