• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlaaaar pozitif enerjilerinizden biraz da bana yollayabilir misiniz 🥺 nedendir bilmiyorum iki gündür bi huzursuzum. İlk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ondan mı bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmiyorum hala 😔 şuan tek tesellim kiloma rağmen karnımın her geçen gün biraz daha belirginleşmesi ☺️
Yarın üniversite hastanesinde randevum var detaylı ultrason randevusu almak için gideceğim.
Muayane olmam orada diyordum ama olacağım sanırım, oğlumu bir görmem lazım 🥺
Benimde 3 haftayi gecti iyice meraklanmistim ki evde doppler ile kalp atisini dinledim mutlu oldum 🥰

Yardimcin olmadan cok zor olur canim ilk 3 gun ozellikle tek başına cok zorlanirsin, insallah yinede kolay geçer
Amin cnm inşallah cnm kayinvalidem köye gider o zamanlarda annemde zaten bir kız kardeşimle beraber evdelwr sanırım biraz zor oacak

Kızlaaaar pozitif enerjilerinizden biraz da bana yollayabilir misiniz 🥺 nedendir bilmiyorum iki gündür bi huzursuzum. İlk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ondan mı bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmiyorum hala 😔 şuan tek tesellim kiloma rağmen karnımın her geçen gün biraz daha belirginleşmesi ☺️
Yarın üniversite hastanesinde randevum var detaylı ultrason randevusu almak için gideceğim.
Ayy kiyamam ya 😔 icini ferah tut huzursuzluk uzak dursun, bebegin gelisimini tamamlamaya calisiyor. Ilk cocukta hareketler cok daha gec hissedilirmis bu gayet normal canim. Ama sen yine de yarin bi muayane ol icin rahatlar en azindan. Bu donem stres uzuntu huzursuzluk bizlerden uzak olsun. 🙏🙏
Benim ilk dogumum normaldi, hastaneye 10 larda gittim 13 lerde bebegim dünyaya geldi, benim doğumun kolaydi ama sonrasi zordu, 9 gun hastanede yattım, plesantam yapışık kaldi 2 gun düşmesini beklediler, tabi suni sancı vs verdiler, elle mudehale oldu ama fayda etmedi, ameliyata girdim 17 personel vardi 😮 cok sukur büyük bir ameliyata gerek kalmadan alındı, sonra sebebi bulunamayan atesim oldu, hastane dışından ozel doktor geldi vs bulunamadı 4 5 gun sonra gecti cok şükür, sonra rahim icinde baska bir parca var dediler, zor yürüyordum ama eve geçtim artık o parçada evde düştü ancak rahatladım, sonraki 5 aylik düştügumde de suni sancı ile dogum yaptim yine plesanta cikmadi kürtaj ile alındı bu sefer, normal doğum ve sonrası tabi ki guzel ama benim için pek degil malesef, 2.kizimda da ters gelisli oldugu icin sezaryen oldu, tabi biraz zorlu oldu ama yardimci olan varsa yanında ne olursa olsun hepsi geçiyor.
Birde tabi hemen eski performansa dönmek zor oluyor, benim yanımda annemler oldugu icin bebek harici biseyls ilgilenmedim, buyuk kizimlada onlar ilgilendi, ben bebisi sadece emzirdim o kadar, altını bile degistirmiyordum :)
Ayy inanmiyorum ya dinledigim en zor normal dogum seninki olmus. 😥 Cok sukur suan kizin da sen de sagliksiniz ama yasadiklarin hic kolay degil. Tabi zaten sezeryanda yardimci sart. Benim normal sezeryan farketmiyor annem kesin gelecek ama k.validemi de cagirmayi dusunuyorum. Biri temizlik biri yemek biri cocuga bakma ben sadece emziririm diye dusunuyorum ama hassas bi donem oz annene bile tahammul edemiyosun diyolar. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Once can sagligi. 😇

Amin çok teşekkür ederim 🥰 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Haftaya öğrenince bekliyoruz senden de , minnoş bizi daha bekletmez bence artık
Sonunda 18+3 de öğrenebildik miniğimizi allahım nasip ederse oğlumuz olacak Doktorumuz ilk kız dedi ama sonra durrr dur deyip Bu %90 Erkek dedi 🥰 14 Aralık için de detaylıya randevu aldık perinatolog dan Sadeceçok hızlı kilo alıyorum zaten kilolu hamile kaldım doktorum ona birazcık kızdı kilo almamaya çalış doğum zor olur dedi hamurişi abur cubur direk çıkar dedi onlara dikkat etmeye çalışacağım sağlıkla zamanla gelsin bebişlerimiz🙏🏻

2022'nin Güzel Nisan Anneleri,

Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...

