Deneyeyim bu gece karanlığıBüyüme hormonu gece karanlıkta salgılanır canım
Ben kapatıyorum lambayı hık mık demeye başladığında gece lambasını açıyorum onunla emziriyorum uyuyup yerine koyunca yine kapatıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeyim bu gece karanlığıBüyüme hormonu gece karanlıkta salgılanır canım
Ben kapatıyorum lambayı hık mık demeye başladığında gece lambasını açıyorum onunla emziriyorum uyuyup yerine koyunca yine kapatıyorum.
Benimki de öyle saatlerce ağlamıyo, gazını çıkarabiliyor ama çok geçmeden yine gazlanıyor tam bi kısır döngü. ama ben yine de kullanıyorum boşuna mı kullanıyorum acaba, kimisi bağırsakları daha çok çalıştırıp daha çok gaz olmasına sebep olabiliyormuş çünkü aklım karıştı faydası olsun derken daha çok zarar verir miyim ki.Benim bildiğim katıla katıla kolik gibi ağlarsa gaz sorunu vardır. Bizimkide sorunlu oluyor çıkarırken bazen 2 saat ıkınıyo mıkınıuo ama kesintisiz ağlamıyo arada ağlıyo arada susuyo, ben kullanmadım.
Sagmasam ağrıdan sızıdan yatamıyorum el mahkum uykularım bölük porcuk ama olsunSüt sağma işini ilk 10 gün memelerim yırtılmasın diye yaptım ama o iş işkrnce ya hiç sevmiyorum
Bizimde aynen öyle kısır döngü, bence verme bak işe yaramamış. Zaten bir ay daha sabretsek bitecek inşallah 3. AydaaBenimki de öyle saatlerce ağlamıyo, gazını çıkarabiliyor ama çok geçmeden yine gazlanıyor tam bi kısır döngü. ama ben yine de kullanıyorum boşuna mı kullanıyorum acaba, kimisi bağırsakları daha çok çalıştırıp daha çok gaz olmasına sebep olabiliyormuş çünkü aklım karıştı faydası olsun derken daha çok zarar verir miyim ki.
Haklısın şişince zaten direk sağmaya gidiyordm bende ama artık öyle şişmiyo mama vermedik diye. Toplarsın canm ya baksana maşallah her şeyi ysptınSagmasam ağrıdan sızıdan yatamıyorum el mahkum uykularım bölük porcuk ama olsuneşim diyor sen bu azimle bu çocuğu iki haftada toparlarsin
![]()
Bana rezene ver dediler bende tam soracaktım doktor kendi söyledi. Sende iç dedi bana ben zaten içiyorum. Öyle abartmam ama bi denerim. Çünkü çok gazlı kızım. Çok kusuyor mu dedi bende evet dedim şurubu yazdı. Yedikleri boğazına geliyor kusuyor reflüden şüphelenmiştim. Bitkiselmiş zaten. Yüzüstü gündüz yanındayken yatırıyorum rahat ediyor gazı da varya karnı ısınıyor büyük ihtimalle. Kendi başına yüzüstü bırakılmaz zatenŞurup nedir ki? Ben de dün rezenin bebeğe zararlı olduğunu okudum ya herkes bir şey diyor resmen.
Yüzüstüyede zararlı dediler yatırmadık
Valla kızım çıkarsa bile sürekli gazı var ellerimle hissediyorum resmen. Ama ben çok kolay çıkaramıyor gazını dedim ağlıyor da akşamları baya yıprandımKızlar ben de bi soru sorayımbebek gazı var ama çıkarabiliyorsa sorun yok mu, yani bu gaz damlalarını çok gazı var ama çıkaramıyor diye mi kullanıyorsunuz, yoksa gazı var ama çıkarabilmesine rağmen yine de kullanıyor musunuz?
Biogaia benim kızıma da iyi gelmedi, hatta sana da söylemiştim bunuBen de dün biogaia aldım. Gazı vardı ama çok sancı çekmeden çıkardı. Aynı zamanda karnına ve ayaklarına sıcak koydum. Belki de sıcaklık iyi geldi bilmiyorum.
Aynen canim evet vala vermiyorum. Bosa para sadeceBiogaia benim kızıma da iyi gelmedi, hatta sana da söylemiştim bunuBlntkbra
Tavuk yumurta olayi gibi olmus buKızlar ben de bi soru sorayımbebek gazı var ama çıkarabiliyorsa sorun yok mu, yani bu gaz damlalarını çok gazı var ama çıkaramıyor diye mi kullanıyorsunuz, yoksa gazı var ama çıkarabilmesine rağmen yine de kullanıyor musunuz?
