- 17 Ekim 2021
- 146
- 94
- 18
- 31
Ay ben de bekleyenlerdenim Mayıs anneleri çok erkenci çıktı benim daha var gibiSon 4 kişi kaldık. La Fontaine de doğuma giriyormuş. :) Şimdi nasılsın, bir gelişme var mı. Biraz daha beklersin inşalalh. Bebişin kaç kilo olmuş.
Benim 2.oğlumda 4.160kg doğmuştu bende ona güveniyordum onu doğurdum bunuda doğururum diyordum. Ama nerden bileyim 4.660kg olduğunuAhh ya çok geçmişler olsun. Doktorum esasında sen normal doğurabilirsin de diyor ama dikişin de kesin olur diyor. Sanırım açıkça fikir beyan ettirmiyorlar. Çok fikir belli etmedi. Benimde ilk doğumum olacak bi tecrübem de yok sancım gelmeden de doğurmak bebeğin rızasına engel olmak sayılıyor mu. Ama sanırım sırf vajina dikişi korkusuna bile kalsa sezeryan olacağım. Çocuğumun da hayatını riske atmamalıyım sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra
Kızlar selam bende bügün kontrolden çıktım benim bebiş 37+3 de 3900 olmuş daha kanala girmemişhaftaya 14nde istersen sezeryanla alırım dedi. Daha hiç açılmam da yok nst de sancı da yok bebek de iri normal diye diretirsen rahat 40. Haftayı geçersin bebek de 5kiloya yaklaşır diyor. Sizce ben hiç riske girmeden haftaya sezeryan a mı gireyim. Hiç karar veremiyorum
Tamam teşekkür ederim tavsiye için canım mutlaka söyleyeceğimBakmadan önce jel sürmesini isteyin ozaman hiç ağrı acı hissetmiyorsun yani ben devlette bile rica ettim (tabi insaflı bir ebeye denk gelmiş olmanında şansı var) hiç acı agri hissetmedim
Dualarımız seninle, hadi hayırlı haberler gelin inşallah hem bebiş hem sen çok iyi olDoğuma giriyorum. Lütfen dua edin kızlar
Gelen suymus demekDoğuma giriyorum. Lütfen dua edin kızlar
İyiymiş canım geçen doktor 1 hafta önden gidiyor daha dedi bana bizde minyon anne babayız ondan sanırımYok canım şeker şükür çıkmadı iki defa baktırdık. Beslenmeme dikkat ettim bende babasına iriyiz genetiktir belkide. Gelişimi sorunsuz da zayıf olması daha iyi sanki.
Sağ salim gelsin bebiş inşallah..zaten niyeti yok cocugun gelmeye 41 haftalik olmusBebiş hareket etmiyor. Suni sancı verecekler ama önce bebişi hareketlendirmek lazım dediler. Zaten baştan beri öyle hareketsizdi dedim. Serum veririler, yemek istediler eşimden. Onu yiyicem inşallah hareketlenir. Suyum sürekli geliyor. Açılmam da yok sıfır cm şu an
İnşâAllâh kolay geçer canım bol bol dua et bizde ediyoruzBebiş hareket etmiyor. Suni sancı verecekler ama önce bebişi hareketlendirmek lazım dediler. Zaten baştan beri öyle hareketsizdi dedim. Serum veririler, yemek istediler eşimden. Onu yiyicem inşallah hareketlenir. Suyum sürekli geliyor. Açılmam da yok sıfır cm şu an
Canım sağ salim rabbim kurtarsın inşallah.Bebiş hareket etmiyor. Suni sancı verecekler ama önce bebişi hareketlendirmek lazım dediler. Zaten baştan beri öyle hareketsizdi dedim. Serum veririler, yemek istediler eşimden. Onu yiyicem inşallah hareketlenir. Suyum sürekli geliyor. Açılmam da yok sıfır cm şu an
Hadi ikinizde sağlıcakla kavuşun inşallah canımBebiş hareket etmiyor. Suni sancı verecekler ama önce bebişi hareketlendirmek lazım dediler. Zaten baştan beri öyle hareketsizdi dedim. Serum veririler, yemek istediler eşimden. Onu yiyicem inşallah hareketlenir. Suyum sürekli geliyor. Açılmam da yok sıfır cm şu an
Evet ikinci gün çözdük bu işi ama bebiş sarılık oldu, bir gece kaldı hastanede. Sebebi ama açlık değil, bebekle aramızda kan uyuşmazlığı riski arttiriyormus. Bu arada benim göğüsler taş kesti, bu sarılık sebebiyle sut sag getir dediler üç saatte bir, hastanede yaptık profesyonel makine ile. Çok şükür göğsüm mastit olmaktan kurtarıldı, ben hiç anlamamistim göğüsler böyle sert olur sanıyordumCanım aç kalmamasına dikkat et aclik sarilik yapar sarılık uyku yapar ve acıkınca kendi uyanmaz sen zorla uyandır yada ikinci bir sebebi mama veriyorsan mama 4 saate kadar tokluk sağlar ondan uyanmaz
Ayy öyle oluyordur canım tabi yıllar geçmiş tecrübede etmedilerse bilemiyorlar oyuzden deli gibi her şeyi araştırdım kendimi ebe gibi hissediyorumEvet ikinci gün çözdük bu işi ama bebiş sarılık oldu, bir gece kaldı hastanede. Sebebi ama açlık değil, bebekle aramızda kan uyuşmazlığı riski arttiriyormus. Bu arada benim göğüsler taş kesti, bu sarılık sebebiyle sut sag getir dediler üç saatte bir, hastanede yaptık profesyonel makine ile. Çok şükür göğsüm mastit olmaktan kurtarıldı, ben hiç anlamamistim göğüsler böyle sert olur sanıyordumgerçekten bizim bebiş ne aileye düştü annelerimizde de iş yok, iki ailenin ilk torunu herkes bilgisiz veya unutmuş.
Aynen öyle sayılı kişi kaldık burada sona kim kalacak acabaMayıs anneleri olarak çok az kişi kaldık sanırım
Bana ben kalıcam gibi geliyor :))Aynen öyle sayılı kişi kaldık burada sona kim kalacak acaba
Bebislerimizin kilosu da ayni. Bende 38+1 de 3300du. Su anda da asagiyi tirtikliyor. Ne yapsam da isini kolaylastirsam bilemiyorum. Kasıyorum kendimi istemsizce acidanBugun kontrolüm vardı kızlar, 38+0 3.380 olmuşuz her şey yolunda çok şükür .
Doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş henüz o aşağı baskı yapıyor çok acıtıyor diyordum ya yaşayan varsa eğer başka; bebek doğum kanalıma yerleşmeye çalışıyormuş girince rahatlayacaksın dedi doktor.
Normal doğuma engel bir durumun yok dedi rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?