ANNE ADIYAŞTAHMİNİ DOĞUM TARİHİŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKCİNSİYETİSİM
@MeG s331 Nisan2.Kız👩‍👧
@Polyannaa261 NisanSakarya1.Erkek 👩‍👦
@Gamze_karahan252 NisanAnkara1.Erkek👩‍👦
@Halfteacher304 Nisanİzmir1.Kız👩‍👧
@burcuerva324 NisanAnkara2.Erkek 👩‍👦
@Mamafala375 Nisan2.
@Anka6286 Nisan1.Kız 👩‍👧
@nopenoname377 Nisan1.
sleepy05 sleepy05 297 Nisanİstanbul1.Erkek👩‍👦
@hakup288 NisanSivas1.Kız👩‍👧
@ALNiLAM319 Nisanİzmir2.
O Obayram 3110 NisanSivas1.Erkek👩‍👦Çınar
@Dnzylkn2510 Nisan1.
@Mysteriousmom3110 Nisan2.Erkek 👩‍👦
@Merme032211 Nisan1.Erkek👩‍👦Berat
@pink-jazz3511 Nisanİzmir2.Erkek 👩‍👦
@ayprensesii3212 Nisan2.
@wenebe3212 Nisanİstanbul1.Erkek👩‍👦Teoman
MissPeaceful MissPeaceful 3013 Nisan1.Kız 👩‍👧
@tosbaga3915 Nisan1.
@Inquisitive3615 NisanSakarya2.İkiz Erkek 👩‍👦‍👦
@alba20093816 Nisanİstanbul2.
@Umutlubiranneadayi3017 Nisan1.Erkek 👩‍👦
@glutensizsevgi3117 Nisanİstanbul1.Erkek 👩‍👦
@acmes3017 Nisan2.Kız👩‍👧
@Yenibirumut453217 Nisan2.Kız👩‍👧
@katmoeder2918 NisanHollanda1.Erkek 👩‍👦
@Fatos34583718 Nisanİstanbul3.Erkek👩‍👦
@AASSLLII2919 Nisan1.Kız👩‍👧
@bombone cicegi3320 Nisan1.
pembemanolya pembemanolya 2720 NisanBulgaristan1.Kız 👩‍👧Aslıhan
@Toprak65603121 Nisan1.
@bodrum48553321 Nisan2.Erkek 👩‍👦
@Erguvan163621 Nisan3.
@Mrshn3821 Nisan3.
@Hellokitty12921 Nisan1.
@iremblncglyn2321 Nisan1.Kız👩‍👧
M mllen 2922 Nisanİzmir1.Erkek👩‍👦
sosmivida sosmivida 3323 Nisanİstanbul3.Kız 👩‍👧Serra
@EslemEslemEslem3523 NisanDiyarbakır3.
@Shinem3023 NisanKırklareli1.Erkek 👩‍👦
@mey942724 Nisan1.
@Yammel903224 Nisan3.
@afili293124 NisanBursa1.Kız 👩‍👧
4melek1anne 4melek1anne 2626 Nisan4.
@biravucmutluluk0032527 Nisan2.
@Ask bahcesi002828 Nisan1.
@Mlsgncm2429 Nisan1.
elizalin elizalin 3229 NisanAnkara2.Erkek 👩‍👦
@aylinky29 Nisan2.Kız 👩‍👧Ada
@Adesadra3830 Nisan2.Kız 👩‍👧
@sessizharf3230 Nisan2.Kız 👩‍👧
@Brokilo2730 Nisan1.
Benide Eklermisinizzzz Yaşım 27 Tahmini doğum 15 nisan Şehir Tekirdağ İlk çocuk Cinsiyetimiz erkek :)

Oy canimm normal o hic oyle hissetme, az kaldi hissetmene 😍 Sen bi git yavrunu gor de ozaman rahatlarsin canimm 😊❤️

