• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Defne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz 😂
Defne Deniz kesinlikle 😍 kızımın adı Deniz, şimdi de oğlum olacak kısmetse ve adını Demir koyacağız 😍🧿🙏💖

Not: şubat annelerinden bir misafir 😂

Yaaa bir erkek daha geliyor 💙💙 sağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebekleri 🙏 Bende de hiç biri tutmadı ne çin ne Rus ne nub 😂 ramziye zaten bakamadilar bebeğim ortadaydı 😂 benimde erkek geliyor 💙 Bu arada isimleri bellimi bebeklerin ☺️ cinsiyeti belli olanlarin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah 💙
Deva Nisa olacak nasipse kızımızın adı 🤍Öyle bir zamanda geldi ki ilaç oldu bize 🥰

Defne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz 😂
[/QUOTE]
Ayy bende ikizim ismim melek ikizimin ismi dilek 😅 ikiz cocuklarım olmasını cok istedim ama nasip ama kardeş bambaşka ikiz olmak bambaşka sağlıkla gelsın minikler 😁

Amin cümlemizin inşallah .Yaş faktörü sebebiyle yaptırdım esasen belirli bir şey yoktu .İkili ve dörtlü testi yaptırmayacağız.

Esasen fark yok hepsinin genel adı NİPT hepsi aynı şeyi çalışıyor sadece ticari adları değişiklik gösteriyor .Hepsi trizomi ,cinsiyet kromozom bozuklarina bakıyor .Belki aralarında ufak tefek parametre farkı vardır ama onun dışında bakılması gerekenlere bakılıyor .Ben Genoks ta yaptırdım bir kaç laboratuar ile de görüşme yaptım
Genox 70 parametreli olan Ankara da
Genox 83 parametreli Çin'de
Natera diye bir test Amerika'da
Eurofins tüm tahlillerini İtalya'ya gönderiyormuş

Görüştüğüm tüm firmalar da doğruluk oranını %99 ve üzerinde doğruluk payı veriyor.

Fotoğraf atarım ben size özelden içerikleri hakkında kafanizda daha net oturur.Doktorunuz bu konu da yönlendirme yapacaktır illa ki.
Merhabalar harmony testi icin fiyat bilgisi rica edebilir miyim

Ayy bende ikizim ismim melek ikizimin ismi dilek 😅 ikiz cocuklarım olmasını cok istedim ama nasip ama kardeş bambaşka ikiz olmak bambaşka sağlıkla gelsın minikler 😁
[/QUOTE]
Bizde heyecanla bekliyoruz yavrularımızı inşallah sağlıkla gelirler teşekkür ederim 😘

Alper, Görkem, Tuna, Altay seçeneklerim arasındaydı.
Eşim Sancar istiyor ama benim hoşuma gitmiyor.
3-4 hafta daha isimmiş, giysiymiş düşünmek istemiyorum sanırım bi de çok heveslenmemek için kendimi frenliyorum..
Hala sonucunuz gelmedi galiba, doğru mu? Doktorlar bana 2 gun, 1 hafta ve 2 hafta sonra sonuçlar gelir demişlerdi, öyle de oldu.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Ne güzel güzel isim Deva yanına Nisada çok yakışmış 💖💖🌺
Teşekkür ederim ❤Deva benim Nisa eşimin istedigi isim onuda kırmak istemedim 🙂 ama ikisi birleşince ilaç kadın demek cook daha anlamlı oldu farketmeden 🥰

Çocuğuma iki isim koyarsam kesin her seferinde kızar bana.
Soyadında 14 harf var zaten. Kodla kodla bitmez.
Abowww nasil bir soyadi o🙈 bisey oğulları ama ne oğulları 😅 kızlar sınavlarda pek kodlama olmuyor bizim zamanımızdaki gibi cok cok nadir oyle bi sinav simdi bile
Bizde hep iki isim düşünüyoruz
Digerleri iki isim eksik kalmasın
Hatta oglum 3 isim🥴 yazdirma dedim yazdirmista yazdırmış babası
Bende cift isimliyim
Sadece babamiz tek isimli
Kız olursa sen
Erkek olursa ben koyayım demisti
K.babamin adını filan kouar diye ısrarla istememistim🙈
Ogluma da niyetlenmisti ama koydurmamıştım
Simdi cocuk soruyor bana hangi ismi düşündünüz diye
Dedim boyle boyle
Yok artik diyor cocuk🙊 gulmekten öldü
Onun o tepkisini görünce niyetlenmez ins bi daha babamız 😜

Abowww nasil bir soyadi o🙈 bisey oğulları ama ne oğulları 😅 kızlar sınavlarda pek kodlama olmuyor bizim zamanımızdaki gibi cok cok nadir oyle bi sinav simdi bile
Bizde hep iki isim düşünüyoruz
Digerleri iki isim eksik kalmasın
Hatta oglum 3 isim🥴 yazdirma dedim yazdirmista yazdırmış babası
Bende cift isimliyim
Sadece babamiz tek isimli
Kız olursa sen
Erkek olursa ben koyayım demisti
K.babamin adını filan kouar diye ısrarla istememistim🙈
Ogluma da niyetlenmisti ama koydurmamıştım
Simdi cocuk soruyor bana hangi ismi düşündünüz diye
Dedim boyle boyle
Yok artik diyor cocuk🙊 gulmekten öldü
Onun o tepkisini görünce niyetlenmez ins bi daha babamız 😜

Biz aileden isim koymaya da karşıyız. Herkes hayatını yaşamış,
gelecek olan çocuk da özel olsun başkasını yaşatmasın kendi hayatını yaşasın.

Daha isim bulamadık tabi 😀😀
Bulut, Demir ,Alp şimdilik bulduklarımız bunlar , içimize siner belki ilerde.

Back
X