2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim inşallah ilk bebeğim olacağı için çanta konusunda yorum yapamıyorum ama sen sezeryan olacaksın biliyorum ve pijama koymuşsun, giyilebiliyo mu pijama? Ben gecelik sevmem pijama insanıyım normalde ama 2 tane gecelik aldım sadece pijama almadım. sen yazınca bi de pijama alıp koyasım geldi=)

Beli geniş lastikli ya biraz da bol sorun olmaz o açıdan daha önce de giymiştim rahat olmuştu

Kizlar bende kontrole geldim bebegin kilosunu soylemedi ama suyu fazla ve bebegi 38+ kusur olcuyorum dedi
Suyu fazla oldugundan ani bebek ölumu olabilir nst sonucuna gore doguma alabilirim dedi nst de sira var kalbim agzimda atio 🤦🤦 bebek donmus bu arada nst sonucuna gore suni ile normal dogum planlariz dedi ben şok ben iptal 🤦🤦 yarim saat sonra nst ye giricem

Kizlar bende kontrole geldim bebegin kilosunu soylemedi ama suyu fazla ve bebegi 38+ kusur olcuyorum dedi
Suyu fazla oldugundan ani bebek ölumu olabilir nst sonucuna gore doguma alabilirim dedi nst de sira var kalbim agzimda atio 🤦🤦 bebek donmus bu arada nst sonucuna gore suni ile normal dogum planlariz dedi ben şok ben iptal 🤦🤦 yarim saat sonra nst ye giricem
Rabbim yardimcin olsun canim. 🤲 Şeker var mıydı sende.

Rabbim yardimcin olsun canim. 🤲 Şeker var mıydı sende.
Evet canim var . sekerden olabilir dedi zaten. Ama ani kalp durmasini suan riske edemem dedi oyle diyince de bende risk alip bekleyelim diyemedim. kafam duruk resmen suan yaa hayirlisi insallah. Umarim nst sonucu guzel cikar 🤲🤲

Evet canim var . sekerden olabilir dedi zaten. Ama ani kalp durmasini suan riske edemem dedi oyle diyince de bende risk alip bekleyelim diyemedim. kafam duruk resmen suan yaa hayirlisi insallah. Umarim nst sonucu guzel cikar 🤲🤲
Ayy Allah yardımcın olsun canım . riske atılacak bir durum değil tabiki doktor bilir en iyisini inşallah sağ salim kavuşursunuz

Geçen kontrolde haftasıyla uyumluydu sanki canım bir anda nasıl bu kadar ileri gidebilmiş ki. Hayırlısı olsun dur bakalım nst nasıl çıkacak.

Geçen kontrolde haftasıyla uyumluydu sanki canım bir anda nasıl bu kadar ileri gidebilmiş ki. Hayırlısı olsun dur bakalım nst nasıl çıkacak.
Genel olarak iyiydi suyu biraz fazlaydi ama sorun gormemisti.suan daha fazla artmis( ozeldeki ultrasonlarimi vs hepsine bakti ) yanlis sat dedi ilk ultrasonlarimi gosterdim sati dogruladi ama bebek onden kosuyor dedi buda sekerden zaten büyük ihtimalle dedi bilmiyorum ki 🤔 devletteyim suan ozeldeki doktorumda degilim. Ozeldekinde haftaya kontrolum.

Sakin ol canım Allah korusun doktoruna güven inşallah sorunsuz geçer herşey .Nst sonrası yaz bize de.Kim var yanında

Allah korusun, negatif dusunme cok sukur ki haftan ileride. Yine de bence ozeldeki doktoruna da danış. Hayırlısı olsun insallah

Sağlıkla kavuşursun inşallah, riske atılacak bir durum değil. Diğer doktorunla da görüş yine de

Canim cok gecmis olsun. Iyi ki kontrolun varmis ki hastanedesin. Doktorlar en ufak riske atmak istemedikleri icin extra extra ozenli davraniyolar, tabi iyi ki oyle. Sen miydin tam hatirlayamadim suyun sinirda degil miydi? Bizi haberdar et Gelismelerden dua ediyorum sana.

Rabbim kolaylık versin. Sağlıkla kavuş inşaallah. 🤲🏻

Kizlar evim yakin oldugundan bu gece eve gidiyorum nst sonucu cok kotu cikmadi. Gece herhangi bir anomalikte bekleme hemen gel dedi. ama yarin sabah perinatolog gorup karar verecekmis
Çok geçmiş olsun sevindim en azından bir gece daha beklenebilecek olmasına yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kizlar evim yakin oldugundan bu gece eve gidiyorum nst sonucu cok kotu cikmadi. Gece herhangi bir anomalikte bekleme hemen gel dedi. ama yarin sabah perinatolog gorup karar verecekmis
Takip et bakalım canım. Hayırlısı olsun bakalım ne karar verecek perinatolog ben bile heyecanlandım senin için 🙂

Takip et bakalım canım. Hayırlısı olsun bakalım ne karar verecek perinatolog ben bile heyecanlandım senin için 🙂
Esim agliyordu nerdeyse.🤦🤦 Ne o ne ben henuz doguma hazir degiliz sanirim gercekten korktum. Dogumu birak verdigi bilgi bence korkunc su fazlaliliglyla ilgili 🤦 insallah perinatolog 2 h daha bekleyebiliriz der umudum o yonde. Nst de bi ara kalp atisi 70 68 lere dustu hemen hemsireye yapistim ne oluyor di yy e meger suyum fazla oldugundan bebek daha cabuk kayarmis aletin altindan ondan olurmus. Hayirlisi artik saglikla gelsinde gerisi onemsiz.... Gece son bi bavuluma flan bakayim da yarin ola hayir ola

Esim agliyordu nerdeyse.🤦🤦 Ne o ne ben henuz doguma hazir degiliz sanirim gercekten korktum. Dogumu birak verdigi bilgi bence korkunc su fazlaliliglyla ilgili 🤦 insallah perinatolog 2 h daha bekleyebiliriz der umudum o yonde. Nst de bi ara kalp atisi 70 68 lere dustu hemen hemsireye yapistim ne oluyor di yy e meger suyum fazla oldugundan bebek daha cabuk kayarmis aletin altindan ondan olurmus. Hayirlisi artik saglikla gelsinde gerisi onemsiz.... Gece son bi bavuluma flan bakayim da yarin ola hayir ola
Canım benim üzülmeyin. Sağ salim alırsın bebeğini kucağına korkma. Fark edilmesi çok iyi bir şey. Su azlığı gibi fazlalılığı da istenmeyen bir durummuş. Ben de bir arkadaşımdan duymuştum. Onun da başına gelmişti. Doğuma hazır değilim diye düşünme zaten bir ay içinde hepimiz doğurmuş olacağız 😊

Hayırlısı olsun canım dur bakalım ne diyecek perinatolog. Bak olcayın bebeği de senden daha erken haftadaydı bebek ilerde olduğu için normal zamanda doğan bebeğin kilosunda boyunda doğdu çok şükür. İçinizi ferah tutun hem belki perinatolog diyecek ki daha bekleyebiliriz bir sıkıntı olmaz inşallah bakalım hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin inşallah dua edeceğim bugün bol bol bebeğin için.

Back
X