Evet uyku o kadar önemli ki.. Bizler uyuyamayinca ne hale geliyoruz goruyosunuz bebeklerinde buna ihtiyacı var bende bırakiyorum uyusun. 5 kilo 5 saat çok güzelmiş canım bundan sonrası genel olacak senin için değil

Kızlar siz uyumuyo uyumuyo dedikçe valla ben burda stres oluyorum emin misin aç olmadıklarına.. Karnı tok olan bebek uyur ya gaz da bi kriterdir ama o kadar da değil ağzından altından bi şekilde çıkariyorlar gazı zorlansalarda ne kadar uyumama yapabilirler
Sürekli uyanan çocuk açtır saat başı kalkan çocuk açtır uykuya dalamayan sürekli memede kalmak isteyen..
Tamam bebekler anneyi ister ama 24 saatte değil emip karnı doyan çocuk huzurla durabilmeli sürekli sürekli aranmak yapışık kalamaz.. Bebeklerin uyku saatlerine bakinca 15 18 saat uyumalar lazım deniyo bu sureleri doldurması gerekiyo
Bebeğin gözünde uyku yatağında uyuyamaz memede uyumasi bunlar hep açlık benim gördüğüm yaşadığım bunlar
Daha açık sizi üzmeden nasıl yazayım bilmiyorum.. Mama ureticiylleriyle bi anlasmam da yok bi karım yok ama bebekleri bu kadar zorlamayin
Bende mama vermekten nefret eden biriyim ama verince de uyuyo işte
Deneyin ya bir kere olsun deneyin iki kere olsun deneyin 30 larla 60 larla değil 90 la 120 yle deneyin tok olan bebek icmez zaten aç olmadigina emin olun
Sütünüz var mi yok mu doyuyor mu doymuyoe mu başka bi yöntem yok mama vermekten ve denemekten başka fazladan hazirlayin o kadar eminseniz tokluguna inanin icmeyecektir..