• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok bizimki uyumuyor bu hafta direk
Duruyor mu peki ağlamadan?
Gece 11 gibi zar zor uyuyor. Sabah 6ya kadar emmeye kalkıyor. 6-8 arası beşik sallama. 8 de kalkıyor. Sonra öğlene kadar ayakta. Öğleden sonra ayağımda sallayıp tutarsam uyuyor. Akşama doğru kalkıyor, gece uykusuna kadar uyanık. Kaç saat uyumaları lazım ki bilmiyorum. Kendi haline bırakırsam gündüz hiç uyumaz. Tabii ben böyle hiç bir iş yapamıyorum. Yanımda biri varsa anca yapabiliyorum.

Nazar değdirdim çocuğa. Uzun uyuyor diyen dilimi eşek arısı soksun.

Gündüz bütün gün uyudu. 2 saatte bir uyandı emmek istedi, geri yattı.

Akşam 9 da bir uyandı sabah 6 buçuğa kadar asker etti beni.o aralarda tam oh uyuttum diyorum yarım saat uyuyup uyanıyor.

Gündüz de benim uyutmayasım var 🙈

Aşıkların Hepsinin aynı anda yapılması kafamı karıştırıyor benim.
2. Ayda verem, karma aşı ve pnömonokok aşıları aynı anda yapılacak. Ağır gelmeyecek mi? 1 er hafta arayla yapılamazmıydı.

2. Ayda verem, karma aşı ve pnömonokok aşıları aynı anda yapılacak. Ağır gelmeyecek mi? 1 er hafta arayla yapılamazmıydı.
Arkadaş yaptırdı çocuğa ağır geldi ya ateşlendi epey

Ben hemşire arkadaşıma sordum pnömonokok ağırmış. Düzeni ayarlamayo ona göre yapıyolrmış zaten rota da neden kararsızsınız ki?

Acıbadem bebeğemi 2900 verdi?
Neyi kapsıyor? Bize limitsiz olarak bebeğe 13000 tl çıkarmışlardı. Limitli ise 6000 küsürdü. Ben bu yüzden yaptırmadın.
Aynen acıbadem sigorta bebek için, yatışlı vr yatışsız. 10 ayaktan muayne, tahlil ultrason karşılıyor.. Yatışlı limitsiz ama sigorta tarihinden itibaren 3 ay sonra kullanmaya başlıyorsun ama bu kocaeli gebzedeki hastanelerle sınırlı fiyat

Gündüz ve akşamları uyanıkken meme de susuyor sadece. Arada ayakta gezdirip oyalamaya çalışıyorum. Anca uyursa aralıklı emzirebiliyorum bunu da gece yapabiliyorum. Gündüz uykusu az
Bizde de gündüz aynısı . Memede sakinleşiyor. Uyursada yarım saat sonra uyanıp yine meme istiyor

Nazar değdirdim çocuğa. Uzun uyuyor diyen dilimi eşek arısı soksun.

Gündüz bütün gün uyudu. 2 saatte bir uyandı emmek istedi, geri yattı.

Akşam 9 da bir uyandı sabah 6 buçuğa kadar asker etti beni.o aralarda tam oh uyuttum diyorum yarım saat uyuyup uyanıyor.

Gündüz de benim uyutmayasım var 🙈
Canım senin suçun değil 40ından sonra bebelere Bi hal oluyor 😂

Benm de öyle valla. Emzik gibi çok kullanmıyor da memede uyuyup iyice dalsın diye kucağıma alıyorm kucakta daldı diye bırakıyorum bazen uyanıveriyor yerine koyunca
Evet benimde öyle bende iyice dalana kadar memede tutuyorum emzik önceleri biraz çekip atıyordu şimdi ağzına almıyor hep itiyor,

Back
X