- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.592
- 53
Yaa siz ne hissediyordunuzMerhabaaabugün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşti. Yorumunuz için teşekkür ederim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa siz ne hissediyordunuzMerhabaaabugün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşti. Yorumunuz için teşekkür ederim
![]()
Evet ama ben nextten 1-3 ve 3-6 ayları alayım diyorum, çok güzeller hemen büyüyüylr zaten çocuklar, belki bir iki tulum ilk ay için olabilirNext kalıpları biraz büyük carters gibi değil bunu da dikkate alabılırsınız:)
Travel sistemler cok ağır oluyorJoie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dediler.
Oyyy simdidenvalla batırdın beni 720 liralık alışveriş yaptım. daha 17. haftadayım hayırlısıinşallah cinsiyet değişmez bi de
Paylaştığınız usg ye baktımMerhabaaabugün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşti. Yorumunuz için teşekkür ederim
![]()
Gerginlik diyince dikkatimi çekti çünkü oladar can acıyor ki geçiren ne varsa sürerimGerginliğe bı nebze iyi gelıyor memnunum suan için daha cok büyük değil karnım ama bacaklarıma falanda sürüyorum . Sadece karnıma değiil.
Hint yagınıda dene oda çok iyi gelıyor dediler bu kremlere nazaran daha fiyatı düşük bol bol yağlarm artk kendımı benGerginlik diyince dikkatimi çekti çünkü oladar can acıyor ki geçiren ne varsa sürerim![]()
Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dedil
Evet çift yönlü değil , benim kızım için aldığım araba çift yonluydu ama bence çok da gerek yok ,ilk zamanlar için litetrax a zaten puset anneye cevirilmis olarak koyuluyor , çift yönlü Bebek arabalarinda , yönü donderdiginizde sürmek çok zor oluuor arabayı hiç kullanışlı değil ,yine de tercih meselesi tabi ki herkesin deneyimi farklı ,Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dediler.
Kesinlikle katılıyorum size, hatta çok gezmeyi seven bir insansanız ve bebeğim arabada uyusun istiyorsanız büyük tekeelekli ,tekeri cikabilen rahat bir araba alın,,bu tamamen tercihe kalmış,O biraz yasam tarzina bagli benim arastirdigim kadariyla. Buyuk tekerlekli olanlar toprak yolda tirtikli yolda her yerde cok rahat suruluyor ama arabada cok yer kapliyo. Ben fazla baga bahceye gitmem daha cok avm ve duz caddelerde yuruturm ztn hep arabadaym yeter ki arabama sigsn derseniz ozaman daha ufak tekerler sanirim.
Yok cnm almamistim. 40i cikana kadar doktor kontrolu disinda disari cikmadi, o da arabayla gittik geldik ama pusetinin icinde guzel giydirip battaniye ortuyordum asla usumeyecek sekildeydi. Zaten onu de yaz olunca alma geregi hissetmedik diye hatirliyorum. Kalin ici peluslu tulumlari vardi, rahat oluyor kullanimi mont cok kucuk bebekte sahsen tercih etmemistimsiz almış mıydınız yenidoğan montu vs kışlık dış giyim ürünleri
Kesinlikle yağla okadar yağa rağmen som haftalarda çatlıyorum. Daha çok yapmak lazımmışHint yagınıda dene oda çok iyi gelıyor dediler bu kremlere nazaran daha fiyatı düşük bol bol yağlarm artk kendımı bengüreşçi gibi dolanıyorum ortalıkta
![]()
Q Queen of the North siz hangi periantoloğa almıştınız randevu?. Bana bugün doktor 4 isim verdide. Henüz arayıp fiyat bilgisi almadım. Sizin fiyat çok değildi diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim![]()
Orta kalınlıkta diyebilirim evlerde kışın sıcak olduğu için yeterli olur diye düşünüyorum inşallahEvet ama ben nextten 1-3 ve 3-6 ayları alayım diyorum, çok güzeller hemen büyüyüylr zaten çocuklar, belki bir iki tulum ilk ay için olabilirpenyeleri incemi acaba kış için nasıl olur,
Ahh mothercare aldı başını gittiBir zamanlar mothercare vardı ne acayip bir penyeleri vardı bu kadar mı memnun kalınır .Sanırım Türkiyeden çekildiler ,nextte öyledir inşallah alıp denemek istiyorum esasen .
durun acele etmeyin ben battım nasılsaBir zamanlar mothercare vardı ne acayip bir penyeleri vardı bu kadar mı memnun kalınır .Sanırım Türkiyeden çekildiler ,nextte öyledir inşallah alıp denemek istiyorum esasen .
Hamileliğimi öğrendiğimden beri hep erkek hissetmiştimYaa siz ne hissediyordunuzAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()