Teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına

doktorum yönlendirmedi ben direkt araştırıp yaptırdım sadece sekreterden genelde tercih edilen firmanın numarasını aldım kendim görüştüm herşeyi. İntergen firmasında babyseq test yapıldı. Geniş panel bakılan bu testte tüm hastalıklar var yapısal bozukluk olan mikrodelesyonlarda dahil. Yurtdışı istemedik özellikle abd çok pahallı gereksiz ingiltere ve tr arasında fiyat farkı az fakat bu yapısal hastalıklara bakmıyordu ondan istemedim. 3.300 niftye verdim aynı yer sma testi de yapıyor ona da 1.100 verdik. 1 haftada geldi sonuçlar

cinsiyet raporda yazmıyordu ister doktorunuz isterseniz de firmadaki aracı kişi size bunun bilgisi veriyor.
Sma testinde de şöyle bir şey var annedeki taşıyıcılığa bakıyor negatif çıktığı takdirde babadan kan almaya gerek kalmıyor. Eğer pozitif çıkarsa babadan da test alınıp bakılıyor bu da bebekte olma şansı %25 olarak değerlendiriliyormuş. Onu da aile izniyle sanırım amniyosentez ile tespit ediyorlar. Şimdilik bildiklerim bunlar eğer isterseniz görüştüğüm firmanın numarasını özelden paylaşabilirim.