Kızlar uzun süre pek fırsatım olmadı eşim İzmir'de biz oğlumla sirnaklarda ev taşıma bı yandan okul hazırlıklar derken hiç fırsat bulamadım. Bu arada cinsiyeti öğrendim bir kızım olacak 🥰 ara tatilde İzmir'e gideceğim rahimde perde durumu düşük tehlikesini arttırıyormus. 3 hafta rapor alıp idari izne ayrılacağim.
Yorumları okudum kendimce tecrübelerimi paylaşayım.bebek yatağı park yatak genelde çok kullanışlı oluyor çünkü bebeklik dönemi hızlı geçiyor sonra çocuk odası yaptırmak daha mantıklı . Araba olarak travelller çok gösterisli genelde cazip geliyor ama çok hantal kullanmak zor oluyor ozellikle bebek büyüyünce bebeğimi kaldıracak son arabayimi tek başına kullanmak ayrı dert. Genelde anneler travelden sonra baston almak zorunda kalıyor. Oğlumda Chicco baston almıştım hem hafif hem pratik tavsiye ederim. Bebek kıyafet alışverişini geniş aralıklarla almanızı tavsiye ederim. Özellikle 0-3 çok çok az giydiriliyor. Ve geenlde kalıplar çok dar ve yıkanınca bile küçülüyor . İlk donemler hediye de çok geliyor bazen giydirmeden öylece kalıyor. Heveslenip alıyoruz ama büyük alin en azından giyecek fırsatı olur 🙈 Onun dışında oglumdada erken hissetmiştim. İki haftadır hareketleri hissetmeye başladım ama çok aşağıda. Hareket hisseden arkadaşlar genelde bölge olarak nerede hissediyorsunuz?
Saol bilgiler icin canim 😊
Ben de en altta hissediyordum yani gobegimin buyumeye basladigi cizgide hatta ama bi kac gundur sanki biraz yukarlara cikti asagida hicbisey hissedemiyorum🤔

Sonunda 18+3 de öğrenebildik miniğimizi allahım nasip ederse oğlumuz olacak Doktorumuz ilk kız dedi ama sonra durrr dur deyip Bu %90 Erkek dedi 🥰 14 Aralık için de detaylıya randevu aldık perinatolog dan Sadeceçok hızlı kilo alıyorum zaten kilolu hamile kaldım doktorum ona birazcık kızdı kilo almamaya çalış doğum zor olur dedi hamurişi abur cubur direk çıkar dedi onlara dikkat etmeye çalışacağım sağlıkla zamanla gelsin bebişlerimiz🙏🏻
Hayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha oluyor demek 😍 sağlıkla vaktinde gelsin inşallah canım 🙏🏻

Benim çocuk deneyimim yok ama yeğenime kıyafetleri hep büyük büyük alırdık hiç ayına göre aldığımı bilmem 🤷🏼‍♀️ geçen gün sipariş verdiğim 5li takımlar 0-3tü mesela gelmiş bugün, annem diyor ki bunlar anca ilk ay olur sonrasında küçük gelir. ben de bundan dolayı diğerlerini büyük alıyorum bence mantıklısı da bu canım
çok haklısın canım 3 aylık oğluma 9 aylık giydirdiğim oluyodu 😝 ya sıkıntı şu ki belini çok dar yapıyorlar kıyafetlerin. bide en iyisi tulumlar zaten alt üst takımlar çok sıkıntı belden olmuyo zaten, tulumlar da patikli olunca hemen küçük geliyo, patiksizler bir nebze daha fazla giydiriliyo ama hiç ayına göre giyemedik biz de 😊

Kızlar uzun süre pek fırsatım olmadı eşim İzmir'de biz oğlumla sirnaklarda ev taşıma bı yandan okul hazırlıklar derken hiç fırsat bulamadım. Bu arada cinsiyeti öğrendim bir kızım olacak 🥰 ara tatilde İzmir'e gideceğim rahimde perde durumu düşük tehlikesini arttırıyormus. 3 hafta rapor alıp idari izne ayrılacağim.
Yorumları okudum kendimce tecrübelerimi paylaşayım.bebek yatağı park yatak genelde çok kullanışlı oluyor çünkü bebeklik dönemi hızlı geçiyor sonra çocuk odası yaptırmak daha mantıklı . Araba olarak travelller çok gösterisli genelde cazip geliyor ama çok hantal kullanmak zor oluyor ozellikle bebek büyüyünce bebeğimi kaldıracak son arabayimi tek başına kullanmak ayrı dert. Genelde anneler travelden sonra baston almak zorunda kalıyor. Oğlumda Chicco baston almıştım hem hafif hem pratik tavsiye ederim. Bebek kıyafet alışverişini geniş aralıklarla almanızı tavsiye ederim. Özellikle 0-3 çok çok az giydiriliyor. Ve geenlde kalıplar çok dar ve yıkanınca bile küçülüyor . İlk donemler hediye de çok geliyor bazen giydirmeden öylece kalıyor. Heveslenip alıyoruz ama büyük alin en azından giyecek fırsatı olur 🙈 Onun dışında oglumdada erken hissetmiştim. İki haftadır hareketleri hissetmeye başladım ama çok aşağıda. Hareket hisseden arkadaşlar genelde bölge olarak nerede hissediyorsunuz?
ben de genelde sag tarafta hissetmeye başladım sanki, çok erken ama ya bu hareketli olacak ya ben gaz hareketlerini bebek sanıyorum 😂 oğlumu anca 21-22 de anlamıştım çok da hareket etmezdi zaten 😅

