Hayırlı olsun, umarım pozitif sonuçlar alırsınız. Ben 23'ünde transfer oldum, bir belirtim yok. Belirti de aramamaya çalışıyorum, çünkü sonrası daha üzücü oluyor. Herkes de belirti olacak diye de birşey yok, kendinizi şartlamayın. Benim bir önceki denemede yerleşme kanaması olmuştu, havalara uçmuştuk bu sefer oldu galiba diye ama maalesef olmadı. O yüzden belirtilere odaklanmamaya çalışın.Merhaba kızlar. Ben de ayın 25 inde transfer oldum 5. Gün iki embriyo yerleştirildi. Ayın 20 sinde rahim kalınlığım 12 ydi. İlk denemem ve o kadar çok korkuyorum ki.. 4 hazirana test günü verdi doktorum o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Hiçbir belirtim yok sadece sol kasığımda saniyelik batma hissettim. Sizde belirti var mı ?
Tebrik ederim canım çok sevindim294 çıktı canım heşireye attım 4 gün sonra tekrar test istedi sonuca göre ultrason tarihi vericem dedi
CanımMmTest yaptin mi benimki negatif
İnşallah bu defa olumlu sonuçlanır, pozitifleri görürsünüz. Çok zor süreç gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Hayırlı olsun, umarım pozitif sonuçlar alırsınız. Ben 23'ünde transfer oldum, bir belirtim yok. Belirti de aramamaya çalışıyorum, çünkü sonrası daha üzücü oluyor. Herkes de belirti olacak diye de birşey yok, kendinizi şartlamayın. Benim bir önceki denemede yerleşme kanaması olmuştu, havalara uçmuştuk bu sefer oldu galiba diye ama maalesef olmadı. O yüzden belirtilere odaklanmamaya çalışın.
Amin inşallah hepimizinki pozitif sonuçlanırİnşallah bu defa olumlu sonuçlanır, pozitifleri görürsünüz. Çok zor süreç gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.kaç embriyo transfer edildi?
Masallah , cok yipranmadan bu yolda muradinizi vermis Allah ne guzelAnkarada ilk denemem hastane değil besa kulede doktorun kendi kliniği Tolga ECEMİŞ tavsiye üzerine gitmiştim ben
Cok tesekkur ederim , iste yasayan bilir sadece bu surec nekadar yipratici 4 yildir tum mevzumuz bu ve elimiz hep bos . Negatifi gordugumuz zaman ki duygularimi sadece yasayan anlarCanımMmkendinizi üzme elden geleni yaptın yapıyoruz fazlasıyla Rabbimin bir bildiği var bunları yaşıyorsak hepsinin bi anlamı var güçlü ol sen çok kıymetlisin sabah gördm yazını yazamadm inan yaşadığın ne demek biliyorm..
Bende öyle bnmde kayıplarım oldu tüp bebeklerm tuttu kaybettm her acıyı gördük bu yolda Daha kötülerinden korusun Rabbim dua edicez.her şeye herkese rağmen..Cok tesekkur ederim , iste yasayan bilir sadece bu surec nekadar yipratici 4 yildir tum mevzumuz bu ve elimiz hep bos . Negatifi gordugumuz zaman ki duygularimi sadece yasayan anlar
Amin inşallah tüm isteyenlere versin rabbimNe güzel bir haber, çok sevindim sizin adınızadarısı başımıza
Şükürler olsun sağ salim hayırlısıyla atlatırım inşallah 9 ayı ve doğumuMasallah , cok yipranmadan bu yolda muradinizi vermis Allah ne guzel
Çok efendi çok tatlı bi doktor herşeyi en başından bütün olanaklarla anlatıyo sonra bismillah çekip işleme başlıyo ses tonuyla bile insanı rahatlatıyo tüm tedirginliğin ortadan kalkıyo ve tam işinin ehli bi doktor bunu bi doğuruyum bidaha gidicemTebrik ederim canım çok sevindimDarısı tüm evlat isteyenlere.dua et bizlere tez zamndada sağlıcakla kucgına al inşallah..Tolga ecemiş nasıl biri bende duymuştm.
Merhaba benmde 24unde 6. Gün embryosu 2 adet transfer oldum. Benimde test günüm 4 Haziran bugün 5. Günüm göğüs hassasiyeti disinda bı belirtim yok oda ilaclardan tahmin ediyorum dün akşam 5 6 kez sol kasigima bıçak saplanır gibi sancılar girdi sonra geçti.. umarım belirtidirMerhaba kızlar. Ben de ayın 25 inde transfer oldum 5. Gün iki embriyo yerleştirildi. Ayın 20 sinde rahim kalınlığım 12 ydi. İlk denemem ve o kadar çok korkuyorum ki.. 4 hazirana test günü verdi doktorum o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Hiçbir belirtim yok sadece sol kasığımda saniyelik batma hissettim. Sizde belirti var mı ?
