• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Icini ferah tut, benim doktor 22 haftadan once detayli ultrasonda yapilan yorumlamalar yanlis eksik olabiliyor bu nedenle 22.hafta tercihim demisti. Bence 22.haftanda baska bi doktora hatta mumkunse bi perinatologa gorun. 🤲🏻
Gittiğim dr perinatologdu canım. Başka bir perinatologla görüştüm prof. Durumumu anlattım Bugün bana dönüş yapcak bakalım ne dicek. İnşallah ben erken gitmişimdir de yanlış yorumlama olmuştur 🤲🏻🤲🏻

Kızlar benim oğlan önden 1 hafta önden gidiyor böyle şu an 20.haftanın içindeyim hareketlerini çok güzel hisseymeye başladım isim bulamıyorum siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Kızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Etrafınızda duyduğunuz falan? Moralim biraz bozuldu bu duruma da
Allah’ın izniyle iki haftaya görürsün canım bir sıkıntı olmadığını🙏
Erken haftalarda genelde birşeyler çıkıyor gelişim tamamlanmadığı için. Ki doktor kendi de emin konuşamamış bence bu yüzden.
Bir kaç haftaya tekrar bakılınca rahat edeceksin inşallah 🙏

Bende indirimden beşik aldım büyük ahşap besigimiz var zaten bu ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum başka hicbirsey almadım henüz

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-10-09-03-22-07_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2021-11-10-09-03-22-07_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 38
Allah’ın izniyle iki haftaya görürsün canım bir sıkıntı olmadığını🙏
Erken haftalarda genelde birşeyler çıkıyor gelişim tamamlanmadığı için. Ki doktor kendi de emin konuşamamış bence bu yüzden.
Bir kaç haftaya tekrar bakılınca rahat edeceksin inşallah 🙏
Aynen canım emin de değildi. Ğozisyonda kaynaklı olabilir diyo. Böbrek karında başka bir yerde olabilir diyo ya da hiç olmayabilir diyo. İnsanda kuşku bırakıyor. İnşallah bu 2 haftaya diğer böbreğini de görmüş olurum ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Gittiğim dr perinatologdu canım. Başka bir perinatologla görüştüm prof. Durumumu anlattım Bugün bana dönüş yapcak bakalım ne dicek. İnşallah ben erken gitmişimdir de yanlış yorumlama olmuştur 🤲🏻🤲🏻
Insallah canim. Dualarim seninle. 🤲

Bende aynısını kullanıyorum. Kabızlık yapıyor bana da.

Ay ne şanslısın içine sinen bir doktor bulmuşsun. Yolu nerdeyse yarıladık hala düzenli bir doktorum yok. Kime gitsem antipatik geliyor tam güzel bir doktor buldum o da başka bi hastaneye gitti :KK43:

Çok erken gitmişsiniz. Detaylı ultrason benimde bi kaç hafta sonra olacak öyle korkuyorum ki gereksiz streslere sokulmaktan. Perinatolog dedim mi irite oluyorum resmen. Olur olmaz herşeyi söyleyip anneleri perişan ediyorlar. Çoğu da yanılıyor çok şükür ki. Doğumda bebekler sapasağlam doğuyor anneleri perişan ettikleriyle kalıyorlar. Sizde üzmeyin kendinizi bişey çıkmaz allahın izniyle.
Doktor benim icin cok önemli her gebeligimde 5 -6 tane gezmisimdir iyisini bulmak için riskli gebe kategorisinde oldugum icin 🙈 bu doktorumda aslinda gittigim hastaneden ayrılmışti, yeni yeri tip merkezi aslinda ilk basta tereddüt ettim baska doktora gittim sonra yine ona dondum, kimi yonlendirdiysem memnun kaldi, oyle cok canımı cicimli değildir ama isini iyi yapıyor, icin rahat çıkıyorsun yanından 😊

Altan cebeciyi oneririm canim detaylı ultrason icin bir bak istersen

Doktor benim icin cok önemli her gebeligimde 5 -6 tane gezmisimdir iyisini bulmak için riskli gebe kategorisinde oldugum icin 🙈 bu doktorumda aslinda gittigim hastaneden ayrılmışti, yeni yeri tip merkezi aslinda ilk basta tereddüt ettim baska doktora gittim sonra yine ona dondum, kimi yonlendirdiysem memnun kaldi, oyle cok canımı cicimli değildir ama isini iyi yapıyor, icin rahat çıkıyorsun yanından 😊
Nerede doktorunuz acaba? Muayene ücreti nedir sakıncası yoksa.

Back
X