- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Ewt canım sen yine de bi sor ihmal etmeDoktora gittiğimde yoktu sonraki günlerde geldi o yüzden acile gittim yarın arıyım kliniği bakalım ne dicek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt canım sen yine de bi sor ihmal etmeDoktora gittiğimde yoktu sonraki günlerde geldi o yüzden acile gittim yarın arıyım kliniği bakalım ne dicek![]()
İnş canımBenimde beta yüksekti ilk gittiğmde başka doktor baktı o kese göremedi hatta direkt hamile değilsin adetin gecikmiş testler yanlış olabilir ben idrar testlerine güvenmiyorum dediSonra sordum birilerine cihazdan cihaza değişiyor bazıları erken dönemde göstermiyor dedi. Takılmamak lazımmış canım
Senin de kalp atışını duyarsın gittiğinde minik mercimeğin
![]()
Günaydın canımGünaydın güzel anneler nasılsınız![]()
Kese düzensiz ne demek ki canım. Yanlış görme ihtimali yada düzelme ihtimali vardır belki. Dua et stres yapmaKizlar Dr kontrolünde kese düzensiz dedi haftaya tekrar gidicem kan sulandırıcı verdi bu 1 hafta nasıl gecicek ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Gözünaydın canım. Bnm de kesem dün net şekilde gözüktü. Dr perşembe çağırdı. Cuma yokum dedi. Haftaya kalp atışını duyabiliriz herhalde. Sizi neden 2 hafta sonra çağırdı ki.Günaydınnn kızlarr bugün çok şükür kesemizi gördük vajinal muayneyle hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atıslarınn duymak icin gidicez şimdi 2 hafta bekleki geçsin zaman :)
Çok şükür iyiyim canım senin için çok mutlu oldumGünaydın canımlekelenmesiz bi sabaha uyandım mutluyum
Sen nasılsın
Kese düzensiz ne demek ki canım. Yanlış görme ihtimali yada düzelme ihtimali vardır belki. Dua et stres yapma
Hayirli olsunGünaydınnn kızlarr bugün çok şükür kesemizi gördük vajinal muayneyle hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atıslarınn duymak icin gidicez şimdi 2 hafta bekleki geçsin zaman :)
Günaydın canımlekelenmesiz bi sabaha uyandım mutluyum
Sen nasılsın
Kese düzensiz ne demek ki canım. Yanlış görme ihtimali yada düzelme ihtimali vardır belki. Dua et stres yapma
İnşallah düzelir kanamalı alan var dedi ama benim kanamam yok oksapar kan sulandırıcı verdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu 1 hafta ne yapicam hiç bilmiyorumGünaydın canımlekelenmesiz bi sabaha uyandım mutluyum
Sen nasılsın
Bu durum aynen bende de var ne yesem gaz yapıyor ilk gebeliğimde şişlik nedir bilmedim şimdi daha bu haftadan sabah kalktıgımda karnım şiş...Folik asit deseniz inanılmaz iştah açıyor bende buzdolabını yiyesim geliyor sonumuz hayır olsun:)Canım 5.haftada ben de öyleydim. Karnıbahar yeme zaten gaz yaparLahana, enginar, brokoli vs. Bunlar hep gaz yapar. Ben de brokoli yemiştim. 2 gün gazdan duramadım çok fenaydım. İnternete gaz yapan yiyecekler diye yaz onlardan uzak dur. Bir de gün içerisinde mutlaka bir tabak da olsa çorba iç. Çorba çok rahatlatıyor.
Bnm de lekelenmelerim oluyo acayip moralim bozuluyo. Dr um sakın stres yapma ilaçlarına devam et bişey olmaz dedi. Bişi olmayacaksa biz stres yapıp tetikleriz Allah korusun. Bol bol dua edelimİnşallah düzelir kanamalı alan var dedi ama benim kanamam yok oksapar kan sulandırıcı verdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu 1 hafta ne yapicam hiç bilmiyorum
Ne yapicagimi hiç bilmiyorum diğerlerinde de önce kese düzensiz diyorlardı mol gebeliklerimde elimizden hiç birşey gelmiyor ya bu çok canımı yakıyorBnm de lekelenmelerim oluyo acayip moralim bozuluyo. Dr um sakın stres yapma ilaçlarına devam et bişey olmaz dedi. Bişi olmayacaksa biz stres yapıp tetikleriz Allah korusun. Bol bol dua edelim![]()
Insallah guzel sonuc alirsin haftaya beklemek ne kadar zor bilmez miyiz. Allah yuzunu guldursun insallah. Sabrin sonu selamet insallah guzel olsun sonuNe yapicagimi hiç bilmiyorum diğerlerinde de önce kese düzensiz diyorlardı mol gebeliklerimde elimizden hiç birşey gelmiyor ya bu çok canımı yakıyor
Benim doktorda tam tersi canım aşırı garantici o yüzdende zaman koyuyo araya galiba hani git gel olmasın diye bakalım hayırlısıyla insallah 2 hafta beklicez mecburGözünaydın canım. Bnm de kesem dün net şekilde gözüktü. Dr perşembe çağırdı. Cuma yokum dedi. Haftaya kalp atışını duyabiliriz herhalde. Sizi neden 2 hafta sonra çağırdı ki.
Bnm dr um mu aceleci. Kese içinde erken çağırdı göremeyince boşuna stres yapmıştık.
Aynen canım çok sağolHayirli olsunKese gorundukten sonra garanti olması için 2 hafta sonra çağırıyorlar :) 5 haftalikken keseyi gördük kanamam olunca 6+1de apar topar hastaneye gittiğimizde de şans eseri kalp atışını duyduk bebeğimin
![]()