Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa evet kadın doğum hastanesinin acilinde illaki kadın doğum doktoru olur haklısınız bunu da değerlendireym.
Aile hekimi çok yakin ama malesef mesai saatleri dışında rapor almam lazim.
Yok zaten 30 Ağustos resmi tatil ya o zaman alacağım hocam. 31 Ağustos mesai günü o gün istesem de alamam zaten il dışından.Hocam 30 Ağustos’ta neden almak istemiyorsunuz . Bizim mesaimiz 31 Ağustos’ta başlıyor öncesinde alabiliriz .31 Ağustos’a bırakmayın bence işinizi.
Aile hekimleri öğlene kadar çalışıyor sanırım. Bir bakın isterseniz.Yok zaten 30 Ağustos resmi tatil ya o zaman alacağım hocam. 31 Ağustos mesai günü o gün istesem de alamam zaten il dışından.
Bizim müdür hamile öğretmenleri kapsamadığına dair bi bilgi gelmedi dedi, şu an için sadece veri toplanıyormuş.
Ben de rapor alırım büyük ihtimal zaten başlamak da istemiyordum hal böyleyken.
Hadi ben başladım diyelim öğrencilerin okul dışında nereye girip çıktıkları belli değil, velilerin hepsi aşılı mı onu nerden bileceğim.
Anladığım kadarıyla grubumuzda epey öğretmen var. İdari izinle ilgili sizlere bir şey dendi mi kızlar? 24.haftadan itibaren idari izinli sayılıyoruz ama müdür derse gireceksiniz derse ne yapacağız? O durumda ben online devam edeyim deme şansımız var mı? Kafamda deli sorular![]()
İdari izin hakkına idarecin karışamaz canım. Uzaktan da olsa gebeler idari izin hakkını kullanabilir. Bizim okulda geçen yıl iki ing öğretmeni birden uzaktan eğitimde aynı anda izin kullandı mesela. O durumda bile itiraz edemediler.Anladığım kadarıyla grubumuzda epey öğretmen var. İdari izinle ilgili sizlere bir şey dendi mi kızlar? 24.haftadan itibaren idari izinli sayılıyoruz ama müdür derse gireceksiniz derse ne yapacağız? O durumda ben online devam edeyim deme şansımız var mı? Kafamda deli sorular![]()
Perşembe günü çıkar dediler ilk sonuçlar için beklemedeyim bakalım
Aynen benim arkadaşlarımdan da geçen yıl uzaktan eğitim zamanında idari izne çıkanlar olmuştu, değişmezse uzaktan eğitim kısmı bizi yine bağlamaz diye düşünüyorum..İdari izin hakkına idarecin karışamaz canım. Uzaktan da olsa gebeler idari izin hakkını kullanabilir. Bizim okulda geçen yıl iki ing öğretmeni birden uzaktan eğitimde aynı anda izin kullandı mesela. O durumda bile itiraz edemediler.
Ben aslında şunu merak ediyorum. Okullar yüz yüze açıldı. Uzaktan olunca ders vermek sıkıntı olmuyor ama yüz yüze olunca okula gitmek zorunda kalacağız. İdari izin olunca illa okula geleceksin diyemezler değil mi? Ya da sen uzaktan yap deme gibi bir alternatif sunabilirler mi?İdari izin hakkına idarecin karışamaz canım. Uzaktan da olsa gebeler idari izin hakkını kullanabilir. Bizim okulda geçen yıl iki ing öğretmeni birden uzaktan eğitimde aynı anda izin kullandı mesela. O durumda bile itiraz edemediler.
Yüz yüze eğitim devam ederken kimseye sen uzaktan işle deme gibi bir lüksleri de yok canım. İdari izinde de okula çağıramazlar çünkü izindesin sana o izni veren bakanlık. Okuldan bağımsız bir durum yani.Ben aslında şunu merak ediyorum. Okullar yüz yüze açıldı. Uzaktan olunca ders vermek sıkıntı olmuyor ama yüz yüze olunca okula gitmek zorunda kalacağız. İdari izin olunca illa okula geleceksin diyemezler değil mi? Ya da sen uzaktan yap deme gibi bir alternatif sunabilirler mi?
Teşekkür ederim canım. Yarına bir tane peritanologdan randevu aldim. Ogleden sonra gideceğim. Kendi doktorum daha önceki ultrasonlarda ben dikkat cekici birsey görmemiştim, belki amniyosentez gerekebilir dedi. Bakalim yarin ultrasonda peritanolog gözü de gorsun. İnsallah sen de ben de hayırlı haberler alırızmor_leylak canım nasılsın, farklı bi doktor görüşü daha aldın mı, merak ettim seni?