Bugün 7.gun muayene vardı takabilirsin dedi..benim daha onc ekullandiklarim var onlardan takicam doğum sonrasına özel bişey almadım canım..genelde hani sadece bel.icin önden klipsli olanlardan aliyolar diye biliyrm ama marka ve ismini bilmiyrmSen büyüttün bile kurtuldun valla
Birşey sorucam korse kullanıyor musun. Kendime korse bakıyorum da. Karar veremedim bir türlü.
Nisan sonunda başlar herkes hayırlısıyla..olsun şaka yapiyrm ben beklesinler vaktini ne kadar çok dururlarsa o kadar iyibekliyoruzz valla yaa bi durgunluk var grupta ama bi anda patlayacak mayıs başı dogumlu arkadaslar ardı ardına doguracak sanki
Merhaba, benim doktorum da aynısını söyledi ben dayanabilirsem biraz evde durmayı planlıyordum( gerçi ilk olduğu için o heyecanla nasıl duracaksamMerhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek
Bence de, hazir dogurulmus büyütülmüş cocuk baba sadece arada oyun oynamak eve para getirmek için yok kiBabalar bebegi bedenlerinde taşımıyor, tenine temas edip emzirmiyor zaten. Zahmetini , eziyetini de cekmezlerse baba olduklarina ayikamiyorlar ki. Zaten kadinlar kadar hissiyatli degiller. Bi de paşalar uykusuz kalmasin, gece beşik sallamasin, gazini cikarmasin. Eeee baba olduğunu ne zaman anlayacak bu adam?? Ki ben esimden ayri da duramam. 3 yillik evlilgimde 1 kere bile ayri yatmadim cok şükür. Ama bu durum bir yana, babanin babaligini benimsemesi icin de cok onemli
Ben bunu sordum doktoruma, hemen gel dedi valla :)Merhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek
Ayy hayirli ugurlu olsun saglikla kucağına al insallahÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)
Oyum Mert Kayra 'yaÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Çocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Canim ben yurtdisindayim Almanya, burada suyun gelirse eğer yesil, kahverengi ise hemen gitmen gerektiği. Ama değilse evde max 24 saate kadar sancıyı beklemeni tavsiye ediyorlar.Merhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek
Ayyy masallahhh tontisss bebekkMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Canim kemik agrisi olma sebebi acaba kalsiyum yetersiz mi alıyorsunuz? Bebegin en fazla kalsiyum depolarini tukettigi vakitlerdeyiz yine bir doktorunza danışın.Kızlar selam Bende bügün kontrole gittim ama ancak kendime geldim de yazabiliyorum 35+5 de bebiş 50 cm 3100 gr olmuşbu gidişimizin sonu sanırım 5 kiloları görecek diye korkuyorum. Şekerim de yok ama tekrar bakacağız dedi dr Birde sezeryan günü verdi bebiş kendi gelmezse diye 39+ da alırmış sezeryanle bu kiloda normal mi acaba 39 u beklemek bilemedim ama ben nefes alamıyorum uyuyamıyorum kemiklerimin açısından çocuk gibi ağlıyorum artık. Bu haftalar niye bu kadar yavaş geçiyor ki yada bu hamilelik bana zor geliyor benimle alakalı
Hayirli olsun canım rabbim saglikla kolayca su gibi gecen bir süreçle kavuştursun sana evladınıMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Sen nasilsin canimm miss kokulunla tatli yorgun gunler nasil geciyor, oglun nasil karsiladi bebegi.Nisan sonunda başlar herkes hayırlısıyla..olsun şaka yapiyrm ben beklesinler vaktini ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi
Mert kayraÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Bende bı sıkıntı yok çok şükür bebikte iyi hafif sarılık var normalmiş ilk 1 ay olabilirmiş..oğlum çok seviyo durmadan sarılıp öpmek istiyo..beni kıskanma huyu yok ama babayı paylasamiyo..eşim işten gelince bebeği severken hanimis benim oğlum diyo büyük olan ordan bağırıyo burdayiiim diyeSen nasilsin canimm miss kokulunla tatli yorgun gunler nasil geciyor, oglun nasil karsiladi bebegi.ayy benim kızım gun sayiyor cildiriyor artik gelsin annee dogsun anne diye koca 9 ay bekledi bekledi sonuna geldik beni sıkıstırıyor ne zaman dogacak , ne zaman dogarsa hastanede bırakmayız onu ( daha once erken dogmamasi gerektigini zamani oldugunu, yoksa hastanede kalabilecegini konusmustuk )
Çocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Yarin geliyorum dilekSelam kizcelerdoğuran yok mu başka..dogurun hadi süt kaka gaz konuşalım azıcık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?