• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Geldim kızlar 🌺 18+5 tik bugün. Oğlum iyi çok şükür, herşey yolunda dedi doktor. 3-4 gün önden gidiyormuş. Üniversite hastanesi olduğu için biraz tedirgindim ilgi alaka yönünden ama çok ilgili bir doktora denk geldim valla. Acayip rahatlattı beni ben daha hiçbir şey söylemeden :) beyimiz oturmuş yanına da almış eşini yastık gibi kapatmış göğsünden aşağıyı, bir ayakları görünüyor😅 doktor baya güldü haline sonra da diyor lütfen cinsiyet sorma bu pozisyonda hayatta göremem 😂 dedim daha önce görüldü ama bir teyit güzel olurdu. Detaylıda kesinleşir zaten 2 haftaya dedi. Peki dedim. Hareketler içinde sakin ol stres yapma daha erken. 20leri bir gör dedi. 🙏

21+1 e de detaylı randevumuzu aldık geldik. Rahatladık çok şükür 😍

Benim de 21+1 e verdiler canım. Ama zaten üniversite hastanesi olduğu için pek birşey sorma imkanım olmadı 😂 doktorun verdiği kağıdı aldı, birşeyler yaptı sonra da randevunun yazılı olduğu kağıdı verdi elimize. Sıfır diyalog 😅
Oh cok sevindim canimm rahatlamissindir simdi sende 😍
Kızlar trendyol indiriminden son dakika beşiğimizi de aldık🥰 indirim ve kuponla 814 tlye geldi. Yataklı ve tekerlekli. Yatağı işbir yatak. 3 kademeli kullanılıyor. Uyku setli olanı istemedim ben örgü koruyuculuklardan almayı düşünüyorum. Bir de cibinlik. Bugün tekrar fiyatına baktım 1039 olmuş o yüzden iyiki almışız dedim. Hep ahşap beşikte hevesim vardı inşallah hayalimdeki gibi güzel olur😍 anneannesi aldı beşiğini şuan dört gözle gelmesini bekliyorum🥰
Cok guzel canim gule gule kullansin bidiss 😊😊
Kizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor 😊
ay harikasiniz kizlar yaa bende artik listemi olusturayim bi turlu vakit bulamamistim, sizden kopya cekebilirim 😀🤫😊

Oh cok sevindim canimm rahatlamissindir simdi sende 😍

Cok guzel canim gule gule kullansin bidiss 😊😊

ay harikasiniz kizlar yaa bende artik listemi olusturayim bi turlu vakit bulamamistim, sizden kopya cekebilirim 😀🤫😊
Çek Çek senin canın sağolsun 😀😀 ben de M mllen ve O Obayram dan çektim azıcık🙈

Geldim kızlar 🌺 18+5 tik bugün. Oğlum iyi çok şükür, herşey yolunda dedi doktor. 3-4 gün önden gidiyormuş. Üniversite hastanesi olduğu için biraz tedirgindim ilgi alaka yönünden ama çok ilgili bir doktora denk geldim valla. Acayip rahatlattı beni ben daha hiçbir şey söylemeden :) beyimiz oturmuş yanına da almış eşini yastık gibi kapatmış göğsünden aşağıyı, bir ayakları görünüyor😅 doktor baya güldü haline sonra da diyor lütfen cinsiyet sorma bu pozisyonda hayatta göremem 😂 dedim daha önce görüldü ama bir teyit güzel olurdu. Detaylıda kesinleşir zaten 2 haftaya dedi. Peki dedim. Hareketler içinde sakin ol stres yapma daha erken. 20leri bir gör dedi. 🙏

