2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebekten bebege degisir heralde ama ben mesela oyle bisi yasamadim. Bir sag bir sol 2-3 saatte emzirince aslinda bisi olmuyo ama belki basinin sutu cok olup bebek tam bitiremiyodur. Ben ilkinde sut sagma makinasi aldim. Calisiyodum mecburen. Sonra arkadasima verdim geri de almadim. Simdi de makina almicam.cunku zaten calismiyorum. Ben bi de makina yuzunden emzirme isini layikiyla yapamadigimi dusunuyorum. Kafami karistirdi:) Simdi sadece 2 saatte bir emziricem. Insallah tabi.
Kaç aylık olana kadar 2 saatte bir emziriyoruz?

Kızlar günaydın, bebiş kıyafetlerini kurutmaya attınızmı, bende kararsızım, çekme yaparım diye, zaten el kadar hepsi 😀
Yarısını astım, yarısını kurutmaya attım.. Mecbur kış hep kurutmaya atacağım doğduktan sonra.. Astığım gün de yağmur yoktu ama hava kapalıydı 1 gün boyunca kurumadı nemli kaldı sinir olmuştum ekim başıydı. Bana çekmiş gibi gelmedi

Kızlar moralim çok bozuk. 34 haftalığım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş doktor erken doğum olabilir dedi 2190 grmis. Suyu sınırda dedi neler yapabilirim tecrübesi olan ya da bilgisi olan kilo aldırmam lazım bebeğime.

Kızlar moralim çok bozuk. 34 haftalığım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş doktor erken doğum olabilir dedi 2190 grmis. Suyu sınırda dedi neler yapabilirim tecrübesi olan ya da bilgisi olan kilo aldırmam lazım bebeğime.
Alla alla neden böyle olduk acaba sularımız neden azaldı ki 😒 su için ben 2 -3 litre su içiyorum. Armut yiyorum. Havuç suyu içenlerimiz var. Kilo içinde ara öğünlerde muz yiyorum. Kahvaltıda kaşar peynir yiyorum.

Alla alla neden böyle olduk acaba sularımız neden azaldı ki 😒 su için ben 2 -3 litre su içiyorum. Armut yiyorum. Havuç suyu içenlerimiz var. Kilo içinde ara öğünlerde muz yiyorum. Kahvaltıda kaşar peynir yiyorum.
Bilmiyorum canım özel kliniğe gittim sonra hemen içim rahat etmedi. Oradaki doktor içimi rahatlattı ama yine aklımda çok soru işaretleri var. Dün geldim hemen havuç suyu içtim bir bardak. Armutu da duydum evet ona başlayacağım ama şu geriden Gelme işi çok canımı sıktı haftaya kadar biseyler yapmam lazım

Bilmiyorum canım özel kliniğe gittim sonra hemen içim rahat etmedi. Oradaki doktor içimi rahatlattı ama yine aklımda çok soru işaretleri var. Dün geldim hemen havuç suyu içtim bir bardak. Armutu da duydum evet ona başlayacağım ama şu geriden Gelme işi çok canımı sıktı haftaya kadar biseyler yapmam lazım
O konuda hiç bilgim yok canım. Bilgisi deneyimi olan arkadaşlar varsa cevap yazarlar. Sıkma canını noo stres ☺️

Kurutmada kuruttun mu
Bende atsam mı atmasam mı diye düşünüyorum
Bu havada da kurumazki
Hala erken geliyor ya
Digerlerinde bir ay once hazırlamıştım
O cantaya bakıp doguramadikca sinir oluyodum🤪

Kızlar günaydın, bebiş kıyafetlerini kurutmaya attınızmı, bende kararsızım, çekme yaparım diye, zaten el kadar hepsi 😀

Hiç bir şeycik olmadı.Makinadan çıkınca küçülmüş gibi geldi gözüme ama ütü yapınca düzeldi tozlarıni da aldı benim pijamaları kurutma yapılmadigi için normal kuruttum.daha doğrusu kurutmaya çalışıyorum 😂😂😂 el örgülerini bile attım yün programı vardı .

Hiç canını sıkma ,havuç suyu deneyebilirsin faydasını görenler var bende tedbir amaçlı içiyorum her geçen gün küvözde kalma riski düşüyor .Protein alabilirsin bir de muz olabilir ilk gebeligimde çok yemiştim faydası olur belki .

Gunaydn canim bence moralini bozma ben 32+0da gttm bebegin kilosu 2050 gramdi ve gunu gununeydi senin nasi 2190 olup 3 hafta geride oluyor anlamadim

Benimki de 2hafta gerideydi ben muz ve pekmeze yüklendim arayı kapatmış pekmeze limon sıkıp içtim muzda günde 2, 3 tane yedim şimdi öndede değil geridede değil haftasıyla uyumlu.kilosu öyle çokta düşük değil yani canını sıkma sağlıklı doğsun varsın kilosu az olsun.

Hiç bir şeycik olmadı.Makinadan çıkınca küçülmüş gibi geldi gözüme ama ütü yapınca düzeldi tozlarıni da aldı benim pijamaları kurutma yapılmadigi için normal kuruttum.daha doğrusu kurutmaya çalışıyorum 😂😂😂 el örgülerini bile attım yün programı vardı .

Hiç canını sıkma ,havuç suyu deneyebilirsin faydasını görenler var bende tedbir amaçlı içiyorum her geçen gün küvözde kalma riski düşüyor .Protein alabilirsin bir de muz olabilir ilk gebeligimde çok yemiştim faydası olur belki .
Çok sağol canım 1 hafta sıkı bir beslenme yapicam inşallah

Bana da dr karın çevresi küçük demişti bende araştırdım bir kaç arkadaş yazdı onları yaptım Allah'ın izniylle kilo aldı şunları yapabilirsin
Yağlı kaşar peyniri ye demişti dr bana kefir muz fındık ceviz bir tane cevizi geceden suya köy sabah suyunu iç cevizi ye kah öncesinde sabah akşam süt iç. Tahin pekmez ye kırmızı et
Ben bunları yapmaya gayret ettim ins senin bebisinde kilo alır

Back
X