- 5 Mayıs 2022
- 3.302
- 4.367
- 83
- 37
Çok güzel :) inşallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar..Saol canımmultrasonda 7-8 demişti 14 toplanmış,inşallah kalitelilerdirr
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel :) inşallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar..Saol canımmultrasonda 7-8 demişti 14 toplanmış,inşallah kalitelilerdirr
![]()
Yaaa yumuşlar çift sarılı çıkmış resmenSaol canımmultrasonda 7-8 demişti 14 toplanmış,inşallah kalitelilerdirr
![]()
İnşallahh canımmÇok güzel :) inşallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar..
Canımm saolasın artık gerisi haber beklemeceYaaa yumuşlar çift sarılı çıkmış resmençok sevindim hayırlı olsun canım
![]()
Ben bahçecide yaptırdım biraz pahalı ama çok memnun kaldımKızlar ankarada olan tedavi gören var mı kimi önerirsiniz
Edirne de balkan eczanesi de vardı birkaç gün önce aradığımdaMerhaba oxotide ı nerede buldunuz acaba? Bana 1 iğne lazım ama bulamıyorum. Teşekkürler
Merhaba benim evzacım br tanıdığımdı 1730 du iğne ben 1400 gibi bir rakama aldım maks fark edeceği bu yaniMerhaba ben de bugün başladımgonal ilacın ilk dozunu vurdular bugün. Bu ilacın fiyatı değişiyor mu biliyor musunuz ne kadara alıyorsunuz? Tanıdık eczacı var mı falan diye sordular merak ettim?
Evet benden 38 tane yumurta toplandı 22 döllendi 5 tane iyi kalite embriyo kaldı geriye sayılara takılmayın hiçççÇok iyi inşallah dolu ve kaliteli çıkar.. 20 yumurta da olsa 3 yumurta da olsa önemli olan kalitesi.. kaliteli olsun hepsi![]()
Aynen öyle sayıya takılmamak lazımEvet benden 38 tane yumurta toplandı 22 döllendi 5 tane iyi kalite embriyo kaldı geriye sayılara takılmayın hiççç
Canım ben progestan oluyordum ilk denememde. Öncelikle vurmadan önce iğne şişesini elinde hızlıca ovalayarak cok güzel ısıt.. hemşireden cok rica et ekstra yavaş yavaş vursun.. yavaş vuruyorum dese de daha yavaş vurun de.. sonra da eve gidince sıcak su torbası yap canım, aşırı sıcak olmasın ama iğbe yapılan yeri hafif ısıtsa yeter. Gün içinde de hafif ağrı hissedersen yine sıcaksu koy. Ben yabancı bir sitede okumuştum çok faydasını gördüm.Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of![]()
Tm canım çok teşekkür Ederim bugun öğle yapayım dünün agrısıyla duruyorum halaCanım ben progestan oluyordum ilk denememde. Öncelikle vurmadan önce iğne şişesini elinde hızlıca ovalayarak cok güzel ısıt.. hemşireden cok rica et ekstra yavaş yavaş vursun.. yavaş vuruyorum dese de daha yavaş vurun de.. sonra da eve gidince sıcak su torbası yap canım, aşırı sıcak olmasın ama iğbe yapılan yeri hafif ısıtsa yeter. Gün içinde de hafif ağrı hissedersen yine sıcaksu koy. Ben yabancı bir sitede okumuştum çok faydasını gördüm.
İlk gün felaket ağrım vardı zaten akşama azaldı biraz ama 3-4 gün kasıklarımda ağrı oldu bol dinlenmeli geçti birkaç günümAynen öyle sayıya takılmamak lazım
38 yumurta toplandıktan sonra nasıldiniz.
Ben 17 tane sonrası 1 hafta kadar çok ağrı çektim
İnşallah fayda eder canım..Tm canım çok teşekkür Ederim bugun öğle yapayım dünün agrısıyla duruyorum halaBugun öyle yaptırayım umarım bende fayda görürüm
Bende adetin 3.gunu muayane oldum ve iğnelere başladım canimSelamlar aranızda adetin 3.günü muayene gidip ilaca başlayan var mı bugün adet oldum hastaneyi aradım salı günü çağırıyor müsaitliğe göre
Ben ikinci günü muayene oldum ama 3.gun başladım iğnelereSelamlar aranızda adetin 3.günü muayene gidip ilaca başlayan var mı bugün adet oldum hastaneyi aradım salı günü çağırıyor müsaitliğe göre
Bende adetin 3.gunu muayane oldum ve iğnelere başladım canim
Ben ikinci günü muayene oldum ama 3.gun başladım iğnelere
Ben de 3. Gün başlamıştım iğnelere. Doktorlar 2 ya da 3. Günü başlatıyorlar sıkıntı yokSelamlar aranızda adetin 3.günü muayene gidip ilaca başlayan var mı bugün adet oldum hastaneyi aradım salı günü çağırıyor müsaitliğe göre