İnşallah tutunmuştur ve umarım pozitif sonuçlanır bende de aynı belirtiler oldu ilk sol kasığım sonra sağ kasığım sancılandı. Dün gece sırtım çok ağrıdı.Merhaba benmde 24unde 6. Gün embryosu 2 adet transfer oldum. Benimde test günüm 4 Haziran bugün 5. Günüm göğüs hassasiyeti disinda bı belirtim yok oda ilaclardan tahmin ediyorum dün akşam 5 6 kez sol kasigima bıçak saplanır gibi sancılar girdi sonra geçti.. umarım belirtidir
Erken tabiki benimde için içimi yiyor ama doğru sonuç vermez diye bekliyorum ki sonuç alanlarda 7 günlerden sonra erken gebelik testiyle silik görüyormuş araştırmalarıma gore. İnşallah ikimizinde pozitiftirİnşallah tutunmuştur ve umarım pozitif sonuçlanır bende de aynı belirtiler oldu ilk sol kasığım sonra sağ kasığım sancılandı. Dün gece sırtım çok ağrıdı.ben bugün dayanamadım çok erken olmasına rağmen kaset test yaptım sonuç negatif. İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır
Test yaptınız mı acaba? Sonuç ne? Umarım güzel haberler verirsiniz benim de bugün tranferin 4.gubu heyacanla test gününü bekliyorum 8 günüm var daha ben bı soru sormak istiyorum öncellikle afedersiniz bu soru için ben tuvalete gidince embriyom düşecek diye çok korkuyorum çünkü çok özür dileyerek söylüyorum dışkıda farklı şeyler görüyor gibiyim bu konu hakkında bilginiz varmıBenim 27 sinde 6 gün kaldı şimdiden belirti arıyorumha bide bazılarında implantasyon kanaması gelmiş bende oda yok sende varmıydı
Test yaptınız mı acaba17 mayıs 3. gün embriyosu transfer edildi. Ufacık kasık ağrısı var, adet olacakmışım gibi (adet günüm de geldi). Test günü 28 Mayıs ama günler geçmiyoridrar testi yapan var mı?
Ayyy inşallahhh…Erken tabiki benimde için içimi yiyor ama doğru sonuç vermez diye bekliyorum ki sonuç alanlarda 7 günlerden sonra erken gebelik testiyle silik görüyormuş araştırmalarıma gore. İnşallah ikimizinde pozitiftir
İnşallah canım sende yaz bende merak ediyorumAyyy inşallahhh…Aynı zamanlarda sonuç alıcaz seninle. Belirtin olursa yaz mutlaka sende. İnşallah bebişlerimiz bizimledir
MERhaba canım. bence hiç korkma. benimde ilk denemem yasım 34. benimde 21 mayıs pazartesi günü transferim gerceklesti .4 haziranda test dediler. evet çok zorlu bii sürec hem psikolojik olarak hemde ilaclardır strestir ama bence en önemli sey psikolojik olarak rahat olmak sonucta verende Allah alanda ALLAH canım olmassa bitakine tekra deneriz. Allahım hayırlı sını versin herzaman inşallah güzel haberlerini akırız. bende bugun dayanamadım test yaptım. bugun 7 günüm hafif silik çıktı resminide ekledim. ama tabiki daha kesin değil hic bisey o yüzden kafanı rahatlat korkularını gider inan oaman hersey daha iyi olcak insMerhaba kızlar. Ben de ayın 25 inde transfer oldum 5. Gün iki embriyo yerleştirildi. Ayın 20 sinde rahim kalınlığım 12 ydi. İlk denemem ve o kadar çok korkuyorum ki.. 4 hazirana test günü verdi doktorum o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Hiçbir belirtim yok sadece sol kasığımda saniyelik batma hissettim. Sizde belirti var mı ?
Canım 8. Gün 76.3 çıktı 10. Gün 294 çıktı hemşire gebelik var dedi yarın tekrar kan vericem ona göre ultrason tarihi vericek bana… soruna gelirsek bende tuvalete giderken başlarda senin gibiydim ya idrarımı yaparken kasarsam ve düşerse bişey olursa diye büyük tuvalete bile gitmedim 4 gün boyunca sonrasında korkulu bela kabızlıkla baş başa kaldım ne yaptıysam olmadı geçmedi iyice rahatsız etmeye başladı afedersin anüsü zorluyodu dışkı çıkmak için ufak ufak ıkınmayla hallettim mecbur ve tekrarladı bu bi kez yaşamadım demem o ki içini ferah tut elini karnına koy ve onunla konuş güzel hayaller kur orda olduğunu seni bırakmadığını hisset inşallah bebeğin sana tutunur inşallah sende güzel haberle gelirsin burayaTest yaptınız mı acaba? Sonuç ne? Umarım güzel haberler verirsiniz benim de bugün tranferin 4.gubu heyacanla test gününü bekliyorum 8 günüm var daha ben bı soru sormak istiyorum öncellikle afedersiniz bu soru için ben tuvalete gidince embriyom düşecek diye çok korkuyorum çünkü çok özür dileyerek söylüyorum dışkıda farklı şeyler görüyor gibiyim bu konu hakkında bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?