- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Defne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz![]()
Deniz - defne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz![]()
Canimm senin ikizler tek yumurta mi merak ettmDefne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz![]()
Yok kuzum çift yumurta ikiziCanimm senin ikizler tek yumurta mi merak ettm
Bizde şuan ona daha yakınızDeniz - defneseçeneği daha güzelmiş
Defne Deniz kesinlikleDefne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahYaaa bir erkek daha geliyorsağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebekleri
Bende de hiç biri tutmadı ne çin ne Rus ne nub
ramziye zaten bakamadilar bebeğim ortadaydı
benimde erkek geliyor
Bu arada isimleri bellimi bebeklerin
cinsiyeti belli olanlarin
Bizimkide Mustafa Sencer olucakBizimki de Kaan Yamaç olacak![]()
Benim de kızımın adı derin buda demir olacak nasip olursa eğer kesin erkekseDefne Deniz kesinliklekızımın adı Deniz, şimdi de oğlum olacak kısmetse ve adını Demir koyacağız
Not: şubat annelerinden bir misafir![]()
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Ne güzel güzel isim Deva yanına Nisada çok yakışmışHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah
Deva Nisa olacak nasipse kızımızın adıÖyle bir zamanda geldi ki ilaç oldu bize
![]()
Bizde de aynı matematik oldu kız olsa ben koyacaktım eşim kazandıBizimkide Mustafa Sencer olucakinşallah kız olsaydı ben koyucaktım erkek oldu eşim istedi onun dediği oldu .
Merhabalar harmony testi icin fiyat bilgisi rica edebilir miyimAmin cümlemizin inşallah .Yaş faktörü sebebiyle yaptırdım esasen belirli bir şey yoktu .İkili ve dörtlü testi yaptırmayacağız.
Esasen fark yok hepsinin genel adı NİPT hepsi aynı şeyi çalışıyor sadece ticari adları değişiklik gösteriyor .Hepsi trizomi ,cinsiyet kromozom bozuklarina bakıyor .Belki aralarında ufak tefek parametre farkı vardır ama onun dışında bakılması gerekenlere bakılıyor .Ben Genoks ta yaptırdım bir kaç laboratuar ile de görüşme yaptım
Genox 70 parametreli olan Ankara da
Genox 83 parametreli Çin'de
Natera diye bir test Amerika'da
Eurofins tüm tahlillerini İtalya'ya gönderiyormuş
Görüştüğüm tüm firmalar da doğruluk oranını %99 ve üzerinde doğruluk payı veriyor.
Fotoğraf atarım ben size özelden içerikleri hakkında kafanizda daha net oturur.Doktorunuz bu konu da yönlendirme yapacaktır illa ki.
Ayy bende ikizim ismim melek ikizimin ismi dilekDefne-Deniz yada Defne-Beste gibi benim ikizlerde ama birini netleştiremedik henüz Denize daha yakın gibiyiz![]()
Hala sonucunuz gelmedi galiba, doğru mu? Doktorlar bana 2 gun, 1 hafta ve 2 hafta sonra sonuçlar gelir demişlerdi, öyle de oldu.Alper, Görkem, Tuna, Altay seçeneklerim arasındaydı.
Eşim Sancar istiyor ama benim hoşuma gitmiyor.
3-4 hafta daha isimmiş, giysiymiş düşünmek istemiyorum sanırım bi de çok heveslenmemek için kendimi frenliyorum..
Bizde de aynı matematik oldu kız olsa ben koyacaktım eşim kazandı![]()
Inşallah bende Kız olsaydı Lara İpek olucakti artık o da sırada beklesin cesaretimi toplarsam yaparım ikinciyiKız olsaydı ecmel vera koyucaktım artk 2.ye olursa inşallah![]()
Teşekkür ederim ❤Deva benim Nisa eşimin istedigi isim onuda kırmak istemedimTeşekkür ederim size de hayırlı olsun. Ne güzel güzel isim Deva yanına Nisada çok yakışmış![]()
Abowww nasil bir soyadi oÇocuğuma iki isim koyarsam kesin her seferinde kızar bana.
Soyadında 14 harf var zaten. Kodla kodla bitmez.
Abowww nasil bir soyadi obisey oğulları ama ne oğulları
kızlar sınavlarda pek kodlama olmuyor bizim zamanımızdaki gibi cok cok nadir oyle bi sinav simdi bile
Bizde hep iki isim düşünüyoruz
Digerleri iki isim eksik kalmasın
Hatta oglum 3 isimyazdirma dedim yazdirmista yazdırmış babası
Bende cift isimliyim
Sadece babamiz tek isimli
Kız olursa sen
Erkek olursa ben koyayım demisti
K.babamin adını filan kouar diye ısrarla istememistim
Ogluma da niyetlenmisti ama koydurmamıştım
Simdi cocuk soruyor bana hangi ismi düşündünüz diye
Dedim boyle boyle
Yok artik diyor cocukgulmekten öldü
Onun o tepkisini görünce niyetlenmez ins bi daha babamız![]()