2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhabal değerli anneler biz 38+0 olduk buvün doktora gittik herşey güzel dojtor suyun gelirse hemen gel dedi çok yerde okudum herkes suyun gelirse evde sancı çek diyor budurumda nasıl yapmalıyız çocuk zarar görür mü hemen gitmesek

Sen büyüttün bile kurtuldun valla
Birşey sorucam korse kullanıyor musun. Kendime korse bakıyorum da. Karar veremedim bir türlü.
Bugün 7.gun muayene vardı takabilirsin dedi..benim daha onc ekullandiklarim var onlardan takicam doğum sonrasına özel bişey almadım canım..genelde hani sadece bel.icin önden klipsli olanlardan aliyolar diye biliyrm ama marka ve ismini bilmiyrm

Merhaba, benim doktorum da aynısını söyledi ben dayanabilirsem biraz evde durmayı planlıyordum( gerçi ilk olduğu için o heyecanla nasıl duracaksam ) Ama o hemen gel nst ile bakılır gerekirse biz seni eve geri göndeririz dedi. O yüzden su, nişan, kan vb. Değişik bir durum olursa onun dediği gibi yapmayı düşünüyorum

Çocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra

Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)

Bence de, hazir dogurulmus büyütülmüş cocuk baba sadece arada oyun oynamak eve para getirmek için yok ki . Zaten oyuzden turkiyede baba ve cocuk iliskisi çok eksik yeni nesil bir tık daha iyi belki ama Eskilere baktığımızda cok katı ve sevgisiz babalar sadece el opturmus korku objesi olarak kullanilmis cocuklar surekli aksam baban gelince görürsün , babani arıyorum şimdi diye diye hep zedelenmiş baba-evlat iliskisi.
Hamileligim süresince 6 kitap bitirdim hepsinde de babanın bakiminda aktif rol oynaması gerektigi baba-cocuk bagi ve ilişkisinin ancak bu şekilde oluştuğunu çünkü bebek icgudusel olarak bakimini üstlenen kişiye bağlılık hissettiğini yazıyordu, esime de hep bahsediyordum okuduklarimdan şahsen oda aynı bu sekilde düşünüyor. Gece ağladığında birazda o uyutmaya çalışır hic bisey yapamasa ben emzirirken uyuya kalmayim diye destekler.

Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra

Ayy hayirli ugurlu olsun saglikla kucağına al insallah .
Mert Kayra diyorum

Canim ben yurtdisindayim Almanya, burada suyun gelirse eğer yesil, kahverengi ise hemen gitmen gerektiği. Ama değilse evde max 24 saate kadar sancıyı beklemeni tavsiye ediyorlar.

Ayyy masallahhh tontisss bebekk hayırlısı olsun insallah benim de catım basık oldugu icin ilk dogumumu sezeryan oldum , benim de bebek minikti. Buyuk olsa olmuyor kucuk olsa olmuyor. Olsunn saglikla kavusalim da onemli olan o azicik gun kalmis yaa

Sağlıkla huzurla gelsin tontis bebiş maşallah..
Günümüz aynı bakalım bizim doğum tarihi yarın belli olacak sezo bizimde

Canim kemik agrisi olma sebebi acaba kalsiyum yetersiz mi alıyorsunuz? Bebegin en fazla kalsiyum depolarini tukettigi vakitlerdeyiz yine bir doktorunza danışın.
Ben hiç kemik ağrıması yasamadim gebelik diyetisyeni ile gidiyorum günlük 500 mg kalsiyum hapı, 250- 500 ml kefir ,100 gram peynir bunlar benim mutlaka diyet listemde olanlar diyetisyenim kalsiyumun hem simdi hem gebelik sonrasi hem menopoz icin cok onemli olduğunu söyledi çünkü hamilelikte depolarimiz tukeniyormus.

Hayirli olsun canım rabbim saglikla kolayca su gibi gecen bir süreçle kavuştursun sana evladını

Nisan sonunda başlar herkes hayırlısıyla..olsun şaka yapiyrm ben beklesinler vaktini ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi
Sen nasilsin canimm miss kokulunla tatli yorgun gunler nasil geciyor, oglun nasil karsiladi bebegi. ayy benim kızım gun sayiyor cildiriyor artik gelsin annee dogsun anne diye koca 9 ay bekledi bekledi sonuna geldik beni sıkıstırıyor ne zaman dogacak , ne zaman dogarsa hastanede bırakmayız onu ( daha once erken dogmamasi gerektigini zamani oldugunu, yoksa hastanede kalabilecegini konusmustuk )

Bende bı sıkıntı yok çok şükür bebikte iyi hafif sarılık var normalmiş ilk 1 ay olabilirmiş..oğlum çok seviyo durmadan sarılıp öpmek istiyo..beni kıskanma huyu yok ama babayı paylasamiyo..eşim işten gelince bebeği severken hanimis benim oğlum diyo büyük olan ordan bağırıyo burdayiiim diye eşime küçük olanı sevmeye fırsat yok kısaca ama alışacak çok kötü yada sert hareketlerle karşılamadi çok sukur

Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra

Alp Kayra ya da Mert Kayra bence. Ben oğlumun adını Alp koyacağım ama Mert de aklımdaki isimlerden biriydi. O yüzden ikisini beğendim. Adlarıyla yaşasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…