- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.219
- 83
- 31
 MissPeaceful
 canım böyle bişey uyar mı sana ? Bölmeli bak çekmece ölçüne de uygun gibi sanki

MissPeaceful
 canım böyle bişey uyar mı sana ? Bölmeli bak çekmece ölçüne de uygun gibi sanki 

Polo Cross Takı Kolye Ucu Küpe Yüzük Kutusu 24 Bölmeli Ahşap Üzeri Süet Kaplama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polo Cross Takı Kolye Ucu Küpe Yüzük Kutusu 24 Bölmeli Ahşap Üzeri Süet Kaplama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Genel Markalar Yerli Üretim Süet Kumaş Gri Renk 12 Bölmeli Takı Sergileme Çekmece Içi Standı (MEGASSDEKOR) - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Yerli Üretim Süet Kumaş Gri Renk 12 Bölmeli Takı Sergileme Çekmece Içi Standı (MEGASSDEKOR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

ROYALHOUSE 2 Adet 12 Bölmeli Organizer Çekmece Içi Düzenleyici Pembe - Fiyatı, Yorumları
ROYALHOUSE 2 Adet 12 Bölmeli Organizer Çekmece Içi Düzenleyici Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Genel Markalar Pembe Ãekmece İçi Ãorap ÃamaÅır Düzenleyici Bez Organizer 12 Bölmeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Pembe Ãekmece İçi Ãorap ÃamaÅır Düzenleyici Bez Organizer 12 Bölmeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Son düzenleme: 

Bence buyuklugu ideal. Sifonyerin de varsa tamamdir. Ayrica dolabin cok şık cok begendim
 Bence buyuklugu ideal. Sifonyerin de varsa tamamdir. Ayrica dolabin cok şık cok begendim   

Onun keyfi yerinde, gelisimini tamamliyor annesi. Sen icini ferah tut. Allah'in izniyle vaktinde kucagina alacaksin
 Onun keyfi yerinde, gelisimini tamamliyor annesi. Sen icini ferah tut. Allah'in izniyle vaktinde kucagina alacaksin  

güzel günlerde giysin inşallah
 güzel günlerde giysin inşallah  Biz hep küçücük kıyafetleri stokladık onlar kücüldüğünde ne giydircezzz elimizin altında büyüklerin olması iyi olur tabi . Ben de 1 yaş kıyafetleri stoklamaya başladım her çıktığımda bişey alıp geliyorum
 Biz hep küçücük kıyafetleri stokladık onlar kücüldüğünde ne giydircezzz elimizin altında büyüklerin olması iyi olur tabi . Ben de 1 yaş kıyafetleri stoklamaya başladım her çıktığımda bişey alıp geliyorum 

Belki iş görür diye iade etmedim uğraşmak da zor geldi sadece onun için. Buna benzer birşey alırsan satıcıya sor istersen sert mi diye.
 Belki iş görür diye iade etmedim uğraşmak da zor geldi sadece onun için. Buna benzer birşey alırsan satıcıya sor istersen sert mi diye. 

Iki kez islem yapti yani bana oyuzden indirim baya oldu. Sende bidaha ki sefer dikkat et buna canim cunku en ucuz tekstil urunlerinden kesiyor. Atiyorum corap bile aldiysan 5 liraya o 2,5 tlye dusuyor. Ama bi elbise 80se 40a dusuyor :) Belki sizde oyle yapmissinizdir ama belki baskasina faydasi olur diye yazdim
 Iki kez islem yapti yani bana oyuzden indirim baya oldu. Sende bidaha ki sefer dikkat et buna canim cunku en ucuz tekstil urunlerinden kesiyor. Atiyorum corap bile aldiysan 5 liraya o 2,5 tlye dusuyor. Ama bi elbise 80se 40a dusuyor :) Belki sizde oyle yapmissinizdir ama belki baskasina faydasi olur diye yazdim