• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ikisinin arası 20 ay😂 hep tektim hic yardimcim olmadi zor cocuklardı
Ama 2 sene sonra hep iyiki dedim
Saglicakla büyütün @dnsduru1516 B Bade1115
Çok teşekkür ederim☺️ evet 2 seneyi bende söylüyorum hep baya zorlayacak.. Ama küçük 2 yasina geldi mi inşallah o zaman rahatız inşallah 🌺 rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin hepimize

hepsini aynı anda yapma bence de zor olur onun için de bir de bi yerde okumuştum tuvalet eğitimini kardeşin geldiği döneme denk getirmemek lazım diye... valla Allah yardımcımız olsun kardeş:KK70:
kardeş doğduktan sonra da zor oluyor bir arkadaşımın bebekleri arasında 18 ay vardı büyüğe tuvalet eğitimi verdi ama kardeşinin bezi değişiyo diye büyük de sonradan altına yapmaya başladı reddetti tuvaleti. Ben çocuk büyütmedim ama tavsiyem yeni bebek gelmeden tuvalet eğitiminin oturması

Çok teşekkür ederim☺️ evet 2 seneyi bende söylüyorum hep baya zorlayacak.. Ama küçük 2 yasina geldi mi inşallah o zaman rahatız inşallah 🌺 rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin hepimize
Benim oglum hic kıskançlık gostermedi
Ben kardesim dogdugunda 5 yasindaydim daha cok kıskanırdım 😂hatırlıyorum
Yakniz beni etrafim ozellikle kıskandırırdı
İste senin pabucun dama atıldı falan
Cocuk aklı evin çatısina dogru bakardim pabuçlarımı atmışlar mı diye🤣
Kizimi sallarken oğlumu kucagima alir severdim
Dengeyi hep korumaya çalıştım
Yapamadığım zamanlar elbet olmustur ama
Elimden geleni yaptım cunku o da bebeydi😍

Hangi firmalar acaba hatalı çıkanlar.Bana doktorum Genox ve Eurofins i tavsiye etti bir tane daha vardı ama adıni hatırlayamadim şu an .
Direkt nifty olan için geçen sene 34 tane hatalı çıktı dedi. Panorama yı önerdi özellikle

Cümleten günaydın . Cinsiyet ile ilgili hiç bir yöntem bende tutmadı 🤣🤣

Hemsireyim su an aktif sahada olmasam da çalışıyorum ve yüksek risk grubunda olduğum için 16-17.hafta gibi biontech olacağım .Doktorum da ol dedi ,bir kaç dinlediğim uzman da ol dedi .Yani şimdi asemptomatik olarak geziyor millet ,açık havalardayiz çoğunlukla ama sonbahara doğru yine pik bekleniyor .Biraz kişilere bırakılmış bir karar içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın .Karını zararını düşünüp karar verin derim .
Yüzük denemişyidin 🙈

pıhtılaşma homozigot mu hetero mu sizin? benim heterozigot doktor taşıyıcısın ama hastalık yok demişti acaba ben de mi sinovac düşünsem ki
Homozigot benimki cnm bana da ilk doğumdan sonra hematoloji bölümüne gitmelisin demişti ama ben gidemedim bundan sonrakinde gidebilirsen giderim
Bende de bir kaç faktör heterozigot . Kan sulandırıcı kullanmıyorum .
aşı konusunda ben de kararsızım. Hastalığı geçirdim sinovac olsam antikorlar hemen yükselir mi bilmiyorum.
Ben geçirmedim bu kan pıhtılaşma olayı insanın kafasını karıştırıyor yoksa ben direk bionteck yaptirirdim ama olunca insan ne yapacağını bilemiyor

Ya kızlar 🙈 biz bugün doktora gittik. Aslında gitmicektik ama ben hasta olunca ( kulak enfeksiyonu) bide çok öksüriyorum dedim gideyim bakayım ne durumda. Neyse cinsiyeti için %80 tahminle kağıda yazdırdık. Cüzdanda duruyor kağıt cuma günü balon patlatıcaz. Sizce %80 ile balon patlatmak mantıklı mı bu birinci sorum 😆. İkinci sorumsa ihanet edip buraya ultrasonu atıp T tulperde cime bi sorsam mı 🙈😂.

Ya kızlar 🙈 biz bugün doktora gittik. Aslında gitmicektik ama ben hasta olunca ( kulak enfeksiyonu) bide çok öksüriyorum dedim gideyim bakayım ne durumda. Neyse cinsiyeti için %80 tahminle kağıda yazdırdık. Cüzdanda duruyor kağıt cuma günü balon patlatıcaz. Sizce %80 ile balon patlatmak mantıklı mı bu birinci sorum 😆. İkinci sorumsa ihanet edip buraya ultrasonu atıp T tulperde cime bi sorsam mı 🙈😂.
Arkadasima %70 kız dedi sonra erkek cıktı canım yüzdelere güvenme bence kesinleşsin öyle yap 😊

Arkadasima %70 kız dedi sonra erkek cıktı canım yüzdelere güvenme bence kesinleşsin öyle yap 😊
Kuaföre gittim oda bana doğana kadar erkek dediler dedi. Herşeyini aldık ayarladık süslerini vs ismine özel süsler tulumlar aldım diyor. Sonuç kızı olmuş. Bide diyor %100 erkek dedi doktor. Dedim desene doğana kadar hep bi şüphe olacak 😂

Kuaföre gittim oda bana doğana kadar erkek dediler dedi. Herşeyini aldık ayarladık süslerini vs ismine özel süsler tulumlar aldım diyor. Sonuç kızı olmuş. Bide diyor %100 erkek dedi doktor. Dedim desene doğana kadar hep bi şüphe olacak 😂
Anammmm bunları okuyunca şüpheye düştüm bana 2 doktor da kız dediler 🤔 gerçi ultrasonda alttan pozisyon yakaladı ve bende gözümle gördüm hiç bir çıkıntı yoktu ama 🤣🤣

bence doktor kesin olmasa yazmazdı. balona kadar sabret 🥰🤗
olur da cinsiyeti değişirse de söylersin etrafa yanlış söylendi diye 😄

Canım yüzde yüz olmadan patlatmayın bence 😂
At bakim ben sana yeni bi oran veririm 😂😂

Canım yüzde yüz olmadan patlatmayın bence 😂
At bakim ben sana yeni bi oran veririm 😂😂
T tulperde 🙈
B05F6DAD-3BB8-4E2D-B3CE-CED1BA7A2B13.webp
3A124CBB-F01A-402C-999C-BB65C4CAD1DD.webp
C5D1E8C1-E52A-4ACD-91AF-51CDAE8D5759.webp

Back
X