21+1 e de detaylı randevumuzu aldık geldik. Rahatladık çok şükür 😍

Benim de 21+1 e verdiler canım. Ama zaten üniversite hastanesi olduğu için pek birşey sorma imkanım olmadı 😂 doktorun verdiği kağıdı aldı, birşeyler yaptı sonra da randevunun yazılı olduğu kağıdı verdi elimize. Sıfır diyalog 😅
Benimde eğitim ve araştırma hastanesi kuzum, genelde bende çok sorgulamiyorum gunleri. Hepsini detayli soyluyorlar zaten. İnşallah guzel haberler alirsin🙏

Merhaba, benim de genelde sol tarafta ve kasığımın üstünde arada pıt yapıyor ama anlayamıyorum bebek mi. Genelde göbek deliğimin solunda 2-3 parmak aşağısında oluyor. Sizinde mi bu şekilde?
Muhtemelen bebeğiniz. Kısa süreli hissediyorum bende daha minik oldukları için bu haftalarda hıçkırdıklari için bazen onu da hissedebiliyormusuz.

Kizlar hayırlı günler bana acil yardımınız lazım detaylı ultrason için İstanbul Anadolu yakasında erdem hastanesi olur afiyet hastanesi yada Ümran hastanesi olur ücret bilgisi ki olan var mj

Evet evet o şartla zaten alınır, yakınımda birkaç tane buldum belirledim bi bakayım diyorum aklıma yatarsa neden olmasın . Liste zaten kabarık masraf çok neresinden kırpsak kar 😂😂
Aynen valla 😍 uzun süreli kullanacakları şeyler çok gözünde olmuyor da insanın, kısa sürelilere o kadar para verirsem üzülürüm 😅
Benimde eğitim ve araştırma hastanesi kuzum, genelde bende çok sorgulamiyorum gunleri. Hepsini detayli soyluyorlar zaten. İnşallah guzel haberler alirsin🙏
İnşallah canım 🙏

Günaydın kızlar 😍
Bugün 18+6 olduk. Şaka maka 19u bitirip 20ye adım atacağım artık 🥺 O kadar uzun zaman bekledim ki bugünler için, bir heyecanlandım valla yolun yarısına gelince ☺️ inşallah sağlıkla zamanında tamamlarız hepimiz 🙏🙏

Benim de listeler hazır bakalım. Aşağı yukarı aynı hepimizinki 😍

Eklentiler

• 95705CD3-4021-402B-A101-45FC80A88815.webp
    95705CD3-4021-402B-A101-45FC80A88815.webp
    10 KB · Görüntüleme: 57
  • 98644C75-B714-4119-8D9F-D5C625006065.webp
    98644C75-B714-4119-8D9F-D5C625006065.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 563CBBB6-9A2C-4820-880B-85B2BC99AA25.webp
    563CBBB6-9A2C-4820-880B-85B2BC99AA25.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 3D0F1100-ADC4-42E7-95E8-7F3EDD0394B0.webp
    3D0F1100-ADC4-42E7-95E8-7F3EDD0394B0.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 55
  • CF9CBB02-D03A-4527-B93D-67B0E8265334.webp
    CF9CBB02-D03A-4527-B93D-67B0E8265334.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 1729B9F3-F1D8-4141-B348-D9F1CF03F8C5.webp
    1729B9F3-F1D8-4141-B348-D9F1CF03F8C5.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın kızlar 😍
Bugün 18+6 olduk. Şaka maka 19u bitirip 20ye adım atacağım artık 🥺 O kadar uzun zaman bekledim ki bugünler için, bir heyecanlandım valla yolun yarısına gelince ☺️ inşallah sağlıkla zamanında tamamlarız hepimiz 🙏🙏

Bir de puset örtüsü ekledim şimdi canlarım 😍

Kizlar dun hastaneyi aradim detayli usg randevusu icin. Benim doktorum 20 kasim gibi randevunu olustur demisti, dun cagri merkezinde ki kadin o tarih erken dedi 21-24 haftasi bakiyor perinatologumuz dedi 🤔 Suan 18+6 oyuzden 29 kasim gibi gelin diyince mecburen tamam dedim.

