- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
maşallah
maşallah
bende ayin 14 unde tekrar gidecegim canım gozun aydın

1248 kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1248 kızlar![]()
Çıktı mı sonucun canımEvet canım sabrettim test yapmıcam diye direndim inşallah kelebeğim benimledir çok teşekkür ederim umarım yarın yüzümüz güler sabah erken gideceğim canım 8 gibi hastahanede olurum 10:30-11 gibi çıkıyor
Yok kuzum benim test günüm yarın yarın gideceğiz hastahaneyeÇıktı mı sonucun canım
Canım keseyi görebiliyorsun1248 kızlar![]()
Ayy inşallah güzel haberler verirsin bizlereYok kuzum benim test günüm yarın yarın gideceğiz hastahaneye![]()
Maşallah kaçıncı gündü bugün kaçıncı gün embriyosu1248 kızlar![]()
Hadi bakalim hüzel haberlerleninsallah canimEvet canım sabrettim test yapmıcam diye direndim inşallah kelebeğim benimledir çok teşekkür ederim umarım yarın yüzümüz güler sabah erken gideceğim canım 8 gibi hastahanede olurum 10:30-11 gibi çıkıyor
İnşallah canım benim Allah razı olsunnnnAyy inşallah güzel haberler verirsin bizlere![]()
Amin canım benimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsunHadi bakalim hüzel haberlerleninsallah canim![]()
12Kacinci gün bugün canim![]()
12 .gün 5.gün embriyosuMaşallah kaçıncı gündü bugün kaçıncı gün embriyosu![]()
masallahh canım, hayırlı olsun ..12 .gün 5.gün embriyosu
Masallah canim cok güzel ikizler geliyooor saglikla insallah
1 tane miydi canim? 1 taneyse bölündü galiba12 .gün 5.gün embriyosu
Maşallah ikizlerini sağlıkla hayırla kucağına al inşallah12 .gün 5.gün embriyosu
Canim 19. günde tekrardan niye baktirdin? Doktor mu istedi? Cok güzel baslamis ilerlemis, bence bir sıkıntı yoktur canım allahın izniyleKizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Degerin 1500 olunca kese gozukur dedi ben de gitmeden önce bi yaptırayim dedim bugun bekledigim artistan dusuk gelince açıkçası endiselendim canim 23 temmuzda taze transfer oldum 5.gun embriyosuydu yarin 20. Günüm olmus oluyorCanim 19. günde tekrardan niye baktirdin? Doktor mu istedi? Cok güzel baslamis ilerlemis, bence bir sıkıntı yoktur canım allahın izniyleyarın inşallah güzel haberler alırsın, kaçıncı gün olmuş oluyor yarın?
Doktorun dediğine göre 1500 olunca gözüküyorsa o zaman yarın erken olabilir canım.. sana yarın için direk randevu mu verdi kese için? 6+ larda da görünebilir canım belli olmuyorDegerin 1500 olunca kese gozukur dedi ben de gitmeden önce bi yaptırayim dedim bugun bekledigim artistan dusuk gelince açıkçası endiselendim canim 23 temmuzda taze transfer oldum 5.gun embriyosuydu yarin 20. Günüm olmus oluyor![]()
İnşallah oyle olur canim ilk.oldugu icin insan tecrubesiz oluyor herseyden endise ediyor yarin bakalim ne diyecek teşekkür ederim cevaplarin icinDoktorun dediğine göre 1500 olunca gözüküyorsa o zaman yarın erken olabilir canım.. sana yarın için direk randevu mu verdi kese için? 6+ larda da görünebilir canım belli olmuyor