Ben olsam uyarırım hareketlerini . Anne ben yorgunum çok hareket etmemem gerekiyor bana yardımcı olur musun? Eğer zorlanıyorsan da önemli değil seni yormayım ben annemi çağırırım derim . Vallahi derim, bu kadar strese sokma kendini nolur . Hastanedeydim sen yazmıştın kolumda serum vardı o gün içini dökmüştün, uzun uzun yazacaktım sana yazamadım canımın acısından ama çok sinir oldum kaynanana

ben yatıyorum siz hazırlıyorsunuz güya ben geldim yardıma diyince de , karnımda bebek taşıyorum yardım eden olmayınca iş başa düşüyor ne yazık ki derdim ben olsam . Valla hiç esirgemem lafımı . Yahu şu bebekler rahmimize düştüğü anda ne büyük sorumluluk aldık , en ufak bir problemde soluğu doktorda alıyoruz ödümüz patlıyor bir şey olacak diye . Hele onun o sevgisi daha görmeden … ben bunca sıkıntıyı stresi sorumluluğu yarın biri gelsin üzsün kırsın diye mi çekiyorum ? Erkekler bir tek anne kuzusu değil . Bizi de bir ana doğurdu . Ha bak şimdi biz de doğuracağız. Kendi cocuguma biri böyle davransa yıkarım tepesine dünyasını açıkçası . İzin vermeyin böyle rahat olmalarına ya çok sinir bozucu