Fiyatini da soyliyim belki merak edenler vardir 600 tl dedi (sigorta olsun olmasin fark etmiyormus sanirim).

Kizlar dun hastaneyi aradim detayli usg randevusu icin. Benim doktorum 20 kasim gibi randevunu olustur demisti, dun cagri merkezinde ki kadin o tarih erken dedi 21-24 haftasi bakiyor perinatologumuz dedi 🤔 Suan 18+6 oyuzden 29 kasim gibi gelin diyince mecburen tamam dedim.

Fiyatini da soyliyim belki merak edenler vardir 600 tl dedi (sigorta olsun olmasin fark etmiyormus sanirim).
Canım biz senle aynıyız. Bana da ünüversite hastanesi 30 Kasım’a verdi. Oluru o zamanlar demekki ☺️

Günaydın kızlar 😍

Ellerine sağlık canım 😍 Allah bu listeyi hepimize alma kolaylığı versin inşallah amin 🙏🏻😀
Sadece tek bir şey var emin olamadığım , çamasır yumuşatıcısı kullanmayın bebek çamaşırları icin diyorlar . Kuruyunca özellikle kimyasal bir madde kalıyor hem o madde hem de kokusu bebek için hem zararlı hem de allerjik olabiliyormuş . O yüzden sadece deterjan ya da doğal granül sabun tozları varmış onlardan kullanın diyorlar onu bi araştırmakta fayda var canım 🙏🏻

Bizim kızda oğlana döndü şok olduk resmen ya o kadar hazırlamıştım ki kendimi iyi ki diyorum kıyafet fln almamışım şu doktorları anlamıyorum emin olmadan nasıl söyleyebiliyorlar erkenden kesin yüzde doksan demişti bide O Obayram canım listede erkek diye güncelleme yaparmısn

Ellerine sağlık canım 😍 Allah bu listeyi hepimize alma kolaylığı versin inşallah amin 🙏🏻😀
Sadece tek bir şey var emin olamadığım , çamasır yumuşatıcısı kullanmayın bebek çamaşırları icin diyorlar . Kuruyunca özellikle kimyasal bir madde kalıyor hem o madde hem de kokusu bebek için hem zararlı hem de allerjik olabiliyormuş . O yüzden sadece deterjan ya da doğal granül sabun tozları varmış onlardan kullanın diyorlar onu bi araştırmakta fayda var canım 🙏🏻
Bebeklere özel ürünler oluyor ya canım kokusuz doğal onları düşünerek yazdım deterjan ve yumuşatıcıyı. Ama alım aşamasında marka araştırırken artısı eksisi de karşımıza çıkar herhalde. Haklısın o tarz şeylere dikkat etmek lazım 🙏
Ben de ekliyorum öğretmenim😍
Sesli güldüm 😂

Kizlar sizleri tek tek alinti yapamadim ama bebek elbiselerini yikamak icin yumusatici pek onerilmiyormus. Hatta bildigimiz klasik hacisakiri rendeleyip camasir makinasinin gozune atin diyen uzmanlar var. Ben senelerdir dus jeli bile kullanmiyorum hacisakir kullaniyorum. 🙈
Burada da onerilen camasir deterjanlari var. Ben ilkten bi hacisakir rendeleyip oyle yikayacagim baktim icime sinmiyor bu listedenkilerden birini alirim.

Eklentiler

• Screenshot_20211113-083225_Instagram.webp
    Screenshot_20211113-083225_Instagram.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 50
Bizim kızda oğlana döndü şok olduk resmen ya o kadar hazırlamıştım ki kendimi iyi ki diyorum kıyafet fln almamışım şu doktorları anlamıyorum emin olmadan nasıl söyleyebiliyorlar erkenden kesin yüzde doksan demişti bide O Obayram canım listede erkek diye güncelleme yaparmısn
Kaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki 🤷🏼‍♀️

Back
X