- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Yaa inşallah bu sefer rabbim gönlüne göre verirben de 2.tedavimde ona gittim. Tedavim negatif oldu ama kendisinden çok memnun kalmıştım. Bugün 4.tedavim de negatif sonuçlandı. Sanırım bir kez daha Bülent beye gideceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallah bu sefer rabbim gönlüne göre verirben de 2.tedavimde ona gittim. Tedavim negatif oldu ama kendisinden çok memnun kalmıştım. Bugün 4.tedavim de negatif sonuçlandı. Sanırım bir kez daha Bülent beye gideceğim
Inşallahbu arada inşallah 5.güne giderler.
Merhaba evet bugün 2 adet embriyo transferim gerçekleşti dinleniyorum çok heyecanlıyım kalan 2 taneyide dondurdukTransferiniz oldu mu merak ettim
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi de alırız inşallahMerhaba evet bugün 2 adet embriyo transferim gerçekleşti dinleniyorum çok heyecanlıyım kalan 2 taneyide dondurduk![]()
Hayırlı olsun.. sağlıkla tutunsun inşallah:)Merhaba evet bugün 2 adet embriyo transferim gerçekleşti dinleniyorum çok heyecanlıyım kalan 2 taneyide dondurduk![]()
Güzel haberler gelir inşallahMerhaba evet bugün 2 adet embriyo transferim gerçekleşti dinleniyorum çok heyecanlıyım kalan 2 taneyide dondurduk![]()
Benim iptal oldu canım tedavi boş çıktı yumurtaMaviesra Selam canım ne yaptın opu günü belli oldu mu?
Yaa hay allah Esracım yaaBenim iptal oldu canım tedavi boş çıktı yumurta
Sil baştan başlıcaz ama hemen istemiyorum çok az bı mola canimYaa hay allah Esracım yaaçok üzüldüm.. doktorunla görüştünüz mü?
Geçmiş olsun..Benim iptal oldu canım tedavi boş çıktı yumurta
Molasız olmaz canım.. biraz nefes al kafanı dağıtSil baştan başlıcaz ama hemen istemiyorum çok az bı mola canim
Bülent Haydardedeoğlu mu?Herkese selam bu hafta Bülent hocada transfer olanlar varmı?
EvetBülent Haydardedeoğlu mu?
Bende onun hastasıyım
Amin inşallah korkmayın eksiliyor ama mutlaka kalıyor son güne 1 tane bile olsaBende onun hastasıyımçok iyi bir doktor kendine güveni tam
benden de yumurta toplama işlemi yapıldı
yarın transfer olucam allah kısmet ederse
embriyolar gelişimini durdurmazsa baya bi azalma oldu embriyolarda
rabbim bugünde eksiltmesin ki yarın sağa sağlim transfere gidebileyim
![]()
Hayırlı olsun çok sevindimMerhaba kızlarKasim ayi çoğumuza bereketli geldi
bugun testi tekrarladim transferin 12gunu beta 468,62 cikti,bugün 1148,93
![]()
şükürler olsun
. Doktorumle görüştüm cok güzel artı dedi,2 hafta sonra muayene
inşallah hersey yolunda gider keseyi görürüz,kalp atislari duyariz
,Allah tüm isteyenlere,bekleyenlere bu güzel haberi almaya nasıp etsin
birde gebelik hesaplamayi sordum,dedi ki transfer oldun günden 15 gün geriden gidiyor
![]()
Benimde cok kasiklarim arıyordu şişkinlik vardi,inşallah herşey yolundaHayırlı olsun çok sevindimsağlıkla kavuşun inşallah
benim transferim 2.günü dünden beri kasıklarım baya hassas inş sıkıntı yoktur