- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.219
- 83
- 31
Kızlar e-bebekte emzirme ürünlerinde indirim var . Lansinoh un 50li süt saklama poşeti ve 4lü şişelerinden alıyorum ben. Lansinoh pompasıyla direk sağım yapılabiliyor bunlara . Şişeleri de sağımdan sonra başlık takınca direk biberon olarak kullanabiliyorsunuz  mochi almak isteyen varsa da 93₺ ye düşmüş
 mochi almak isteyen varsa da 93₺ ye düşmüş 

hayırlı olsun şimdiden insallah memnun kalırsınız
  hayırlı olsun şimdiden insallah memnun kalırsınız  

nerden baksan Ocak’ın ilk haftası oluyor. Umudum yok amao ara gri düşerse değişirim. Düşmezse de en azından bu fiyattan olmuş olmam
 nerden baksan Ocak’ın ilk haftası oluyor. Umudum yok amao ara gri düşerse değişirim. Düşmezse de en azından bu fiyattan olmuş olmam  Bu arada benim de erkek kardesim dun bebek odasini ben karsilarim dedi de ne bilim kiyamiyorum ya
 Bu arada benim de erkek kardesim dun bebek odasini ben karsilarim dedi de ne bilim kiyamiyorum ya  Ama normal dimi dayi olarak bunu ustlenmesi.
 Ama normal dimi dayi olarak bunu ustlenmesi.  

Hatta annemlere diyorum euro 20tlye dayandi, gelin mis gibi alisverisinizi yapin kilolarca goturun
 Hatta annemlere diyorum euro 20tlye dayandi, gelin mis gibi alisverisinizi yapin kilolarca goturun  O da ay sana gondereyim bebegin eksiklerini tamamla derdinde. Ama bizimkilere kiyamiyorum ya biraz tuhafim bu konuda.
 O da ay sana gondereyim bebegin eksiklerini tamamla derdinde. Ama bizimkilere kiyamiyorum ya biraz tuhafim bu konuda.