- 30 Mayıs 2022
- 2.227
- 2.649
- 83
Bana ne dedi biliyor musun ay ne güzel kızımız olcak sana yardım eder bana da su getirirMinnoş kızın yardımcı olacakerkekten hayır yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ne dedi biliyor musun ay ne güzel kızımız olcak sana yardım eder bana da su getirirMinnoş kızın yardımcı olacakerkekten hayır yok
![]()
Ya varya sjdjdkd ben sevmediğim birilerine bakarken içimden estağfurullah çekiyorum sjdjdndjdjKızlar kim demişti kime çok bakarsanız çocuk ona benzer diyehaklıymış detaylıda doktor bana kocanı doğuracaksın dedi
![]()
Yani hiç olmamasından iyidirBana ne dedi biliyor musun ay ne güzel kızımız olcak sana yardım eder bana da su getiriradamın evlattan beklentisi bu kadar
Hahah satlar şaka gibi 1 NisanBenim de aynı bizim satlar aynımıymış![]()
Ahahaaa ben çekememiş miyim acabaYa varya sjdjdkd ben sevmediğim birilerine bakarken içimden estağfurullah çekiyorum sjdjdndjdj
Doğum sonrası düşünüyorum ben heyet raporu almayı bende öğretmenim ve bence doğum sonrası inanılmaz ihtiyaç ya anneanne babaanne yoksa hele tanımadık birine 3 aylık bebek bırakmak imkansızBu iyi doktora denk gelmek o kadar şans işi ki. Ben de özele gidip sürekli niye geliyorsun gibi bi muameleyle karlaşmıştım. Çok tuhaflar gerçekten. Bi de ben de öğretmenim lisede ve gerçekten hiç çalışasım yok ama niyetimi kalbimi de bozmak istemiyorum. Heyet raporu nasıl alınıyormuş size yol gösterdiler mi
Ah ah o iş öyle karar verdimle olmuyor ki bacım süreç seni sürüklüyorDurun yeni bir konu açıyorumdoğum Yöntemi olarak ne düşündünüz kızlar? Ben sezeryan istiyordum ama o kesik o iyileşme süreci ve sürekli yatak hali çekmek istemiyorum normal doğumda da ikinma çırpınma acı beni korkutuyor . Suda doğum mu yapsam benim doktor suda doğum uzmanı ona sorayım diyorum ama ekstra para ister mi diye bilemedim
Ay aynısı biliyor musun hep derdim hamile olursam gece yarısı şunu isteyeceğim bunu isteyeceğim diye söylenirdim 16. Haftaya kadar zaten kusmaktan beslenemedim sonrada canım bir şey istemedi hiç mi çekmez yani umarım ilerleyen haftalarda oluruzAy maşallah dur dur nazar değmesin anacım. Gerçekten kafada da bitiyor evet buna da katılıyorum haklısın vallaHer bünye de aynı olmuyor işte bende nazlanip asereyim kocam gece gidip arasın istedim ama yok çekmiyor canım hiç bir şey üstüne kendi işlerimi halledip temizlik misafir ağırlama her türlü iş var geçen eşime dedim hamilelikte bile nazlı olamadım ah ulan
![]()
Ben de aynı nedenlerden dolayı normal istiyorum. Tabi herkes gibi korkularım yok değil acil bir durum olmazsa normal doğurmak istiyorum bakalım. Su da doğumun rahatlığındanda bahseden videolar izlemiştim ama genellikle farklı ülkelerde. Doktorun uzmansa bu konuda süper benceDurun yeni bir konu açıyorumdoğum Yöntemi olarak ne düşündünüz kızlar? Ben sezeryan istiyordum ama o kesik o iyileşme süreci ve sürekli yatak hali çekmek istemiyorum normal doğumda da ikinma çırpınma acı beni korkutuyor . Suda doğum mu yapsam benim doktor suda doğum uzmanı ona sorayım diyorum ama ekstra para ister mi diye bilemedim
Nasıl yaa yine aglicam bak ahshah canım da çok kıymetli ne olacak şimdiAh ah o iş öyle karar verdimle olmuyor ki bacım süreç seni sürüklüyor![]()
Bak yemin ediyorum evet aynısı önce bulantidan e şimdi de artık 5 ay bitmek üzere aserme kalmadı bi naz yapamadıkAy aynısı biliyor musun hep derdim hamile olursam gece yarısı şunu isteyeceğim bunu isteyeceğim diye söylenirdim 16. Haftaya kadar zaten kusmaktan beslenemedim sonrada canım bir şey istemedi hiç mi çekmez yani umarım ilerleyen haftalarda oluruz![]()
