Ben bu oyuncağı geçen sene keşfettim hatta görümcem hamileydi ona önerdim bu oyuncağı muhakkak al diye.. O da almamıştı.. Sonrasında ben hamile kaldım ve ilk işim bu oyuncağı almak oldu..:)) Çünkü bebeği uyuturken her an sese ihtiyacım olacaktı ve bunun için de telefonu kullanmak istemiyordum.. Geçen ay görümcem Budizz in Alp de nasıl bir etki yarattığına şahit olunca inanamadı.. Nasıl alıştırdın gerçekten alışabiliyor muymuş falan dedi..
Ben de istersen senin çocuğuna da alıştırırım dedim..
Onun çocuğu 1 yaşında ve asla annesiz uykuya dalamıyor illa uzun uzun meme emmesi gerekiyor uykuya geçebilmesi için.. Uyku saati geldiğinde Budizz in pış pış ayarını açtım 1yaşındaki çocuk hemen poposunun üstünde sallamaya başladı kendini..
Eline verdim sarıldı ve gözlerini kapattı falan ama tabi ki hemen uyumadı.. En azından sevmiş oldu.. Sevdiğini görürünce görümcem sipariş verdi iki gün sonra eline geçti yıkadı kuruttu ve o gecesi beni aradı teşekkür etmek için..
Bir saatte zor uyuyan çocuk 10 dakikada uykuya daldı dedi.. Keşke bebekken alsaymışım falan dedi.. Bu deneyim aslında bana da umut ışığı oldu.. Ben her şekilde alışıracağımı biliyorum ama 1yaşındaki daha bilinçli olan bir bebekte ki etkisini görünce daha iyi hissettim kendimi diyebilirim.. Bu arada BudiZz in sahibi de beni
ödüllendirsin bir zahmet bedavadan reklam yaptık..