Bu emzirmeden dolayı ne doktora gidiyorum ne de başka bir yere. Evde durayım daha iyi diğer türlü daha stresliYa benim süt yetiyor heralde kilo alımı iyi memelerde de süt var ama bende bi mama alıp eve koysam bir yere gittiğimde içse nasıl olur diyorum. Süt varken yapmak çok mu gereksiz bir hareket olur. Bi doktora gitmek için süt sağmak strese girmek istemiyorum ya arada içse hem onda da ayrı vitaminler vardır nasıl olur![]()
Bize de doktor sab simplex verdiTavuk yumurta olayi gibi olmus buwala ben doktor odakliydim ne dese harfiyen yapiyordum gazi olsun olmasin veriyordum. İlk basta yasadigimiz krizlerden dolayi sanki gaz damlasi vermesem kabus olacak zannediyordum sanki ilk cocugum
simdi bir cok seyi oluruna biraktim gercekten duruma gore hareket ediyorum biraz daha rahata bagladim isi oylede aglio boylede sadece d vitamini veriyorum aksam uzeri bakiyorum gazi oluyor cikaramior gibi nurse veriyorum patir patir atiyor ama aglamaktan vszgecmiyor tabi oncekiler kadar degil buna hamdolsun
Bize de sab simplex verdi doktor inşallah ağlama krizlerini bizim de keser. İlk günden etki ediyor mu?Ben de bio gaiayi kestm benim dr da daha cok gaz yapar dedi sadece sab simplex devam ediyorm benim de sanki daha iyi gibi yani aglama krizi olmuo en azindan ugrasa ugrasa ikina ikina cikartio
Dusuncende haklisin bence bende cok strese giriyorum ya durmazsa ya saatleece emzirme odasindan cikamaSam evdeki gibi mememi birakmazsa die endise ediyorum. Ama mama da da ayri vitaminler vardir demene koptumYa benim süt yetiyor heralde kilo alımı iyi memelerde de süt var ama bende bi mama alıp eve koysam bir yere gittiğimde içse nasıl olur diyorum. Süt varken yapmak çok mu gereksiz bir hareket olur. Bi doktora gitmek için süt sağmak strese girmek istemiyorum ya arada içse hem onda da ayrı vitaminler vardır nasıl olur![]()
Bizim koridorda kocaman bir salıncak duruyor 3 senedirAynen oyle bende deneyerek farkettim. Aksam gene 3 te uyudu yatarak emzirerek ki buna fena alistibide aklinda olsun cok aglama krizi tutarsa battaniyede salliyoruz annemle kaniyor siniri geviyor dene. Annem gidince sanirim cingene salincagi kuracagim
baska turlu asla o kriz gecmiyor
Oha sakaaaBizim koridorda kocaman bir salıncak duruyor 3 senedirilk kızımda kurmuştuk sadece kriz anlarında kullandık 2 barfiks demiri arasına kurduk kocaman olunca bizde biniyoruz bebeyi kucağa alıp ohh misssss
Öyle deme canım gerçekten her bebe ayrı tecrübe. Ben kızımda hiç gaz problemi yaşamamıştım haliyle gazlı bebeği ilk defa tecrübe ediyorum ve çok zormuş ne yapacağımı hala bilmiyorum inşallah denildiği gibi 3.ayda geçer.Tavuk yumurta olayi gibi olmus buwala ben doktor odakliydim ne dese harfiyen yapiyordum gazi olsun olmasin veriyordum. İlk basta yasadigimiz krizlerden dolayi sanki gaz damlasi vermesem kabus olacak zannediyordum sanki ilk cocugum
simdi bir cok seyi oluruna biraktim gercekten duruma gore hareket ediyorum biraz daha rahata bagladim isi oylede aglio boylede sadece d vitamini veriyorum aksam uzeri bakiyorum gazi oluyor cikaramior gibi nurse veriyorum patir patir atiyor ama aglamaktan vszgecmiyor tabi oncekiler kadar degil buna hamdolsun
Bende zır zır ağlarmışım trende bile beni battaniye de sallarlarmışAynen oyle bende deneyerek farkettim. Aksam gene 3 te uyudu yatarak emzirerek ki buna fena alistibide aklinda olsun cok aglama krizi tutarsa battaniyede salliyoruz annemle kaniyor siniri geviyor dene. Annem gidince sanirim cingene salincagi kuracagim
baska turlu asla o kriz gecmiyor
Gazsız bebek nasıl oluyor rahat mı çıkartıyor gazlarınıÖyle deme canım gerçekten her bebe ayrı tecrübe. Ben kızımda hiç gaz problemi yaşamamıştım haliyle gazlı bebeği ilk defa tecrübe ediyorum ve çok zormuş ne yapacağımı hala bilmiyorum inşallah denildiği gibi 3.ayda geçer.