Bu sabah kontrolum vardi. Bebegim cok sukur iyi. Hatta boyu kilosu haftasindan ileride. Tabi ultrason olcumleri %15 arti eksi olabiliyor. Ama genel olarak saglikli bir bebekmis. 👶 Benim plasenta alt segmente yakin o biraz korkutsa da 2 hafta once 3.5 iken su an 3.9 cikmasi doktorumu da beni de mutlu etti. Daha da yukari cikacak senin dikkat etmenle ve Allah'in izniyle dedi. 🤲🏻 Bu yuzden 2 haftada bi kontrole cagiriyor. 4lu tarama testi icin de kan verdim. 1 hafta sonra cikacak. Kilo almadigimi dusunup uzuluyordum, 2 kilo almisim cok mutluyum. 🤗 Ben bu p.tesi aile hekiminde genel kan testi yaptirdim sonuclari doktoruma gostereyim diye. Onumuzdeki ay magnezyum kalsiyuma baslatmayi dusunuyodum ama degerlerin normalmis simdilik gerek yok dedi.
Imom ve D vitamini disinda bi ilac kullanmiyorum. Tabi birde tiroide bagli euthyrox kullaniyorum. Ben de durumlar boyle. 🥰

çok haklısın canım 3 aylık oğluma 9 aylık giydirdiğim oluyodu 😝 ya sıkıntı şu ki belini çok dar yapıyorlar kıyafetlerin. bide en iyisi tulumlar zaten alt üst takımlar çok sıkıntı belden olmuyo zaten, tulumlar da patikli olunca hemen küçük geliyo, patiksizler bir nebze daha fazla giydiriliyo ama hiç ayına göre giyemedik biz de 😊
Ben de bunu bildiğim için büyük alıyorum işte :) biraz önce 6ay için aldığım bi tulum teslim edilmiş mesela annemin dediği; bunu 2.ayından itibaren rahat giyer 😀 nasıl küçük alayım şimdi ben . Yaz icin alacaklarım minimum 6-9 olur o yüzden , beni anlayan annelerin olmasına çok mutlu oldum ayrıca 🥰

Bu sabah kontrolum vardi. Bebegim cok sukur iyi. Hatta boyu kilosu haftasindan ileride. Tabi ultrason olcumleri %15 arti eksi olabiliyor. Ama genel olarak saglikli bir bebekmis. 👶 Benim plasenta alt segmente yakin o biraz korkutsa da 2 hafta once 3.5 iken su an 3.9 cikmasi doktorumu da beni de mutlu etti. Daha da yukari cikacak senin dikkat etmenle ve Allah'in izniyle dedi. 🤲🏻 Bu yuzden 2 haftada bi kontrole cagiriyor. 4lu tarama testi icin de kan verdim. 1 hafta sonra cikacak. Kilo almadigimi dusunup uzuluyordum, 2 kilo almisim cok mutluyum. 🤗 Ben bu p.tesi aile hekiminde genel kan testi yaptirdim sonuclari doktoruma gostereyim diye. Onumuzdeki ay magnezyum kalsiyuma baslatmayi dusunuyodum ama degerlerin normalmis simdilik gerek yok dedi.
Imom ve D vitamini disinda bi ilac kullanmiyorum. Tabi birde tiroide bagli euthyrox kullaniyorum. Ben de durumlar boyle. 🥰
Harika maşallah Allah nazardan korusun. Sen gönlünü ferah tut daha da yukarı çıkacak inşallah 🤲🏻 Her zaman böyle güzel haberler almanı diliyorum canım 🙏🏻🧿

Ayy kiyamam ya 😔 icini ferah tut huzursuzluk uzak dursun, bebegin gelisimini tamamlamaya calisiyor. Ilk cocukta hareketler cok daha gec hissedilirmis bu gayet normal canim. Ama sen yine de yarin bi muayane ol icin rahatlar en azindan. Bu donem stres uzuntu huzursuzluk bizlerden uzak olsun. 🙏🙏

