2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Epidural ile spinal farki nedir
ikisi de bel bölgesi ve altını uyuşturmak için omurilik alanından yapılır. Ancak epidural anestezide ilaç, omurilik etrafında bulunan 'dura' isimli zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zarı geçip içindeki sıvıya verilir.

Kizlar bide ilk bebesi sezeryan olanlar bi diyin bana dogum sonrasi cok mu zor toparlanio? bi kesimde ayy sezeryan olursan cok zor ay hemen ayaklanilmiyor bilmem ne wallahi kimseyle konusasim kalmadi gorenin agzindayim oglumun okulu olmasa yeminle kapi disari adim atmicam ne meraklilar kotu tecrube anlatmaya yaaaa. Ben burda bile korkan soran olunca normal zor ama bak gececek cok guzel duygu vb teselli veriyorum ki hic birinizi reel tanimiyorum Ama insaniz sonucta destek oluyoruz birbirimize korkularimiza wala reel de gunluk hayatta ki kisiler kara haber tellalcisi yaaa
Aralık annelerine bak onların çoğu sezeryan doğum oldu baya rahatlar doğumdan sonra yazdı çoğu 😂 bende kalbimi ferahlatiyorum doğum hikayeleri okuya okuya 😂

A
Offf asm deki ebe de korkuttu beni yaaa 🤦🤦 kontrolde acil alabilir hazirlikli ol dio 🤦🤦 elalem bitti bunlar basladi agizlarina vurcam bitane o olcak 🤣🤣
😂
Beni de her gören karnın düşmüş doğumun yakın mı diyor 😂 sırf muhabbet olsun diye yapıyorlar ya.
Ben bile anlayamıyorum karnımın düştüğünü 🤔

A
😂
Beni de her gören karnın düşmüş doğumun yakın mı diyor 😂 sırf muhabbet olsun diye yapıyorlar ya.
Ben bile anlayamıyorum karnımın düştüğünü 🤔
O konuya hic girmiyorum ya wala kabus gibiler zaten stres basti ustume iyice en kucuk lafi kaldiramaz oldum hepten sayelerinde bi gun birine bi patlicam ama kurban kim olacak bakalim 🤣🤣

O konuya hic girmiyorum ya wala kabus gibiler zaten stres basti ustume iyice en kucuk lafi kaldiramaz oldum hepten sayelerinde bi gun birine bi patlicam ama kurban kim olacak bakalim 🤣🤣
Ben eltime sordum nerden anladın karnımın düştüğünü dedim 😂
Memelerle karnın üst tarafının olduğu yerde mesafe oluyormuş 😂

Ben eltime sordum nerden anladın karnımın düştüğünü dedim 😂
Memelerle karnın üst tarafının olduğu yerde mesafe oluyormuş 😂
Aynen o boslugu bende farkediyorum kendimde eskiden meme altindan hemen siskindi simdi asagiya indi orda bosluk olustu meme alti duz sonra siskinlik basliyor bu asagiya dustu demekmis. Hem zaten artik bebek dondugu icin bu durum normal zaten ama birileri yy orum yapip bide kotu hikayeler eklenip bide acir gibi mimikle allah yardimcin olsun denmiyormu beynimden ates ciki yy or 🤣🤣🤣🤣🤣

Aynen o boslugu bende farkediyorum kendimde eskiden meme altindan hemen siskindi simdi asagiya indi orda bosluk olustu meme alti duz sonra siskinlik basliyor bu asagiya dustu demekmis. Hem zaten artik bebek dondugu icin bu durum normal zaten ama birileri yy orum yapip bide kotu hikayeler eklenip bide acir gibi mimikle allah yardimcin olsun denmiyormu beynimden ates ciki yy or 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben seviyorum hamileliği boşuna acıyorlar 😂

Kizlar bide ilk bebesi sezeryan olanlar bi diyin bana dogum sonrasi cok mu zor toparlanio? bi kesimde ayy sezeryan olursan cok zor ay hemen ayaklanilmiyor bilmem ne wallahi kimseyle konusasim kalmadi gorenin agzindayim oglumun okulu olmasa yeminle kapi disari adim atmicam ne meraklilar kotu tecrube anlatmaya yaaaa. Ben burda bile korkan soran olunca normal zor ama bak gececek cok guzel duygu vb teselli veriyorum ki hic birinizi reel tanimiyorum Ama insaniz sonucta destek oluyoruz birbirimize korkularimiza wala reel de gunluk hayatta ki kisiler kara haber tellalcisi yaaa

Epidural ile spinal farki nedir

İlacın veriliş yerleri farkli onun dışında çok aman aman bir fark yok iki yöntem arasında .
Normal doğum tecrübem yok ama sezeryan öyle çok kötü dayanilmayacak bir şey değil .Kişiye bağlı tamamen ben yatmadım mesela hiç tabi ki dikişlerin var elimizi bile kessek aciyor bir parça aciyor .Yatarken kalkarken hareketlerin yavaş oluyor bir süre 5.gün hastaneye gittiğimizde gayet normal yürüyordum ağırlık kaldırma olayı biraz geç oluyor bir de kabız olmamaya dikkat etmek gerek.Anlatilanlara kulak asma her kadının farklı bol gezinmek gerek sezeryan sonrası .

Back
X