2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar moralim çok bozuk. 34 haftalığım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş doktor erken doğum olabilir dedi 2190 grmis. Suyu sınırda dedi neler yapabilirim tecrübesi olan ya da bilgisi olan kilo aldırmam lazım bebeğime.

Gunaydn canim bence moralini bozma ben 32+0da gttm bebegin kilosu 2050 gramdi ve gunu gununeydi senin nasi 2190 olup 3 hafta geride oluyor anlamadim
bugün 34+1 de bebeğim 2260 çıktı benimki 5-6 gün geri. bence de bebek zayıf değil paptya
bu arada ilk gebelikte 18 kilo aldım son iki ayda 8 kilo aldım bebeğime ne yediysem gerilik düzelmedi ama 39-+5 te 3060 gr doğdu
inş bu da o kadar olur
yani sağlıklı olsın kilo bi şekilde doğunca da alınır

Bende oraya yaptırdım canım. Kargo parasınıda göndermiştim başta ama bugün bidaha kargo ücreti ödedm. Sonrada yazdım özür diledi geri gönderecek kargo parasını. Çikolatası çok iyi bişey bekleme ☺️
Çikolatasini çok iyi bişey bekleme derken tadı nasıldı bide sütlümü

Kızlar sleepy Bio natural bebek bezlerinde ikincisi 1 TL kampanya var . 200 TL oluyor acaba alsammi biraz pahalı gibi geldi tanesi 1,25 kuruşa geliyor ilerde yine zamlanirmi

bugün 34+1 de bebeğim 2260 çıktı benimki 5-6 gün geri. bence de bebek zayıf değil paptya
bu arada ilk gebelikte 18 kilo aldım son iki ayda 8 kilo aldım bebeğime ne yediysem gerilik düzelmedi ama 39-+5 te 3060 gr doğdu
inş bu da o kadar olur
yani sağlıklı olsın kilo bi şekilde doğunca da alınır
Cnm bebegin 3060 gr dogmasi ztn gayet normal bi kilo gerilik denemez buna. Ben 3300 dogmsm 42. Haftada, kardesim 38de mi ne dogdu 4 kilo. Yani ikisi de normal ama kardesimle kiyaslarsak ben haftalarca geriymisim ozaman?. Dayim 2800 dogmus annem 4 kilo ayni sekilde. Dayim hayati boyunca zayif olmustur ince uzun bi tip annem de yazik ne yese kilo alir bu da daha anne karninda belliymis. Kardesmle ben de ayni sekilde. O daha istahlidir benm aram yoktur yemekle. Neticede genetik diye bisey var butun insanlar gurbuz olmaz ki herkes ayni boy ve kiloda olmaZ.

Merhaba hanımlar gümüş kapakta öneriniz nedir acaba? Aslında ben gögüs kalkanı alıcaktım ama doktorum gümüş kapağı önerdi ve Silveretti markasından bahsetti. Fiyatı 400 tl civarı açıkcası o kadar da vermek istemiyorum öneriniz varsa bekliyorum

Merhaba hanımlar gümüş kapakta öneriniz nedir acaba? Aslında ben gögüs kalkanı alıcaktım ama doktorum gümüş kapağı önerdi ve Silveretti markasından bahsetti. Fiyatı 400 tl civarı açıkcası o kadar da vermek istemiyorum öneriniz varsa bekliyorum
Ben silver moon almışım şuan indirimde trendyolda

Kızlar sleepy Bio natural bebek bezlerinde ikincisi 1 TL kampanya var . 200 TL oluyor acaba alsammi biraz pahalı gibi geldi tanesi 1,25 kuruşa geliyor ilerde yine zamlanirmi

Sleepy nin kendi sitesinde daha ucuz sanki.
Hopi lilere ekstra %20 indirim yazıyordu. Almayı düşünüyorum ama karar vermedim daha. 0.9 a falan geliyor tanesi

Prima
1 beden 43 adet
2 beden 60 adet aldım.
Sleepy bionatural de denemek istiyorum
1 beden 32 li
2 beden 34 lü alsam beden olarak sayıları fazla gelir mi?

Bu sleepy naturalla bio natural arasında fiyat farkından başka ne fark var acaba 🤔
Ben natural almışım.
Tanesi 60 kuruşa geldi.

Bu sleepy naturalla bio natural arasında fiyat farkından başka ne fark var acaba 🤔
Ben natural almışım.
Tanesi 60 kuruşa geldi.

Yorumlarda natural daha küçük diye yazmışlar. Beden olarak natural alınacaksa 1 beden fazla alınmasın demişler.
İçerik olarak farkını bilmiyorum.
Arkadaşım bio natural kullanıyormuş memnun o yüzden onu denemek istiyorum.

Şimdi gençler 1 numara bezden kaç adetli olanı almalıyım ? Elimde patlamasini istemiyorum . Sleepy bionatural alacam en küçük 32 liydi galiba.192 olan çok fazla geldi bana ,siz kaçar adetli aldınız ?
Canım, kızım 3.750 doğmuştu biraz 1 kullanıp 2 ye geçmiştim ama 2 büyük geldiği için sızdırdı tekrar bir paket 1 almak zorunda kalmıştım çocuğun boyu kilosu çok önemli kızımın kilosu iyiydi ama boyu vardı 52 cm doğmuştu o yüzden beli incecikti tombiş değildi öyle ya da böyle 1 ay kadar 1 numara kullandım birde çılgın ayrıntılara giriyorum sıkı dur 😂 ilk günlerde ben çok hassas oluyorum sık bez değiştiriyorum işedi mi yok sütüm yetiyor mu düzenli kaka yapıyor mu derken fazla bez gidiyor, tahmini günde 5,6 bez kullansam bir ay için 180 filan lazım olur dedim 210 lu indirimdeydi 210 lu aldım yeterde artar bile elimde de kalsa kalsa birkaç tane kalır onu da ben kullanırım bir şekilde zaten indirim yakalamışken 2 numaradan da 180 li aldım 2 numara her türlü kullanılıyor zaten sonuç olarak bebişin tipi önemli tombiş bir bebek geliyorsa bir paket 70 li bir numara yetebilir ama boyluysa 1 numara en az 20 gün kullanılıyor 😅 çocuğun percentili önemli bebekler arasında %50 civarındaysa ilk bir ay 1 numara ideal (buarada ben prima aldım ilk aylar için sonra değiştiriyorum markayı)

Back
X