Benimki tutmadı ya nasıl alıştıracağım. Philips avent aldım, bibs aldım yok sevmediYoğun bakım daki bütün bebelere emzik veriliyor birde prematüre doğanlara kesin veriliyor emme refleksi tam gelişmediği için gelişsin diye emzik candır bnce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki tutmadı ya nasıl alıştıracağım. Philips avent aldım, bibs aldım yok sevmediYoğun bakım daki bütün bebelere emzik veriliyor birde prematüre doğanlara kesin veriliyor emme refleksi tam gelişmediği için gelişsin diye emzik candır bnce![]()
Benimki tutmadı ya nasıl alıştıracağım. Philips avent aldım, bibs aldım yok sevmedi
Benim kız bir kaç gündür parmak emiyordu şimdi yumruğunu sokuyor ağzına. Hırkası ağzına gelirse onuda emcukluyor:)Kızlar bebeği elini emen var mı? Ellerini mi keşfediyor yoksa acıktıgından mı emiyor acaba?
İnşallah canım 3 hafta bekleyelim bakalım . Bende kundak yapmadım sadece uyurken ürkmesin diye kollarını hafif sarmaladım ama oluyormuş demekki Rabbim beterinden korusunBenimki 3100 gr doğdu ondan değildir canım ya doktor ağrı yapmaz dedi merak etme. Kundak yapmamak gerekiyor bacakları ayrı durmalı ben kucağımda tutarken de dikkat ediyorum bacaklarını birleştirmemeye genelde geçiyormuş 2 bezle geçmese bile çözümü var üzülme.
Teşekkür ederim canımBenimde aynı şekilde kafam karışık
Rota aşısı icin
Kar zarar hesabını iyi yapmak lazım
3. Ayda vuruluyor canîm
Sana niye oyle demis dr acaba
Yeterki teshis konulsun tedavisi olan bi durum
Eger takip etmeseydiniz
O zaman sıkıntıydı ömür boyu sıkıntısını cekecekti
Simdi tedavisini olur annesi gecer ins
Cok gecmis olsun
bende onu düşünüyorum
Simdi yenisini alsam mi acaba
Her ikiside olabilir
Tamam oral donemdeler ama bazen acliktanda yapıyorlar
En iyi sen bilirsin annesi
Doğru canım arko da çok iyidirPişik için bir tanıdığım arko tüp krem önerdi. Bende aldım. Tabi bizim popoda vardı. Hemen geçirdi. Şimdide hep arko krem sürüyorum. Sudokremde var aa a sank arko daha iyi geldi
kimyonu iki kupa iciyorum ondan artmiyo heralde benimki:)
Çok tatlılar yaBenim kız bir kaç gündür parmak emiyordu şimdi yumruğunu sokuyor ağzına. Hırkası ağzına gelirse onuda emcukluyor:)
Benim eşim de birincide sürekli mudehale ederdi inan çok kavga ederdik bu yüzden. Bunda ise hiç karışmıyor resmen tek büyütüyorum diyebilirim. Bazen soruyorum şunu şöyle mi yapayım falan diye sen nasıl uygun görürsen yap diyorKızımın bakımına, emzirmeme, banyosuna kadar eşim çok karışıyor ilk bebek diye mi acaba? Fenalık geldi artık dır dır dırSizde de öyle mi? İyi ki bir kızı var ya
![]()
Onu bende merak ediyorumKızlar doğuma kadar olan rapor ücreti yattı benim, doğumdan sonra ki rapor ücreti rapor bittiğinde mi yatıyor yoksa aylık olarak mı? 4 mart bitiş tarihi
Oyyy çok tatlı. O gidişini koklayacaksin. Saçları aynı benimkiEki Görüntüle 3009272
Anlık foto..
Yine sadece kucağımda uyuyor minik koalam
Yani bir çocuğum daha olmasa önemli değil uyusun ama diğerine vakit ayırmak pek mümkün olmuyor böyle.
3.aydan sonra falan daha düzene giriyor uykuları.
Ağlayınca değil ağlamayınca kucağına alacaksın canım yoksa bebek öyle şartlanır ve her kucak istediğinde numaradan ağlarağlarsa da önce yatakta susturmaya çalış güldür konuş susunca al kucağına.
Dogum parasini al.ak icin herhangi bir basvuru yapiyormuyuz cnm..yoksa iş yeri mi sgkya bildiriyor..o parayi da şirkete vermem lazim benimdeKızlar doğuma kadar olan rapor ücreti yattı benim, doğumdan sonra ki rapor ücreti rapor bittiğinde mi yatıyor yoksa aylık olarak mı? 4 mart bitiş tarihi
Bnm ilk kızımda hiç bir emziği kabul etmedi sonra bakkaldan emzik aldık verdim onu aldı dene istersen sndeBenimki tutmadı ya nasıl alıştıracağım. Philips avent aldım, bibs aldım yok sevmedi
İş yeri raporu sgkya bildiriyor. Sen sadece raporu veriyorsun iş yerineDogum parasini al.ak icin herhangi bir basvuru yapiyormuyuz cnm..yoksa iş yeri mi sgkya bildiriyor..o parayi da şirkete vermem lazim benimde
Bize de sab simplex verdi doktor inşallah ağlama krizlerini bizim de keser. İlk günden etki ediyor mu?
Ayağımda sallıyorum ama siz nasıl sallıyorsunuz? Kaç gün sonra etki eder damla acabaCanim sab simplex bizde aglama krizini cozdü.ama hala kivranmaya devam ediyor yavrum aksam 10 da basliyoruz gece 3, 4 e kadar ikiniyor kizariyor sallamazsak susmuyor hep aglamakli katila katila olmasada
Onu bende merak ediyorum