Ayy inanmiyorum ya dinledigim en zor normal dogum seninki olmus. 😥 Cok sukur suan kizin da sen de sagliksiniz ama yasadiklarin hic kolay degil. Tabi zaten sezeryanda yardimci sart. Benim normal sezeryan farketmiyor annem kesin gelecek ama k.validemi de cagirmayi dusunuyorum. Biri temizlik biri yemek biri cocuga bakma ben sadece emziririm diye dusunuyorum ama hassas bi donem oz annene bile tahammul edemiyosun diyolar. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Once can sagligi. 😇
Bunları anlatınca benden uzak duran doktorlar oluyordu 😊 annen ve kv iyi anlasiyorsa sorun olmaz, boyle durumlarda insanin canini sıkan seyler, ben daha iyi bilirim yok kac cocuk baktim, oyle yapılmaz boyle olur vs gibi konular, bunlar olmazsa, sende iyi dinlenirsen ve bebek icin onlara güvenirsen pek sorun olmaz inşallah 😊 benim kv yok, kendi ailem bakti kizlarima hic lohusalik sorunu yaşamadım cok sukur, en önemli olan şeylerden biri uyku, uykusuzluk insani cok yıpratıyor, sinir yapabiliyor, buna dikkat edildimi gerisi inşallah kolay olur.

Sezeryan olacaksın sonucta kimse gelmezmi ki ??
Valla bilmiyorum cnm eltim yan binamda ama onun bebeğime küçük bekar gorumcem var dershaneye gidiyo ama olsa bile bana faydası olmuyo evli görümcelerimde gelselerde akşam dönerler iki doğumunda da sağolsunlar hem annemler hem kayinvalidemler çok yardımcı oldular çok şükür ama bunda bekar gorumcem bir tane tek kaldi oda okuyo kız kardeşlerimde biri calisiyo bir tanesi şehir dışında okuyo bir tanesi evli bir tane tek kaliyo belki koz kardeşim gelir birkaçgün kalır cnm

Kızlar bugün fetal kardiyoloji yani kalp kontrolumuz vardı, çok şükür hem kalbinde hemde detaylı ultrason da herşey yolunda bütün organları uzuvlari iyiymis🙏
Rabbim herkese sağlıklı haberler almayı nasip etsin, çok güzel detaylı daki hali🧿🌺
Çok şükür darısı başımıza inşallah 🧿😍

Harika maşallah Allah nazardan korusun. Sen gönlünü ferah tut daha da yukarı çıkacak inşallah 🤲🏻 Her zaman böyle güzel haberler almanı diliyorum canım 🙏🏻🧿
Sagol canim insallah hepimiz hep guzel haberler alalim 🙏💕
Bunları anlatınca benden uzak duran doktorlar oluyordu 😊 annen ve kv iyi anlasiyorsa sorun olmaz, boyle durumlarda insanin canini sıkan seyler, ben daha iyi bilirim yok kac cocuk baktim, oyle yapılmaz boyle olur vs gibi konular, bunlar olmazsa, sende iyi dinlenirsen ve bebek icin onlara güvenirsen pek sorun olmaz inşallah 😊 benim kv yok, kendi ailem bakti kizlarima hic lohusalik sorunu yaşamadım cok sukur, en önemli olan şeylerden biri uyku, uykusuzluk insani cok yıpratıyor, sinir yapabiliyor, buna dikkat edildimi gerisi inşallah kolay olur.
Allahim nasil doktorlar var ya, risk almak istememisler. 😏 Ama sendeki iyi cesaret ben oyle bi normal dogumdan sonra 2.ye cesaret edemezdim. Helal olsun sana 🧿 💪
Annemin bu hayatta anlasamayacagi insan yok. Cok sosyal, cevresi kalabalik,(benden cok arkadasi var telefonu hic susmaz😂) sifir ego, hep guler yuz, fazla iyimser bi kadindir. Kanser tedavisi goruyorken bile uzgun olan ben yasama sevinci olan oydu. Kayinvalidem de kendi halinde, cevresi yok, zararsiz, evinde oturan, hala bu yasa gelmis uretken bi kadindir. Farkli ulkelerde olduklari icin pek bi araya gelme firsati olmadi. Ama sorun yasamazlar. Bana da bebege de mis gibi bakarlar diye dusunuyorum. Umuyorum ben de cok kaprisli olmam 😆

Back
X