2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ne zaman korona olmuştunuz bende temmuzda oldum etkilermi bilmyorum çok geç büyüdü benimde
Kaliteli olsun tutunsun sayı hiç önemli değil canım 🙏
Umarım benden 11 tane çıktı 6 tane kaldı ama biz yakın zamanda korona geçirmiştik hoca ona bağladı zaten dolu çıktıktan sonraki süreç sperme bağlı kaliteyi sperm belirliyomus az olsun öz olsun kaliteli olsunlar

Kizlar decapeptyl catlatma ignesi mi oluyor.? Transferi dün oldum, bu sabah onu vurulmam gerekiyordu ben unuttum öglen vurdum bisey olur mu acaba yaa 😔😔😔😔

bu arada sımdı regl oldum :)
ılk adet olacaksın vucut kendını toparlayacak dedı, yumurtatıkların yataklarının sönmesi lazım dedi,
ikinci adet ile trasnfer dedi..
Hadi gözün aydın canım:)bana öyle bisey demedi havuzlama yapmak istiyor hoca ama ben istemiyorum bunu transfer etsin tutmazsa tekrar yaptiririm

Adetin ikinci ya da üçüncü günü kontrole gidiyorsunuz Dr zaten öncesinde kan testi vs bir sürü şey istiyor. Adet olunca çağırıyor sonra duruma göre o gün yada ertesi gün ilaç ve iğnelere başlanıyor. Ama herkesin tedavisi farkli aynı ilaçlar başlamıyor genelde ama zaten kullanılan belli başlı iğneler var sonrasında aralıklarla kontrol ediliyorsunuz. Süreç hakkinda ve iğneler hakkında hemşireler yardımcı oluyor önemli olan aynı saatte aynı dakikada iğneleri yapmak bunun için alarm kurun ben öyle yaptım:-) belirli büyüklüğe gelesiye kadar iğnelere devam ediyorsunuz. Sonrasında son kontrolde artık toplama işleminin ne zaman olacagi belli oluyo bunun için de iğne veriyolar catlatma iğnesi onun için ayrıca saat veriyolar şu saatte yapın diye ondan 36 saat sonra anestezi altında yumurta toplama işlemi yapılıyor. Sonrasında o gün kaç yumurta toplandi onun bilgisi ertesi gün kaç tanesi döllendi diye bilgi veriyolar 3. Gün ve 5.gun embriyoların hakkında bilgi veriyolar süreç bu sekilde
Çok teşekkür ederim .uzun uzun yazmışsınız. Çalıştığım için tam saatinde iğneyi nasip yapacağım bakalım. Umarım su gibi geçer süreç olumlu sonuç alırız hepimiz. Tedavim Şişli Memorial hastanesinde başlayacak, doktorum Yücel bey

Back
X