Ya hiç unutmuyorum 36. Haftadayım bir anda bu çocuk buradan nasıl çıkacak diye bir başladım ağlamaya ama nasıl haykırmalı hönkürmeli akskdkNasıl yaa yine aglicam bak ahshah canım da çok kıymetli ne olacak şimdi![]()
Evet bunun için özel eğitim almış ama tabii uçuk fiyat isterse hayallere bbBen de aynı nedenlerden dolayı normal istiyorum. Tabi herkes gibi korkularım yok değil acil bir durum olmazsa normal doğurmak istiyorum bakalım. Su da doğumun rahatlığındanda bahseden videolar izlemiştim ama genellikle farklı ülkelerde. Doktorun uzmansa bu konuda süper bence![]()
Evet ben hissediyorum canım ama herkesin vücudu farklı bebeğin yapısı pozisyonu farklı 24-25. Haftaya kadar düzenli hareket beklememek lazımYa kızlar bugün 20. Hafta oldum sürekli bebek hareketi hissediyor musunuz ben bazen hiç hissedemiyorum kafama takılıyor
Gelecekteki kendimi gördüm su an, o potansiyel aşırı var bende yaaYa hiç unutmuyorum 36. Haftadayım bir anda bu çocuk buradan nasıl çıkacak diye bir başladım ağlamaya ama nasıl haykırmalı hönkürmeli akskdk
Canım heyet raporu riskli gebeliklere veriliyor yani bir sorun yoksa vermiyorlar benim daha önce 5 düşüğüm vardı Oyüzden riskli kategorideyim birde doktorum yolculuğu yasakladı yaz boyu memleketime ailemin yanına bile gidemedim okulumda evime 1 saat uzaklıkta köy okulu ve yolu normal yol gibi deil kötü ve virajlı bir yol bunlara istinaden verildi raporu gebe kalır kalmaz çıkarmıştı yolculuk yapamaz diye mayısta gebe kaldım son bir ay okula gidemedim raporlarla idare ettim zaten çalıştığım ilçe meb de durumumu bildiği için kimse sorun çıkarmadı..Yine aynı şekilde okuldan bir arkadaşım geçen sene hiç okula gelmedi bir yıl boyunca onunda sebebi bebeği büyüdükce kisti vardı o da büyüyordu o şekilde almıştı o da hatta o doğumdan sonra da gelmedi çünkü operasyon falan geçirdi Oyüzden onun uzundu ben sadece üç ay alacam heyeti sonra doğum iznimi kullanacam doğum iznim de bitince okullara 2 ay kalmış oluyor onda da ya ücretsiz izne ayrılırım yada rapor alırımBu iyi doktora denk gelmek o kadar şans işi ki. Ben de özele gidip sürekli niye geliyorsun gibi bi muameleyle karlaşmıştım. Çok tuhaflar gerçekten. Bi de ben de öğretmenim lisede ve gerçekten hiç çalışasım yok ama niyetimi kalbimi de bozmak istemiyorum. Heyet raporu nasıl alınıyormuş size yol gösterdiler mi
Ben normal doğum istiyordum pandemiye rağmen sabah akşam yürüyorum merdiven çıkıyorum falan azim desen var. Neyse bu arada zayıf hamile kalmıştım 10 kg kadar almıştım düşük tansiyonlu biriyim bir de. Derken 38 e geldim nst ye girmeden tansiyonumu bir ölçtüler 16 10Gelecekteki kendimi gördüm su an, o potansiyel aşırı var bende yaaarkadaşım direkt sezeryan günü aldı hatta doktor erken tarihe çekmiş e bende sezeryan fikrinden azıcık uzaklaştım surec nereye goturcek acaba
![]()
Canım ben bi kaç gündür ara sıra hissediyordum ama bugün sabahtan beri hissedemedimYa kızlar bugün 20. Hafta oldum sürekli bebek hareketi hissediyor musunuz ben bazen hiç hissedemiyorum kafama takılıyor
Vallahi ya yanarım yanarımBak yemin ediyorum evet aynısı önce bulantidan e şimdi de artık 5 ay bitmek üzere aserme kalmadı bi naz yapamadık![]()
Ay umarım uçuk değildir ya suda doğum daha masum geliyor nedense. Ben de aynı şekilde o sancı ve süreç korkutuyor ama sonraki rahatlığı ayrı güzel bilemedim tabi ki bebeğimiz seçecek bakalımEvet bunun için özel eğitim almış ama tabii uçuk fiyat isterse hayallere bbnormal doğumun o anki sancı acısı çok korkutuyor beni