• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
bu kadın doğrumu tahmin ediyor yanii ohalde baktıran bi sizmisiniz kimseden ses çıkmıyor merak ettim :)
Vallahi allahin isi sonucta nerden bilsin birikimlerinden dolayi tahmin yapiyor banada arkadasim israr etmisti 2 cocugumuda bildi diye aman ne kaybederim deyip baktirmistim esimin dalga gecmelerine maruz kalmistim 🤭🤭😂

Eklentiler

• 20211109_214008.webp
    20211109_214008.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 20211109_214023.webp
    20211109_214023.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20211109_214034.webp
    20211109_214034.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
Erkekdir ya kesede öyle duruyor fasulye gibi oluyor erkeklerde

Hayir çok sık olmuyor tek tük oluyordu adet sancisi gibi ama çok hafif ultrasonda bakti bebek kimildayamiyor yer kalmamiş igneden sonra acilmisti ögretmenim okula gitme istirahat et surekli dedi 1 aylik rapor verdi. Yani kontrolum olmasa bu kadar bi kasilma icin kesinlikle gitmezdim iyi ki kontrol varmiş dedik
Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi ki sizinde denk gelmiş bebişlerimiz allaha emanet sağlıkla kavuşalım inşallah🙏🏻

Hayir çok sık olmuyor tek tük oluyordu adet sancisi gibi ama çok hafif ultrasonda bakti bebek kimildayamiyor yer kalmamiş igneden sonra acilmisti ögretmenim okula gitme istirahat et surekli dedi 1 aylik rapor verdi. Yani kontrolum olmasa bu kadar bi kasilma icin kesinlikle gitmezdim iyi ki kontrol varmiş dedik
Benimde bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor özellikle regl dönemine yakın tarihlerde ben de normal olarak biliyorum dün kontrolüm vardı her şey normal görünüyordu doktor hiç bir şey söylemedi,
kasılma ne demek nasıl bir his ama onu anlayamıyorum galiba hepimiz bir şeyler hissediyoruz ama aynı şey aynı ağrı olmuyor sanırım 🤔

Vallahi allahin isi sonucta nerden bilsin birikimlerinden dolayi tahmin yapiyor banada arkadasim israr etmisti 2 cocugumuda bildi diye aman ne kaybederim deyip baktirmistim esimin dalga gecmelerine maruz kalmistim 🤭🤭😂
Hangi sayfa acaba ben de baktırayım😅

Doktorda 12 haftalikken yuzde 95 kiz dedi ama bi sonraki muayneme dha var 😔
Daha bizim ortada Bi cinsiyet tahmini bile yok ben ultrason da görünce erkek dedim ama ultrason kağıtlarında daha çok kız gibi geliyor kendime tahmin de edemiyorum

Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi ki sizinde denk gelmiş bebişlerimiz allaha emanet sağlıkla kavuşalım inşallah🙏🏻

Kızlar rahim kasılması neye benzer diye anlamaya çalışıyorum tam açıklayıcı bir video buldum altında Doktor beyin açıklaması var kopyalıyorum

Eklentiler

• 1FC2041F-32DB-4CE3-9D2B-F53F3C03E025.webp
    1FC2041F-32DB-4CE3-9D2B-F53F3C03E025.webp
    83 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
allah allah şaşırdım. geçmiş olsun. her kasılma aynı değildir ama tabi dikkat etmek lazm

Merhaba güzel anneler🌺
Bende kontrolden geldim usg de normal göründü herşey ense kalınlığı burun kemiği vs detaylıca diğer organlarıda inceledi çok şükür şuan için görünen sorun yok🙏 İkili test için kan verdim. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Veeee cinsiyet tahminine gelince pipi göremedim😛kıza benzetiyorum ama kesin değil değişebilir geldiğinde netleşir dedi🤲🥰 Hayırlısı olsun inşallah. Covid aşısını mutlaka ol dedi yeni kılavuz yayınlanmış ve güvenilirmiş ilk 3 ayı bile beklemeye gerek yokmuş artık🙄

Benimde bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor özellikle regl dönemine yakın tarihlerde ben de normal olarak biliyorum dün kontrolüm vardı her şey normal görünüyordu doktor hiç bir şey söylemedi,
kasılma ne demek nasıl bir his ama onu anlayamıyorum galiba hepimiz bir şeyler hissediyoruz ama aynı şey aynı ağrı olmuyor sanırım 🤔
Normalde olabilir yine de danismak lazimmis kasilma dedigim hafif duzey adet agrisi rahimde hicbir sey olmayabiliyor onemli bir sorunda olabiliyor

Hanımlar ana kucağı tavsiyesi istiyorum sizlerden. Titreşim çok onerilmilyormuş. Otomatik veya Manuel olabilir. Öyle çok pahalı birseyde istemiyorum çünkü en fazla 5 6 ay kullanır. Var mı memnun kaldığınız ürünler?

Back
X