Kayınvalidemin gelmesi de değil de belirsizlik canımı sıkıyor benim

ben biraz önümü görmek istiyorum. Bu hep böyleydi. Eşimse biraz hallederizci. Eşimin raporu 6 gün sonra bitiyor mesela. Normalde işe başlamadan 2-3 gün önce annem gelecekti o da kayınvalidemi götürecekti hem de amcası rahatsız onu ziyaret edip dönecekti. Şimdi ne annemin gelmesi için bir aksiyon var ne bişi. Soruyorum doktor raporu 10 gün daha uzatmaktan bahsetmiş öyle yaprım belki diyor. E diyorum uzatacak mısın? Bilmiyorum. Belki izin alırım. Raporu uzatması değil derdim. O evde olduğu sürece kalsın kayınvalidem de. Ama işe başladığında yapamam baştan beri bunu anlatıyorum. Ya zaten bir aydır raporlusun. Kim yıllık izin kullandırtır sana peşine Allah aşkına. Kayınvalidemi götürmeden işe başlama ihtimali geriyor beni bu yüzden. Yeterince kısıtlıyım zaten kendi evimin içinde rahat etmek istiyorum. Dün akşam konuştum açıkça. Darılmaca gücenmece yok. Böyleylen böyle dedim ne yapacak bakalım

Ya ayrıca riskli bir durumum var el bebek gül bebek ilgi bekliyorum. Ve bunu annemden başkası yapmayacak biliyorum. Tamam önemli değil ama hergün kahvaltıya ne yapacağını akşama ne yapacağını eşime sormasına önermesine ya da kendi istediği şeyi söylemesine bozuluyorum. Ben de burdayım, hamileyim, yediğim içtiğim önemli şuan diye bağırıp duyurmak istiyorum.
İlaçlarımın saati önemli dedik. Kasılma önleyici faln var ya. En geç 09:30 da kahvaltı yapmam lazım. Bugün artık 10a doğru girdim mutfağa. Garibim kocam çırpınıyor domates falan doğruyor. Masada hiçbirşey yok. Masaya oturmuş telefon kurcalıyor. Ben hazırladım masayı eşimle. Eşim de farkında birşey diyemiyor kendi yapmaya çalışıyor herşeyi.
Ya böyle olacaksa ne anlamı var burda olmanın. Normal bir zaman değil, gezmeye gelmedin. Normal bir zaman olsa zaten ben o mutfağa sokmam seni. Kocamın da ayağı düzelmedi tam. Doktor tek koltuk değneğine devam dedi. Adamcağız benim operasyondan beri bir kere kullanmadı. Herşeye o koşturuyor. Ona da kızıyorum işte bazı hareketlerine ama sonra düşünüyorum iki haftadır paraladı kendini o da gergin. Hayır hiç gelmese biz ikimiz kendi yağımızda kavrulurduk bu kadar yorulmadan.
Anlayacağın ufak ufak şeyler dağ oldu önümde aşamıyorum. Üstüne hergün bir yenisi ekleniyor. Sabahki manzara gözümün önünden gitmiyor sinirleniyorum aklıma geldikçe.
Benim annem olsa ne ben kalkarım ne eşim. Biliriz ki ilaç saatim kalkarız kahvaltımız hazır. Madem böyle yapacaktın ne demeye geleyim diye tutturdun. Kime ne faydası oldu şimdi bunun?
Ayyy uzun oldu valla okumazsanız da anlarım

dökülmeye ihtiyacım varmış sanırım biraz