- 28 Haziran 2015
- 980
- 1.707
- 113
Benimki ilaçla bu değerde. Kullanmadığım zaman 4- 5 arasında oluyor.Merhabalar benim tsh 1.47 ama ilaç kullanmıyorum doktor önermedi normal değer aralığı gözüküyor siz neden kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ilaçla bu değerde. Kullanmadığım zaman 4- 5 arasında oluyor.Merhabalar benim tsh 1.47 ama ilaç kullanmıyorum doktor önermedi normal değer aralığı gözüküyor siz neden kullanıyorsunuz?
bende 6 kilo aldım. benimde karnım çok çıktı . Artı birz daha dikkatli yemeğe çalışıyorum. çünkü son aylar daha çok kilo alacağız:)Kızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyofazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Merak etme bir şeycik çıkmaz. C.tesi günü de ben gideceğim sana diyorum ama bende şimdiden heyecanlıyım :)Merhaba kızlarr ayrıntılı ulturasyona giricem bugun dualarınızı beklıyorum inşallah bişeyciği cıkmas yavrumunInsan gitmeden bir geriliyor neyle karşılaşcağini bilmedıgı ıcın .
Canım güzel haberlerle çık inşallah, benim de bu akşam ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım ve gerginimMerhaba kızlarr ayrıntılı ulturasyona giricem bugun dualarınızı beklıyorum inşallah bişeyciği cıkmas yavrumunInsan gitmeden bir geriliyor neyle karşılaşcağini bilmedıgı ıcın .
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Günaydın kızlar malesef bende korona oldum çok dikkat edin kendinize dualarınızda banada yer verin inşallah iyi olacağız![]()
20 haftalık olacağım yarın tam. Ben hiç kilo almadım, 60 kiloyum hala. Bebeğin kilosu iyi sağlıklı çok şükür :) Karnımda büyüdü ama dışarda giydiğim kıyafetlerle hamile olduğum belli olmuyor. Kilo aldıkça ağrıların olması normal benceKızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyofazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Bebeğin sağlığı büyümesi normalse endişelenmene gerek yokHerkes kilo aldım diyor ben vermişim geçen kontrolden bu yana bir kilo vermişim aslında kusmalarimda artık yok düzenli besleniyorum da ama neden almıyorum bilmiyorum endişe etmeye başladım
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınGünaydın kızlar malesef bende korona oldum çok dikkat edin kendinize dualarınızda banada yer verin inşallah iyi olacağız![]()
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Teşekkür ederim kızlar çok dikkat edin çok çabuk bulaşıyo çok şükür ağır değilim ama inşallah ilerlemezÇok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın
Arifoğlu canım benimki trendyoldan almıştım.
Ben de 5 kilo aldım zaten 20.haftaya kadar 4-5 kilo almak normalmiş canım.Kızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyofazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Geçmiş olsun sende ne belirtiler vardı?Günaydın kızlar malesef bende korona oldum çok dikkat edin kendinize dualarınızda banada yer verin inşallah iyi olacağız![]()
bende ay sonu tartılam ama en az 5-6 kilo aldım hissediyorum zaten kıtlıktan çıkmış gibi tatlı yedim ilk 3 ay onun eseri:9...Ama 2.gebelıkte farklı oluyormus gercekten ılk gebelıgımdekı 7 aylık halime denk şuankı halım her anlamda...Hayırlısıyla detaylıyı falan görsekte rahatlasak....Fazla değil bence. Ben de 3-4 kilo aldım. Karnım baya çıktı. Bebek büyüyor.
Bel ağrım benim hamileliğin başından beri karnım yokken de vardı. Ev işi yapmazsam ağrımıyor. O kadar yüzdüm tatilde 10 bin atımın altına düşmedim hiç ağrımadı.
Şimdi iki adım atınca ağrıyor. Ev işleri kaslarımızı orantısız zorluyor.
Teşekkür ederim bende burun tıkanıklığı hapşırma burun akıntısı oldu şüphelendim dün hastaneye gittim yaptılar pozitif şuan da aynıyım biraz halsizlik kemik ağrım var o kadar inşallah böyle geçiririmGeçmiş olsun sende ne belirtiler vardı?