- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Ben hemşire arkadaşıma sordum pnömonokok ağırmış. Düzeni ayarlamayo ona göre yapıyolrmış zaten rota da neden kararsızsınız ki?
Ben rota yaptıracağım ama 3. Ay demişti sanki doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hemşire arkadaşıma sordum pnömonokok ağırmış. Düzeni ayarlamayo ona göre yapıyolrmış zaten rota da neden kararsızsınız ki?
Bizim de emzik almıyor diliyle itiyor sıpaEvet benimde öyle bende iyice dalana kadar memede tutuyorum emzik önceleri biraz çekip atıyordu şimdi ağzına almıyor hep itiyor,
2. Ay dedi benm doktorumda. Kimisi 3. ay da diyorBen rota yaptıracağım ama 3. Ay demişti sanki doktor
Bir koldan iki bacaktan2. Ay aşıları 5 li karma verem rotavirüs hepsi bacaktan mı yapılıyor ağızdan alınan yok mu?
Verilen mamalara devam sütü deniyor aptamil 4 numara mesela devam sütü işte 1 yastan 2 yaş kadar..Kızlar bu devam sütü nedir? Kaç aylıkken verilebiliyor
Normal de nasıl uyku düzeni gündüz uyanık mı duruyorduNazar değdirdim çocuğa. Uzun uyuyor diyen dilimi eşek arısı soksun.
Gündüz bütün gün uyudu. 2 saatte bir uyandı emmek istedi, geri yattı.
Akşam 9 da bir uyandı sabah 6 buçuğa kadar asker etti beni.o aralarda tam oh uyuttum diyorum yarım saat uyuyup uyanıyor.
Gündüz de benim uyutmayasım var![]()
Normal de nasıl uyku düzeni gündüz uyanık mı duruyordu
Kesinlikle yaptırın imkanıniz varsaRotada çok kararsızım ya bende. Ekstra aşılardan korkuyorum
Ben hep yazıyorum gündüz uyumuyo diyeKızlar bebeklerinizin uyku durumları nasıl herkes yazsa da karşılaştırma yapardıkben yazmıştım sabah
Bizim bebeler aynıymışBen hep yazıyorum gündüz uyumuyo diye
Gece seninkine benziyo akşam 9 gibi uyuyo sabah 6 ya kadar falan sadece enmek için uyanıyo bir iki defa. emip geri uyuyo, 6 dan sonra biraz daha uyusun diye white noise açıyorum 8e kadar da öyle uyuyo
Sonrası rabbim yardımcım olsun akşam 9a kadar dans
Kucağımda uyudukları var sadece.
Hangi ay uyuruzGeççek geççek kızlar bugünler geççek geldiği gibi gitçek ohh ohhh
Yakında uyicaz düzen kursunlar bi hele![]()
Ne gibi bir korku? Rota virüsü baya yaygın onu yaptırmak iyi olurduRotada çok kararsızım ya bende. Ekstra aşılardan korkuyorum
Bende öyle yapcam inşallah.Bir koldan iki bacaktan
Rotavirüs ağızdan alınıyor
Ben hepsini aynı anda 2.ay yaptırmıştım kızımda hiçbir şey olmadı ateşi bile çıkmamıştı inşallah bunda da olmaz.
Takriben 36 aylıkken falan bi şey kalmadı canım şunun şurasında 34 buçuk ay varHangi ay uyuruz![]()
Benimkiler de öyle bebeğim hoşlanmıyo bu durumdan ama emmekten de geri kalmıyoBende öyle yapcam inşallah.
Kızlar benm süt tayzikli geliyor iki memede. Oğlanı emzirmeye yatrdım şimdi. Alamadı memeyi çıkardım çıkardıgım gibi 1 2 sn süt fışkırdı. Bu süt az olsada olan bişey mi yoksa sütün çokluğu ile mi alakalı?
Emmeden geri kalmasınlar tulperde emsinler ne güzel. Az önce bi yazı okudum. Doymayn bebek uykuya dalamaz diye ama böyle süt gelirken de doymamazlık olmaz heraldeBenimkiler de öyle bebeğim hoşlanmıyo bu durumdan ama emmekten de geri kalmıyo
Sanırım süt kanallarıyla alakalı bi durum ya çokluğuyla da ilgili olabilir.
Emsinler tabi meme reddi olmuştu kızımda bundan dolayı.Emmeden geri kalmasınlar tulperde emsinler ne güzel. Az önce bi yazı okudum. Doymayn bebek uykuya dalamaz diye ama böyle süt gelirken de doymamazlık olmaz heralde![]()