- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.592
- 53
Anında çürüdü bu da yineBenimki şuan 9-10 gün ilerde gidiyor ama kızımda hep 4-5 gün ilerdeydi 3 haftada erken doğdu zaten bu teoriyide çok bilemedim yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anında çürüdü bu da yineBenimki şuan 9-10 gün ilerde gidiyor ama kızımda hep 4-5 gün ilerdeydi 3 haftada erken doğdu zaten bu teoriyide çok bilemedim yani![]()
Daha 15 dakika kadar önce eşime gosterdim yüzümü, havalar çok sıcak diye mi acaba , yüzüm çok berbat, kıpkırmızı şişliklerle dolu diyeYanaklarımda sivilce desen degil
İsilik desen degil
Kırmızı kırmızı biseyler çıkmış
O kadar bakmaya çalışıyorum
Yasayan var mı?
Bende artık bahar bölümüne geçmek istiyorumYa gerçekten insanlar 12. Haftasında hamileliğinin bahar dönemine geçerken bizim mide bulantılarımız neden bitmiyor hala yemek yerken lokmalar ağzımda büyüyo ne zaman biticek bu![]()
Aynen ozellikle sicakta felaket oluyorBenimde sağ yanağımda 2 gündür var geceleri özellikle kaşınıyor kabarıyor biraz sizinde öyle mi![]()
Bana da esim soylediDaha 15 dakika kadar önce eşime gosterdim yüzümü, havalar çok sıcak diye mi acaba , yüzüm çok berbat, kıpkırmızı şişliklerle dolu diye![]()
Tetanoz alışı için aile hekimiyle görüşen var mı 9 ağustosta gel ilk dozu yapalım dedi bana. Ben üç yıl önce falan 1 doz olmuştum ne için gerekli bilen var mı
Doğum sırasında herhangi bir komplikasyon olmasin diye sonucta özellikle sezeryanda metal kesici aletler kullanılıyor. Bana da 20 . Hafta da gel dedi hemşiremiz. 1 doz olsun vuralım dedi.Benim 3. Gebelik. Daha öncekilerde de vuruldum tetenozTetanoz alışı için aile hekimiyle görüşen var mı 9 ağustosta gel ilk dozu yapalım dedi bana. Ben üç yıl önce falan 1 doz olmuştum ne için gerekli bilen var mı
Ameliyathane de ki steril malzemelerde tetanoz olur mu ya ben daha önce bir doz olmuştum ama bakalım bi araştırayımDoğum sırasında herhangi bir komplikasyon olmasin diye sonucta özellikle sezeryanda metal kesici aletler kullanılıyor. Bana da 20 . Hafta da gel dedi hemşiremiz. 1 doz olsun vuralım dedi.Benim 3. Gebelik. Daha öncekilerde de vuruldum tetenoz
Evet ramziye göre erkek
21. Yüzyılda paslı aletDoğum sırasında herhangi bir komplikasyon olmasin diye sonucta özellikle sezeryanda metal kesici aletler kullanılıyor. Bana da 20 . Hafta da gel dedi hemşiremiz. 1 doz olsun vuralım dedi.Benim 3. Gebelik. Daha öncekilerde de vuruldum tetenoz
Çok teşekkür ederim hayırlısı artıkEvet ramziye göre erkek![]()
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde yinede istediğim haftalarda paylaşınMerhabalar arkadaşlar rica etsem T tulperdeIkra meyra ve yorum yapmak isteyen herkes cinsiyet tahmini yapabilir mi
![]()
TeşekkürlerEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde yinede istediğim haftalarda paylaşın