- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
BÇok net çıkmamış ki canım ama kız olabilir komşumuz ultrason da tüm uzunları belliyse erkek oluyor demişti bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BÇok net çıkmamış ki canım ama kız olabilir komşumuz ultrason da tüm uzunları belliyse erkek oluyor demişti bana
Çok net çıkmamış ki canım ama kız olabilir komşumuz ultrason da tüm uzunları belliyse erkek oluyor demişti bana
Çok net bişey çıkmamış ki canım benim ultrasonlar netti ama kız gibi sanki
Çok net çıkmamış ki canım ama kız olabilir komşumuz ultrason da tüm uzunları belliyse erkek oluyor demişti bana
Tiktok da Bi doktor vardı o da kızsa yüzükoyun yatar erkekse sırt üstü diyorduBilemiyorum geçen gittigimizde bebiş yüzükoyun yatıyordu göremedik cinsiyeti bakaalim haftaya gösterir inşallah kız mi değil mi haber veririm :))
Sizinkine benzettim ben kendi ultrasonumuBilemedim ki canım burda yüzü gözü belli acaba erkek mi ki![]()
Aynen ilk attığınız tam net değildi ama sonrakinde yüzü net çıkmışSizinkine benzettim ben kendi ultrasonumu![]()
İl attığımda kalp atımını göstermek için çekti, o yüzden bulanık, iki kızım var bu aradaAynen ilk attığınız tam net değildi ama sonrakinde yüzü net çıkmış
İnşâAllâh bu da hayırlı bir erkek bebek olurİl attığımda kalp atımını göstermek için çekti, o yüzden bulanık, iki kızım var bu arada