- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Fetal dna testi mi?Kromozomal hastalık taşıyor mu, örneğin down sendromu gibi araştırma yapılıyor. Kemik ve kan detayını da kapsıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fetal dna testi mi?Kromozomal hastalık taşıyor mu, örneğin down sendromu gibi araştırma yapılıyor. Kemik ve kan detayını da kapsıyor.
Bu arada fazla da pahalı değilmiş? Yani orada ki yaşam biçiminize göre söylüyorum. Burada da 200 tl den aşağı değil sanırımKızlar selam, birinci trimester taramasını yaptırmayı önerir misiniz? Yani çok gerekli mi? Sigorta karşılıyor mu? Ben yurtdışında yaşıyorum, burada 185 euro, yani karşılanmıyor...
Dur o zaman ilk ultrasonu atayım illa tahmin ettircem sana
5+5 ken usg ölçümüne göre 6+1 karından![]()
İkili testmiş. Ben yaptırmadım. Doktorum da anladığım kadarıyla pek önemsemiyor bu testi. Tanı testi değil sadece tarama. Onu da etkileyen bir çok faktör olduğu için yanlış sonuç çıkabiliyor. Sonra boşuna stres sahibi olan çok. Benim bebeğimin ultrasonda ense kalınlığına baktı doktor o zaten kromozomal bozukluk olmadığının %80 habercisi.Kromozomal hastalık taşıyor mu, örneğin down sendromu gibi araştırma yapılıyor. Kemik ve kan detayını da kapsıyor.
Ben de erkek hissediyorum. Ama rüyamda kız gördüm. Erkek olursa isim derdimiz olmayacak.Erkek değil mi bu![]()
İkili testte bebeğim yüz üstü yatmıştı hareket ettirene kadar akla karayı seçtik çikolata yedim yinede hareket edip ensesini dönmedi bu kadar hareketsiz olması normal mi
Canım benm de bebiş hareketsizdi hatta doktorum tembel olcak galiba bebiş dedi. Kuvvetli öksürdüm yan döndüm sonra doktorum ultrason cihazıyla biraz bastırdı sonra hareketlendi. Döndü baya bi sağa sola
Ben de erkek hissediyorum. Ama rüyamda kız gördüm. Erkek olursa isim derdimiz olmayacak.bakalım bakalım
![]()
Bence de yaa ben de öyle dedim tembellikten değil daha çok küçük uyuyodur dedim16-17.haftaya kadar çok anlamlı hareket etmez diye okumuştum bir yerde .Çoğunlukla düzensiz hareket eder uyurlarmişkeşke doğduktan sonra da böyle bol bol uyusalar
![]()
Benimde sağ yanağımda 2 gündür var geceleri özellikle kaşınıyor kabarıyor biraz sizinde öyle miYanaklarımda sivilce desen degil
İsilik desen degil
Kırmızı kırmızı biseyler çıkmış
O kadar bakmaya çalışıyorum
Yasayan var mı?
Ya herkes bisey söylüyor artık kafadan mı atıyorlar bilemiyorumTerlemek karaciğer enzimleriyle alakalı diye biliyorumBir çok teori var hepsine de inanasımız geliyor. Şu cinsiyetler bi belli olsaydı hayırlısıyla
![]()
Hislerime de hiç güvenmem ama bakalımBu konuda iki teori var ;
1.Anneye malum olup bebehinin cinsiyetini rüyasında görebiliyor ve aynı cinsiyette evladı oluyor
2.Rüyalar ters çıkar kız gören erkek bebek ,erkek bebek gören kız bebek sahibi olur diyorlar
Not: 2 kez rüyamda kız bebek gördüm,kendimde kızım olacağını hissettim velhasıl sonuç kızyani demem o ki anne hissiyatı kuvvetli olabilir sen ne hissediyorsan o olur .
Erkeğe isim daha zor valla bulduysaniz ne mutlu size![]()
Bir de geçen şey okudum burda mıydı bilmiyorum. Sat’a göre öndeyse erkek gerideyse kız diye. Bu aklıma yattı çünkü kız bebeler sonuç itibariyle daha narin, az biraz daha minnak oluyorlar☺Ya herkes bisey söylüyor artık kafadan mı atıyorlar bilemiyorumgerçekten belli olsa da artık kafa patlamasak şunlara
![]()
İşaretlediğin yer nub değil zaten bacağı hiç değil canımT tulperde nuba bakmış ve erkek demişti ikra meyra da benim bebeye erkek dedi. Ama bir şey dicem bu işaretlediğim yer nub gibi görünüyor ve ona bağlı erkek deniyorsa o bacağı çocuğumun. Orası değilse nasıl neye göre erkek dedinçooook merak ediyorum o yüzden soruyorum tekrar
Q Queen of the North sen de anlıyorsan bakabilir misin
Bende anca öyle öksürmeyle hareket etti zar zor yakaladı ensesini :)Canım benm de bebiş hareketsizdi hatta doktorum tembel olcak galiba bebiş dedi. Kuvvetli öksürdüm yan döndüm sonra doktorum ultrason cihazıyla biraz bastırdı sonra hareketlendi. Döndü baya bi sağa sola
Benimki şuan 9-10 gün ilerde gidiyor ama kızımda hep 4-5 gün ilerdeydi 3 haftada erken doğdu zaten bu teoriyide çok bilemedim yaniBir de geçen şey okudum burda mıydı bilmiyorum. Sat’a göre öndeyse erkek gerideyse kız diye. Bu aklıma yattı çünkü kız bebeler sonuç itibariyle daha narin, az biraz daha minnak oluyorlar☺benimki 5 gün önden gidiyor eğer erkekse bu doğru dicem
![]()
Ramziue göre kız
Ramziue göre kız
Teşekkür ederim inşallah bi oğlum var Buda kızsa hiç fena olmaz yinede sağlıklı olsun öncelikle tabiRamziue göre kız![]()
Sağ bacağı değil mi yaaİşaretlediğin yer nub değil zaten bacağı hiç değil canım
Göbek kordonu o bence.