2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

ben de 2.tedavimde ona gittim. Tedavim negatif oldu ama kendisinden çok memnun kalmıştım. Bugün 4.tedavim de negatif sonuçlandı. Sanırım bir kez daha Bülent beye gideceğim
Yaa inşallah bu sefer rabbim gönlüne göre verir:anneadayı:hayırlısıyla kucağına alırsın sende yavrunu :emir_bebek: çok iyi bir doktor bülent hoca ve kendinden çok emin inşallah:KK9: benim embriyolar bölünmeye devam eder c.tesi tranfer olacağım ama bakalim o güne yaşayan olursa:KK200:

Kizlar merhaba benim ctesi kontrolüm var ilaclarim yarin bitiyo esimde tese olucak eger cikaraa benden yumurta toplanicak ama sormak istedigim sey transfer islemine geldigimizde bi sonraki adetmi bekleniyor nasil oluyo bilgisi olan yazabilirmi??

Bende onun hastasıyım :KK68:çok iyi bir doktor kendine güveni tam:KK200: benden de yumurta toplama işlemi yapıldı:KK17: yarın transfer olucam allah kısmet ederse:21: embriyolar gelişimini durdurmazsa baya bi azalma oldu embriyolarda:mad: rabbim bugünde eksiltmesin ki yarın sağa sağlim transfere gidebileyim:KK17:

Merhaba kızlar👋Kasim ayi çoğumuza bereketli geldi💗bugun testi tekrarladim transferin 12gunu beta 468,62 cikti,bugün 1148,93👼 👼şükürler olsun🤲🏻 . Doktorumle görüştüm cok güzel artı dedi,2 hafta sonra muayene🤰🤩inşallah hersey yolunda gider keseyi görürüz,kalp atislari duyariz🤲🏻👼👼🤩,Allah tüm isteyenlere,bekleyenlere bu güzel haberi almaya nasıp etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 birde gebelik hesaplamayi sordum,dedi ki transfer oldun günden 15 gün geriden gidiyor💝

Bende onun hastasıyım :KK68:çok iyi bir doktor kendine güveni tam:KK200: benden de yumurta toplama işlemi yapıldı:KK17: yarın transfer olucam allah kısmet ederse:21: embriyolar gelişimini durdurmazsa baya bi azalma oldu embriyolarda:mad: rabbim bugünde eksiltmesin ki yarın sağa sağlim transfere gidebileyim:KK17:
Amin inşallah korkmayın eksiliyor ama mutlaka kalıyor son güne 1 tane bile olsa 🙏 benim 6 embriyomdan 5.güne 4 tane kaldı 2 transfer etti 2 dondurduk

Merhaba kızlar👋Kasim ayi çoğumuza bereketli geldi💗bugun testi tekrarladim transferin 12gunu beta 468,62 cikti,bugün 1148,93👼 👼şükürler olsun🤲🏻 . Doktorumle görüştüm cok güzel artı dedi,2 hafta sonra muayene🤰🤩inşallah hersey yolunda gider keseyi görürüz,kalp atislari duyariz🤲🏻👼👼🤩,Allah tüm isteyenlere,bekleyenlere bu güzel haberi almaya nasıp etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 birde gebelik hesaplamayi sordum,dedi ki transfer oldun günden 15 gün geriden gidiyor💝
Hayırlı olsun çok sevindim🙏❤️🧿 sağlıkla kavuşun inşallah 🙏benim transferim 2.günü dünden beri kasıklarım baya hassas inş sıkıntı yoktur

Hayırlı olsun çok sevindim🙏❤️🧿 sağlıkla kavuşun inşallah 🙏benim transferim 2.günü dünden beri kasıklarım baya hassas inş sıkıntı yoktur
Benimde cok kasiklarim arıyordu şişkinlik vardi,inşallah herşey yolunda 🤲🏻stres yapma🤗

Back
X